Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

sen nereye gitmiştin canım............:26:.
iyidir canım sağol:KK34:,fatmagülü izliyorum....:KK52::KK52::KK52::KK52:..

:KK1::KK1: izle izle ben hiç sevmiyorum o kadını izlemedim de o diziyi :KK53:
valla ısparta'dan başladım fethiye, ölüdeniz derken en sonda marmariste bitti tatil :)

Son düzenleme:
canım alçı daha çıkmadı.durumları aynı pek değişiklik yok.ama ben mecburen geldim.pazartesi okul açılıyor.............:KK59:

ayy evet okullar açılıyor değil mi unutmuştum ben okulu erken açılıyor sanki bu sene :44:
Allah yardımcın olsun valla ablacım çok zor birinci sınıf değil mi?

canım ben bakıyorum,kimse olmayınca tekrar çıkıyorum....:KK59:
Cezamı almış acaba.............:44:
Nasılsın............:KK9:

bende aynı şekilde yapıyorum bakıyorum kimse yok yazmıyorum bir şey yaz ablacım sen ben cevap veririm geçte olsa :KK1:
sanırım ceza almış :44:
iyiyim sen nasılsın :KK3: okullar başladı :KK9:

Son düzenleme:
selam şekerlerimm nasılsınızz bayağıdır giremiodum burun ameliyatı geçirdim :) özledim sizleri nasılsınız bakalımmm bu arada twety alacağın olsun beni arkadaşlıktan çıkarmışsın nalçakkk seniii:63::63::63:

selam şekerlerimm nasılsınızz bayağıdır giremiodum burun ameliyatı geçirdim :) özledim sizleri nasılsınız bakalımmm bu arada twety alacağın olsun beni arkadaşlıktan çıkarmışsın nalçakkk seniii:63::63::63:

selam canım..:KK3:.
Tweetysale kapsama alanı dışında vede tek arkadaşı mune görünüyor..:26:.yani ben ve diğerleride arkadaşlıktan çıkmışız.............:44:

Son düzenleme:

selammm canım bizde seni özledik :KK3: çok geçmiş olsun nasılsın iyi geçmiştir inşallah :KK71::KK71:
evet tweetynin sadece bir arkadaşı var kapsama alanı dışındaymış ne oldu anlamadım bende :44:

selam canım..:KK3:.
Tweetysale kapsama alanı dışında vede tek arkadaşı mune görünüyor..:26:.yani ben ve diğerleride arkadaşlıktan çıkmışız.............:44:

niye öyle acaba :97::97:

selam şekerler nasılısınz :KK54:

selammm ablacım :KK3: çok şükür iyiyim ben sen nasılsın :KK64:

X