Genç Kızlar Buyrun Sohbete

biz mersindeyiz ben ankarada okuyorum
sevgilim ıspartada 2 yıllık okudu şimdi dgs'ye girdi onun sonuçlarını bekliyoruz ankarada bir üniversite yazıp 4 yıla tamamlayacak inşallah yerimseniben
birbirinizden uzaksınız yani bizim gibi
bizim de umudumuz seneye gireceğimiz sınavlar.aynı yerlerin snavlarına gireceğim inşAllah olur ya dua edin kızlar 3 sene uzakta devam ettirdik bari üniversitede kavuşalım
Tam tamına 250 gün kaldı YGS'ye canımm aklinialirimsmile

çok şükür iyyiim tatLım sen nasılsın ?

ben de iyiyim canım

kızlar bir şey soracağım
yüzük fikri sizden mi sevgilinizden mi çıktı

Niye benim sevgilim hiç yüzük konusunu açmıyooomafoldumben

sen açtırtaklinialirimsmile
yani hafiften mesajlar ver canım direkt söyleme deeee ne bileyim arkadaşlar yüzük takmışlar falan de veya beraber gezerken yüzüklere bak herhalde anlar:)

benim arkadaşımın sevgilisi de sevmiyormuş yüzük takmayı o yüzden açmıyormuş konuyu
yani bazen sadece yüzük takmayı sevmedikleri için açmayabiliyorlar
ama biz bi de uzakta olunca 1 sende açtık o konuyu

aynenmafoldumben
aslında öyle yüzük meraklısı değlim ama insan heves ediyor işte:kedi:

sen açtırtaklinialirimsmile
yani hafiften mesajlar ver canım direkt söyleme deeee ne bileyim arkadaşlar yüzük takmışlar falan de veya beraber gezerken yüzüklere bak herhalde anlar:)

3.ayımızdıı otobsteydikk

dedim kii aşkım arkadaş yüzük takmış sevgilisinee ..

hımm güzel dediii .. biz nie takmıyoruz dedim.. bozardım birazz

Sonra da,takarız takarızz dedi güldüü.. bide sırnaşarak güldüü kaydirigubbakcemile3

Ama o günden beri ses seda yok :umursamaz:

Açmicam bida konusunuuuu :gitme:

benimkide öyle çıtlattım ama ses yok:umursamaz:

sen yeterince mesaj vermişsin canım:) ama sevgilin sevmiyordur belki öyle şeyleri tabi sen daha iyi bilirsin
sizin ne kadar oldu ilişkiniz?

canım 1 sene 2 ay geçti ne zaman olur ki zamanıbilmiyorumkismile

aslında tam zamanı yani 1 senede birbirinizi tanımışsınızdır daa herkes aynı olmuyor canım böyle şeylere sıcak bakmıyordur belki ama bigün olacak sonuçta mecbur.
kendi aranızda olmasa ailelerin arasında olacak:) o daha güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…