Genç Kızlar Buyrun Sohbete

hee anladım canım normalmiş o zaman niye sinir oluyomuş gibi yapıyosun bakıyım kız evi naz evi hesabı mı :) :)

kendimi basite almamak için ki yolda bakanlarla çok kavgetmişliğim vardırkaydirigubbakcemile3

gidenlerede iyi gecelerŞeniz

Hayırlı geceler diliyorum kızlarr..

:lepi:Hepinizi çok seviyorummmm :lepi:

aaa kızlar çoşmuşumunuz zemuszemusben yoktumakannehir kızlar tercihlerimi yaptım ne olur dua ettin bana hayırlısı olsun lütfen canlarım çok ihtiyacım var:gitme:

şu net olmasaymış ne yapacakmışız acaba:)
10 saat uzakmış canım bizim de 7-8 saat var aramızda

aaa kızlar çoşmuşumunuz zemuszemusben yoktumakannehir kızlar tercihlerimi yaptım ne olur dua ettin bana hayırlısı olsun lütfen canlarım çok ihtiyacım var:gitme:

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah istemediğin bi sonuç almazsın :Saruboceq:

hayırlısı olsun inşallah hakkında gönlünce olsun herşeyopuyorumnanaktan

anladım canım çok üzüldüm ama 4 senelik bir ilişki izleri kolay kolay silinmez
:gitme:

tamam canım iyi seyirler sana

ömür boyu kalbimde kalıcak canım.silinmicek hiç.o benim tüm hayallerimdeydi hayallerimde yaşamaya devam edicekmafoldumben
neyse güzel şeylerden bahsedelim kimler okuyo kimler çalışyo:icecream:

ama seni sıkan kitabı da okuyup bitireceğim diye boşuna okuma canım zaman kaybı olur ver başkasına o okusun insan sevdiği beğendiği kitabı okumalı:)

sıkma değil diğerini merak ediyorum malesef kitap verme gibi huyum yok okumalığına çok çok yakın arkadaşım yani kankalarıma olsa belki ama başkasına veremem çünkü mesela o an içimden geçen duygularımıda yazıyorum köşesine falan:asigim:

şu net olmasaymış ne yapacakmışız acaba:)
10 saat uzakmış canım bizim de 7-8 saat var aramızda

ben lisedeyken 10 saatlik yol geliyordu o
ben lisede olduğum için gidemiyordum tabii
şimdi ünideyim diye hep ben gidiyorum
ank-ısp. arası 6 saat allahtan
gidince onların evinde kalıyorum bayanssulusmile

canım hakkında hayırlısı olsun
gönlünden geçen yeri kazanırsın inşAllah

aa o huyun çok güzelmiş ben de özenirim bazen yazmak isterim ama o konuda sıfırım ilham gelmez döktüremem hiç :)

ömür boyu kalbimde kalıcak canım.silinmicek hiç.o benim tüm hayallerimdeydi hayallerimde yaşamaya devam edicekmafoldumben
neyse güzel şeylerden bahsedelim kimler okuyo kimler çalışyo:icecream:

üzülme canım benim eminmki karşına seni daha mutlu edecek biri çıkacaktır:teselli:
ben okuyorumkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…