- 2 Temmuz 2011
- 4.060
- 18
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.301
tatlışkolarrrrr nasılsınız bakemmm :))
Bende iyiyim çok şükür esracım :) uğraşıoruz işte oğlandan fırsat kaldıkça yazıorum sizlere :)) şimdi çikolata molası verdi :)) hemen girim bi dedimm
Bende iyiyim çok şükür esracım :) uğraşıoruz işte oğlandan fırsat kaldıkça yazıorum sizlere :)) şimdi çikolata molası verdi :)) hemen girim bi dedimm
iyiiym bebişkomm hadii benim oğluşun çikolata merasimi bitti :) şimdi sürger bob vakti :)) hadi öptüm siziiiinaberrrrrrrrrrrrrrr amaning boooooooo
iyiiym bebişkomm hadii benim oğluşun çikolata merasimi bitti :) şimdi sürger bob vakti :)) hadi öptüm siziiii
selammmmmmmmmmmm
selammmmmmmmmmmnaber canım
Allah iyilik versinçikolata molası mı sıkı çikolatacılardan sanırım tweety gibi benimde canım çekti şimdi :125::125:
selammmmmmmmmmmnaber canım
Allah iyilik versinçikolata molası mı sıkı çikolatacılardan sanırım tweety gibi benimde canım çekti şimdi :125::125:
yettttttttttiiiiiiiiiimmmmmmmmm aaaaannnnnnnnnaaaaaaaammmmmmmmmmm
selammmm
bugun cok daha iyiyimmmm canimmm cikolatayi verio cocuga sirf kafasi dinlensinde buraya cene yetistiriyimmm diyeeeebende sonra yiyimmm bariii:125::125::125::125::125::122::122::122::122:
yettttttttttiiiiiiiiiimmmmmmmmm aaaaannnnnnnnnaaaaaaaammmmmmmmmmm
selam minik kus naberrr :76::76::76::76:
iyi geceler gençler nasılsınız
ayy alemsin ya
hoşgeldinnnnnnnn
iyiyimmmm seker senden ne haber bizde kürlere basladik bugun
iyi geceler gençler nasılsınız