- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.009
aa ne güzell.. bende balıkesir in ilçesindenim.
yok sağlık meslek mezunuyum lise bitti hemşire oldum ama yükseğini okumak istiyorum tabiki..
ama kasımlı olduğum için aslında bi yıl kazanıyoorum orası ayrıı
Selammmmmmmmmm
Balıkesir'i severim hele Erdek'iolsun gençsin istersen okursun. İkiz kuzenlerim var ikisi de hemşire oldu. Güzel bir meslek
porselenbebek sana da selammm
bende geldim kızlarD:
aaaaaaaaaaaa seelllaammmmmm porselennciimm nerelerdesin sen yaaa..haydi yenidn burada buluşalım hepimzzzz
evet ve biz bu yüzden varıızzz.. sanatı da çağırdım bakalım gelecek mi gelmezse fururum onuEvet canıımmm burayı tekrar canlandırmak lazımm
selamm
Çok sessizz buralarr çookkkk
evet ve biz bu yüzden varıızzz.. sanatı da çağırdım bakalım gelecek mi gelmezse fururum onu
selam canım hoşgeldin aramızaaa
keşke bende girmeseymişimAnladım canımm :) Hayat koşuşturması işte yaa.. :)
Bende şuan evdeyim.Bu sene sınava girmedim canım tam anlamıyla hazırlanamadım. Seneye inşallah :)
haha furma beni:18:
geldim işte nasılsınız kızlar
keşke bende girmeseymişimişey çıkmadı sonuçta. nereyi istiyosun bölüm olaraak,??
vaayy kimlerr gelmiişş.
nerdesin kız seeeeenn
unutmuşsun burayı gelmiyosun hiiçç
yok tatlım ya ne deniz kum güneşi. hastane ev ev hastane yapıyorum. millet denize girmeye te nereleren geliyo bizim evden deniz görünüyo ben gidip giremiyorum bu stajı koyanlar da giremesin denize inşş
kuzum derslerle sınavlarla uğraşıyorum biliyorsun pek uğrayamıyorum buralara
sen neler yapıyorsun bakayım deniz,kum,güneş mi yoksaaaa:82:
kızlar nasılsınız.Nerelerdesiniz yaa kaybolduk gittik hepimiz
merhaba tanışmış mydık nick sanki tanıdık geliyor amakızlar nasılsınız.Nerelerdesiniz yaa kaybolduk gittik hepimiz
beddua etme kızyok tatlım ya ne deniz kum güneşi. hastane ev ev hastane yapıyorum. millet denize girmeye te nereleren geliyo bizim evden deniz görünüyo ben gidip giremiyorum bu stajı koyanlar da giremesin denize inşş
:
Genç kız topiği gördüm geleyim dedim, meraba herkese
ii ettin hoşgeldiinnGenç kız topiği gördüm geleyim dedim, meraba herkese
[/FONT]
beddua etme kız
kıyamam sana ben de okul yurt gidip geliyorum bak yine sana denizin bi kokusu geliyordur burda o da yok annem düşün halimi
ii ettin hoşgeldiinnkimsin kimlerdensin anlat bakalııımmm
[/FONT]
senin işinde zor valla.. ne zamn gelecen bakem sen bureee. gel bi dişciyede alayım ifadenii.. hee bide sana ne diceemm arkadaşın ebe olmaya karar verdi gibi bişi tutuyo az buçuk puanım belki olabilirr :))