Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

sen nereye gitmiştin canım............:26:.
iyidir canım sağol,fatmagülü izliyorum......

izle izle ben hiç sevmiyorum o kadını izlemedim de o diziyi
valla ısparta'dan başladım fethiye, ölüdeniz derken en sonda marmariste bitti tatil :)

Son düzenleme:
canım alçı daha çıkmadı.durumları aynı pek değişiklik yok.ama ben mecburen geldim.pazartesi okul açılıyor.............

ayy evet okullar açılıyor değil mi unutmuştum ben okulu erken açılıyor sanki bu sene :44:
Allah yardımcın olsun valla ablacım çok zor birinci sınıf değil mi?

canım ben bakıyorum,kimse olmayınca tekrar çıkıyorum....
Cezamı almış acaba.............:44:
Nasılsın............

bende aynı şekilde yapıyorum bakıyorum kimse yok yazmıyorum bir şey yaz ablacım sen ben cevap veririm geçte olsa
sanırım ceza almış :44:
iyiyim sen nasılsın okullar başladı

Son düzenleme:
selam şekerlerimm nasılsınızz bayağıdır giremiodum burun ameliyatı geçirdim :) özledim sizleri nasılsınız bakalımmm bu arada twety alacağın olsun beni arkadaşlıktan çıkarmışsın nalçakkk seniii

selam canım...
Tweetysale kapsama alanı dışında vede tek arkadaşı mune görünüyor..:26:.yani ben ve diğerleride arkadaşlıktan çıkmışız.............:44:

Son düzenleme:

selammm canım bizde seni özledik çok geçmiş olsun nasılsın iyi geçmiştir inşallah
evet tweetynin sadece bir arkadaşı var kapsama alanı dışındaymış ne oldu anlamadım bende :44:

selam canım...
Tweetysale kapsama alanı dışında vede tek arkadaşı mune görünüyor..:26:.yani ben ve diğerleride arkadaşlıktan çıkmışız.............:44:

niye öyle acaba :97::97:

selam şekerler nasılısınz

selammm ablacım çok şükür iyiyim ben sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…