Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

fıstıklarım nerdesiniz bakımm :) esracım yine iftaramı davetlisin yoksamm
twetysale sende mesaidemisin :)))
öpüorum siziiii

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

iyi akşamlar ablacım çok şükür iyiyim ben sen nasılsın? :KK3:

iyi akşamlar şekerler................:KK9:

iyi akşamlar ablacım :KK3::KK3:

fıstıklarım nerdesiniz bakımm :) esracım yine iftaramı davetlisin yoksamm
twetysale sende mesaidemisin :)))
öpüorum siziiii

yok canım yarın davetliyim iftara ama bugünde dışarıda yedim oda davet sayılır :KK1::KK1:

esracım hastasın galiba geçmiş olsun dikkat et kendineeee öpürum şifalı şifalı:))

teşekkür ederim canım :KK16: iyiyim şimdilik :KK62:

yok canım daha öncede bahsetmiştim...kızlar büyük bana zararları yok.:KK62:.ama ufaklık facia hiç yakamı bırakmıyor......:84:
emniyet canım............:KK31:

olsun büyük olsa da zordur yine:) evet erkekler zaten tam yaramaz olurlar ondandır :KK52: Allah kolaylık versin eşine zordur emniyette görevler :97:

Son düzenleme:
olsun büyük olsa da zordur yine:) evet erkekler zaten tam yaramaz olurlar ondandır :KK52: Allah kolaylık versin eşine zordur emniyette görevler :97:

tabiki canım yemek,bulaşık,çamaşır,ütü......:95:.....:84:5 kişi yaşıyoruz vede yalnızca ben koşuşturuyorum...:97:..birde kk ya bakıyorum boş zamanlarda, uykuda yok.........:KK1:
oğlum çok yaramaz birde bana çok bağımlı, yakamı bırakmıyor....:97:
sağol canım allah hepsini korusun işleri çok ama çok zor............:KK19:

selam kızlar ben de kendimi genç hissediyom gelebilir miyim ki:26:

tabii ki hoşgeldinnnnn selam :KK3:

tabiki canım yemek,bulaşık,çamaşır,ütü......:95:.....:84:5 kişi yaşıyoruz vede yalnızca ben koşuşturuyorum...:97:..birde kk ya bakıyorum boş zamanlarda, uykuda yok.........:KK1:

Aminnn :)
valla Allah seninde yardımcın olsun ne diyim ben bile okuyunca şöyle bir duraklıyorum :KK1:
erkekler anneye düşkün olurmuş doğru galiba kızlarda babaya :KK34:

selam kızlar ben de kendimi genç hissediyom gelebilir miyim ki:26:

tabii ki hoşgeldinnnnn selam :KK3:

valla Allah seninde yardımcın olsun ne diyim ben bile okuyunca şöyle bir duraklıyorum :KK1:

esracım ben yalnızım burda.ailem dışarda biliyorsun.:KK31:...ev sahibimiz evi satıyormuş,taşınacağım..:95:ama 3 çocukla yalnız başıma nasıl yapacam bilmiyorum:44:...okul açılmadan halletmem lazım.:97:..işim zor anlayacağın................:84:

esracım ben yalnızım burda.ailem dışarda biliyorsun.:KK31:...ev sahibimiz evi satıyormuş,taşınacağım..:95:ama 3 çocukla yalnız başıma nasıl yapacam bilmiyorum:44:...okul açılmadan halletmem lazım.:97:..işim zor anlayacağın................:84:

çok zor ev taşımak canım allah kolaylık versin ben de bir ay oldu taşınalı hala tamamen yerleşemedim ki tek başımaydım bir de üç çocuk düşünemiyorum bile...:KK30::KK30::KK30:

X