Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

nasılsınız kızlarrrrrr benimde uykum kaçtıda dahada yatmıyım dedim sahur vakti yakın :))
bu arada twety kıs nerde o konu ilişkiye giremeyen merak ettim bide ben yokluyum :))
bu aradaaaaa yine ana yuhhh diorum peki kaçtaa uyanıosun sen bakimmm heee evi kim topluo yemeği kim yapıooo çabuk açıklama yap bakimmm seni kaynana şikayet edicemm sabahlara kadar çene çalıo dicem :)))

iyiyiz ya sen :KK3::KK3: jinekolojide o konu :KK34: tweetye sormuştun ama atladım hemen ben :)

Son düzenleme:
geçmişi okumadım canın mı sıkkın?:26::KK59:
biraz ama gecti uzulmicemmmm:KK8:
:KK71: tebrik ederim kararından dolayı. Biraz da akışına bırakmak lazım olayları fazla üstelersen geri teper :KK31: beklediğim hareketler bunlarr labalabalabalaplaplap :KK53::KK52:
ewet ustelemiyorummmm :KK42::KK42::KK42:

nasılsınız kızlarrrrrr benimde uykum kaçtıda dahada yatmıyım dedim sahur vakti yakın :))
bu arada twety kıs nerde o konu ilişkiye giremeyen merak ettim bide ben yokluyum :))
bu aradaaaaa yine ana yuhhh diorum peki kaçtaa uyanıosun sen bakimmm heee evi kim topluo yemeği kim yapıooo çabuk açıklama yap bakimmm seni kaynana şikayet edicemm sabahlara kadar çene çalıo dicem :)))

kiz dunki konuyu nirden bilimm jinekolojiye bakiver oralarda bi yerdeydiii:KK9:
12de 1 de uyaniyorum aslinda canim ne zaman isterse evide kendim topluommm yemegide kendim yapiommmm et canim kaynanam annem gibi bisi demez :KK9:

iyigeceler kızlar.............:KK55::KK58::KK58::KK58::KK9::KK9::KK9:

iyi geceler ablacım Allah rahatlık versin hayırlı sahurlar :KK16:

biraz ama gecti uzulmicemmmm:KK8:

ewet ustelemiyorummmm :KK42::KK42::KK42:

kiz dunki konuyu nirden bilimm jinekolojiye bakiver oralarda bi yerdeydiii:KK9:
12de 1 de uyaniyorum aslinda canim ne zaman isterse evide kendim topluommm yemegide kendim yapiommmm et canim kaynanam annem gibi bisi demez :KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

aşk olsun adaşımmmm :))) ne fark eder dimii onunzaten morali yok sanırım :KK43: sen nasılsın iyimiisnnnn

iyiyim çok şükür sen nasılsın ?

bitanemmmm üzülmee dicemm ama bi işe yaramıcak sen yinede allahına şükürlerini eksiltme allah beterinden saklasın canımm tüp bebekle umudunun olmasıda iyi bişey deilmi ya hiç olma oranı olmasaydı o dahada kötü deilmi o yüzden hep senden daha kötülerini düşün sıkma canını derdi veren allah çaresinide verirr inşallahhhhh tedaviye başlayınca şöleee nur topuu gibi ikizlerin olur :))) nee kadar güzel bişi aslında dimi kısssss :) artıkınn sabahlara kadar bebişlerinle oturursun :))

bitanemmmm üzülmee dicemm ama bi işe yaramıcak sen yinede allahına şükürlerini eksiltme allah beterinden saklasın canımm tüp bebekle umudunun olmasıda iyi bişey deilmi ya hiç olma oranı olmasaydı o dahada kötü deilmi o yüzden hep senden daha kötülerini düşün sıkma canını derdi veren allah çaresinide verirr inşallahhhhh tedaviye başlayınca şöleee nur topuu gibi ikizlerin olur :))) nee kadar güzel bişi aslında dimi kısssss :) artıkınn sabahlara kadar bebişlerinle oturursun :))

canimmm sagolasin :KK71:esram teselli etti sukur ediyorum halime...ya hic ihtimalim olmasaydi bunada sukur ALLAH BUYUK...ikizlerimmm saglikli olsun varsin gec olsunnn otururummm canim ne olacakkk :KK71::KK66:

kızlarrr ben çıkıyorum sofrayı kurmam lazım artık görüşürüz twetycim kendine çok çok iyi bak tamam mı adaşım sende kendine iyi bak Allah'a emanet olun hayırlı sahurlar :KK16:

X