Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

kizlar size bisey danisayim bari :) simdi benim tencerelerimin bi kac tanesinin kapagindaki tutacagin vidasi pas tutmus o kadar cifledim temizledim kuruyunca yine paslaniyor acaba bisey olurmu sonucta icinde biseyler pisiriyoruz kapaklari atsamda yeni kapakmi alsam...vida alsam diecem nerden bulacam :44::44:

neden paslanıyor acaba canım....:26:......ıslak mı bırakıyorsun..:26:.çok rahatsızsan kapağı değiştir ozaman.........:KK31:vida bulman güç olabilir.:44:

ben çıkıyorum görüşürüz Allah'a emanet olun hayırlı sahurlar şimdiden iyi geceler hepinize :KK16::KK16::KK16:
iyi geceler...HAYIRLI SAHURLAR...ALLAHA EMANET OL...BUGUN SON SAHURUMUZ...:KK5:
neden paslanıyor acaba canım....:26:......ıslak mı bırakıyorsun..:26:.çok rahatsızsan kapağı değiştir ozaman.........:KK31:vida bulman güç olabilir.:44:

walla bilmiyorum ki cok skta kullanmis degilimm hem islakta kalsa paslanmamasi lazim yenisini alana kadar idare edimde atayim bari...sagliga zarar:KK50:

selammmmmmmm nerelerdesin yahuuuuuuuuuuuuu:KK64::KK64::KK64::KK64:

Selamım canım :KK3: tatildeyim ben ondan pek giremiyorum bide tablet bilgisayarı aldım yanıma dizüstünden daha yavaş giriyor onun da etkisi var girmememde :26:

selam gençler nerelerdesiniz tatil bitmeimi daha dönün evinize artık

Selamım ablacim henüz donmedim çarşambaya döneceğim sanırım :KK61:

selam ablacım:KK3:..allahın izniyle çarşamba evimdeyim.........:KK55::KK55:.

Selammmm ablacim bende bende :KK1::KK1:

günaydınnnn gençler nasılsınız

Gunaydinn ablacim biraz geç oldu ama kusura bakma artık :KK1::KK1:

X