Genç Kızlar Buyrun Sohbete

aa ne güzell.. bende balıkesir in ilçesindenim.
yok sağlık meslek mezunuyum lise bitti hemşire oldum ama yükseğini okumak istiyorum tabiki..
ama kasımlı olduğum için aslında bi yıl kazanıyoorum orası ayrıı:KK24:

Balıkesir'i severim hele Erdek'i :21: olsun gençsin istersen okursun. İkiz kuzenlerim var ikisi de hemşire oldu. Güzel bir meslek :KK34:

porselenbebek sana da selammm :KK3:

Balıkesir'i severim hele Erdek'i :21: olsun gençsin istersen okursun. İkiz kuzenlerim var ikisi de hemşire oldu. Güzel bir meslek :KK34:

porselenbebek sana da selammm :KK3:

güzel meslek sayılır da bazıları içine etmek için elinden geleni yapıyo. :KK19: özellikle ben yavaş yavaş soğumaya başladım çünkü stajda o kadar bezdiriyolar ki beni her gün lanet ederek gidiyorum hastaneye diyebilirim..:KK50:

Anladım canımm :) Hayat koşuşturması işte yaa.. :)
Bende şuan evdeyim.Bu sene sınava girmedim canım tam anlamıyla hazırlanamadım. Seneye inşallah :)

Anladım canımm :) Hayat koşuşturması işte yaa.. :)
Bende şuan evdeyim.Bu sene sınava girmedim canım tam anlamıyla hazırlanamadım. Seneye inşallah :)
keşke bende girmeseymişim :KK1:işey çıkmadı sonuçta. nereyi istiyosun bölüm olaraak,??

haha furma beni:18:
geldim işte nasılsınız kızlar:KK12:

vaayy kimlerr gelmiişş. :KK52:
nerdesin kız seeeeenn :KK4:
unutmuşsun burayı gelmiyosun hiiçç :KK20:

keşke bende girmeseymişim :KK1:işey çıkmadı sonuçta. nereyi istiyosun bölüm olaraak,??

vaayy kimlerr gelmiişş. :KK52:
nerdesin kız seeeeenn :KK4:
unutmuşsun burayı gelmiyosun hiiçç :KK20:

kuzum derslerle sınavlarla uğraşıyorum biliyorsun pek uğrayamıyorum buralara:KK14:
sen neler yapıyorsun bakayım deniz,kum,güneş mi yoksaaaa:82:

kuzum derslerle sınavlarla uğraşıyorum biliyorsun pek uğrayamıyorum buralara:KK14:
sen neler yapıyorsun bakayım deniz,kum,güneş mi yoksaaaa:82:
yok tatlım ya ne deniz kum güneşi. hastane ev ev hastane yapıyorum. millet denize girmeye te nereleren geliyo bizim evden deniz görünüyo ben gidip giremiyorum bu stajı koyanlar da giremesin denize inşş:KK4:

kızlar nasılsınız.Nerelerdesiniz yaa kaybolduk gittik hepimiz:KK55::KK55::KK55::KK55:

buradayıızzzzzzzzz..:KK3: toplancaz yeniden kop geeellll:KK34:

kızlar nasılsınız.Nerelerdesiniz yaa kaybolduk gittik hepimiz:KK55::KK55::KK55::KK55:
merhaba tanışmış mydık nick sanki tanıdık geliyor ama:KK1:

yok tatlım ya ne deniz kum güneşi. hastane ev ev hastane yapıyorum. millet denize girmeye te nereleren geliyo bizim evden deniz görünüyo ben gidip giremiyorum bu stajı koyanlar da giremesin denize inşş:KK4:
:
beddua etme kız:KK1:
kıyamam sana ben de okul yurt gidip geliyorum bak yine sana denizin bi kokusu geliyordur burda o da yok annem düşün halimi:KK14: :KK53:

Genç kız topiği gördüm geleyim dedim, meraba herkese :KK52:

merhaba kendinizi tanıtır mısınız lütfen:KK1:

Genç kız topiği gördüm geleyim dedim, meraba herkese :KK52:
ii ettin hoşgeldiinn:KK71:kimsin kimlerdensin anlat bakalııımmm

beddua etme kız:KK1:
kıyamam sana ben de okul yurt gidip geliyorum bak yine sana denizin bi kokusu geliyordur burda o da yok annem düşün halimi:KK14: :KK53:
[/FONT]

senin işinde zor valla.. ne zamn gelecen bakem sen bureee. gel bi dişciyede alayım ifadenii.. hee bide sana ne diceemm arkadaşın ebe olmaya karar verdi gibi bişi tutuyo az buçuk puanım belki olabilirr :))

Son düzenleme:
ii ettin hoşgeldiinn:KK71:kimsin kimlerdensin anlat bakalııımmm

[/FONT]

senin işinde zor valla.. ne zamn gelecen bakem sen bureee. gel bi dişciyede alayım ifadenii.. hee bide sana ne diceemm arkadaşın ebe olmaya karar verdi gibi bişi tutuyo az buçuk puanım belki olabilirr :))

yarın gelcem inşallah canım:)
anaaamm ben 3 çocuk istiyorum üçünde de sana gelirim artık:KK49: :KK52:
hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin tatlım:KK19:

X