- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.241
selammmmmm ablacımbende dün gece döndüm
evet bende pek giremedim buraya :18:
nasılsın ?
sen nereye gitmiştin canım............:26:.
iyidir canım sağol,fatmagülü izliyorum.... ..
izle izle ben hiç sevmiyorum o kadını izlemedim de o diziyi
valla ısparta'dan başladım fethiye, ölüdeniz derken en sonda marmariste bitti tatil :)
ooooooooooo süper tatil yapmışsın canım..............
biraz öyle oldu
annen nasıl iyileşti mi bari
canım alçı daha çıkmadı.durumları aynı pek değişiklik yok.ama ben mecburen geldim.pazartesi okul açılıyor.............
ayy evet okullar açılıyor değil mi unutmuştum ben okulu erken açılıyor sanki bu sene :44:
Allah yardımcın olsun valla ablacım çok zor birinci sınıf değil mi?
aslında 19 unda açılıyor :44:ama 1. sınıflar 1 hafta erken başlıyor..................
günaydın kızlar nasılsınız
Nerelerdesiniz kızlar ya..............:26:
ben burdayım ablacım ama siz yoksunuz uğramaz oldunuz artık buralara :97: Tweety kapsama alanı dışında neden acaba :44:
canım ben bakıyorum,kimse olmayınca tekrar çıkıyorum....
Cezamı almış acaba.............:44:
Nasılsın............
merhaba şekerler nasılsınız
esracım nasıksın
selam şekerlerimm nasılsınızz bayağıdır giremiodum burun ameliyatı geçirdim :) özledim sizleri nasılsınız bakalımmm bu arada twety alacağın olsun beni arkadaşlıktan çıkarmışsın nalçakkk seniii
selam şekerlerimm nasılsınızz bayağıdır giremiodum burun ameliyatı geçirdim :) özledim sizleri nasılsınız bakalımmm bu arada twety alacağın olsun beni arkadaşlıktan çıkarmışsın nalçakkk seniii
selam canım...
Tweetysale kapsama alanı dışında vede tek arkadaşı mune görünüyor..:26:.yani ben ve diğerleride arkadaşlıktan çıkmışız.............:44:
selam şekerler nasılısınz