Genç Kızlar Buyrun Sohbete

erkek olması muhtemel

ya da bu sitede üye olup bu topikte yazanlardan birine gıcık olup onun neler yazdığını merak eden ama görünmesini de istemeyen biri

şu misafir olayını şöyle duydum
mesela bi topikte uzun süre bekleyince düşüyormuşsun ( mynette de oluyo giren bilir )
ya da yeni sekmelerde topikler açınca en güncel olanda online oluyormuşsun diğerlerinde misafir olarak görünüyormuşsun
bunun ikisini de biraz önce yaptım kanıtı izlerken bu topikte kaldım düşmüş olabilirim
yeni sekmelerde başka bölümlerde de dolaşırım misafirleri takmayın bence :)

onlar ne bana da söyleyin belki bende de vardır delikafadulden

:roflol:
Kapalı komedon,böyle içi yağ dolu olan şeyler.

Polikistik over sendromu (veya hastalığı) nedeni kesin olarak aydınlatılamamış olan bir yumurtlama bozukluğudur. Hastalıkta her adet döngüsünde gelişerek çatlaması gereken folikül (yumurta hücresini içeren sıvı keseciği), gelişmesinin yarıda kalması nedeniyle yumurtalık dokusu içinde 3-10 milimetre çapında bir kiste dönüşür.
Yumurtalık dokusu, bu kistler sayıca arttığında "polikistik" yani çok sayıda kistik oluşum içeren bir yapıya dönüşür.

Adet düzensizliği,sivilce,tüylenme vs.. gibi şeylere sebep oluyor :1ninca:

mesela bi topikte uzun süre bekleyince düşüyormuşsun ( mynette de oluyo giren bilir )
ya da yeni sekmelerde topikler açınca en güncel olanda online oluyormuşsun diğerlerinde misafir olarak görünüyormuşsun
bunun ikisini de biraz önce yaptım kanıtı izlerken bu topikte kaldım düşmüş olabilirim

Ben de bazen bir konudayken altta,

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
domination

yazıyor fisfisfis

hadi yaa.. e o zaman hepimiz misafirizzzz bayanssulusmile

:roflol:
Kapalı komedon,böyle içi yağ dolu olan şeyler.

Polikistik over sendromu (veya hastalığı) nedeni kesin olarak aydınlatılamamış olan bir yumurtlama bozukluğudur. Hastalıkta her adet döngüsünde gelişerek çatlaması gereken folikül (yumurta hücresini içeren sıvı keseciği), gelişmesinin yarıda kalması nedeniyle yumurtalık dokusu içinde 3-10 milimetre çapında bir kiste dönüşür.
Yumurtalık dokusu, bu kistler sayıca arttığında "polikistik" yani çok sayıda kistik oluşum içeren bir yapıya dönüşür.

Adet düzensizliği,sivilce,tüylenme vs.. gibi şeylere sebep oluyor :1ninca:

aman allah korusun :1ninca:

Ben de bazen bir konudayken altta,

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
domination

yazıyor fisfisfis

allah allah bi de pro üyeler çevrim dışı girebiliyor sanırım, online olduğumuzu gösteren yeşil ışık onlarda sarı oluyor ama her şeye tıkır tıkır cevap yazıyorlar, belki onlardır senin gördüğün ? kim olduğu yazmıyordur sadece.. CADIARZU

allah allah bi de pro üyeler çevrim dışı girebiliyor sanırım, online olduğumuzu gösteren yeşil ışık onlarda sarı oluyor ama her şeye tıkır tıkır cevap yazıyorlar, belki onlardır senin gördüğün ? kim olduğu yazmıyordur sadece.. CADIARZU

Evet olabilir a.s

günaydın kızlarolumunekankayizsmile
:KK1:

:çok üzgünüm:
Doktora gidicem haftaya ama önce kadın doğuma gitmem lazım :1ninca:
Polikistik over var bende sanırım akannehir inşallah yoktur ben abartıyorumdur :Saruboceq:
canım aksatma biran önce git kadın doğum uzmanına.inşAllah yoktur ama eğer varsa bile büyümeden tedavi edilirse yok olma şansı çok yüksek.benim gibi geç farkedilince kaç ay ilaç kullandım gitmiyor işteakannehir
onlar ne bana da söyleyin belki bende de vardır delikafadulden

Allah korusun

X