- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
benimde yok olmıcakta hiç:gitme:
göz makkeji topikindenzemuszemus
tek başıma yüklenemedim canım bütün fedakarlıkları.kısaca bu:1ninca:
kızlar kim km kaldık geriye
bak nazar deydirdik bu gece kalabalığız diye diye
hee anladım canım normalmiş o zaman niye sinir oluyomuş gibi yapıyosun bakıyım kız evi naz evi hesabı mı :) :)
anladım canım çok üzüldüm ama 4 senelik bir ilişki izleri kolay kolay silinmez[
tek başıma yüklenemedim canım bütün fedakarlıkları.kısaca bu:1ninca:
tamam canım iyi seyirler sanaBu geyik devam eder gider.. ufak ufak bende kaçimm
biraz da tv izlimm
bizimki daha ilginç, benim sevgilim bi grupta çalıyo, e doğal olarak siteleri var, o sitenin forumunda tanıştık, sonra buluşalım dedik, o zaman ben lisedeydim, o benim yanıma geldi 1 günlüğüne başka şehirden geldi canım benim 10 saatlik yol çekti, sonra sevgili olduk çıkmaya devam ettik, o geldi gitti netten görüştük telefonda görüştük öyle yuvarlanıp gidiyoruz
aaa kızlar çoşmuşumunuz zemuszemusben yoktumakannehir kızlar tercihlerimi yaptım ne olur dua ettin bana hayırlısı olsun lütfen canlarım çok ihtiyacım var:gitme:
aaa kızlar çoşmuşumunuz zemuszemusben yoktumakannehir kızlar tercihlerimi yaptım ne olur dua ettin bana hayırlısı olsun lütfen canlarım çok ihtiyacım var:gitme:
anladım canım çok üzüldüm ama 4 senelik bir ilişki izleri kolay kolay silinmez
:gitme:
tamam canım iyi seyirler sana
ama seni sıkan kitabı da okuyup bitireceğim diye boşuna okuma canım zaman kaybı olur ver başkasına o okusun insan sevdiği beğendiği kitabı okumalı:)
şu net olmasaymış ne yapacakmışız acaba:)
10 saat uzakmış canım bizim de 7-8 saat var aramızda
ömür boyu kalbimde kalıcak canım.silinmicek hiç.o benim tüm hayallerimdeydi hayallerimde yaşamaya devam edicekmafoldumben
neyse güzel şeylerden bahsedelim kimler okuyo kimler çalışyo:icecream:
sıkma değil diğerini merak ediyorum malesef kitap verme gibi huyum yok okumalığına çok çok yakın arkadaşım yani kankalarıma olsa belki ama başkasına veremem çünkü mesela o an içimden geçen duygularımıda yazıyorum köşesine falan:asigim:
ömür boyu kalbimde kalıcak canım.silinmicek hiç.o benim tüm hayallerimdeydi hayallerimde yaşamaya devam edicekmafoldumben
neyse güzel şeylerden bahsedelim kimler okuyo kimler çalışyo:icecream: