Genç Kızlar Buyrun Sohbete

selam kızlaaaarrrrolumunekankayizsmile
haftasonu pek bi enerjik oluyorumzemuszemus
ama okuldan çok sıkıldım artık bitsin biran önceeeeeboshayallersmile

samsundan öğrenciyim öss hazırlık işte lise bitti bu sene dershaneye gidiyorm 19 yaşındayım. sen

hmm güzelmiş hayarlısı inş isteğin yeri kazanırsın..
bn lise 3 deyim sağlık meslek lisesi balıkesirim ilçesinde oturuyorum burhaniye de.

çok güzel bende meslek lisesi mezunuyum giyim üretim teknolojisi puanım yetiyodu sağlığa.ama akıllı ben gittim mesleğe çok pişmanım ya şimdi sağlık alanında birşeyler istiyorum yada zihinsel eng. öğrt.

Son düzenleme:
hmm inş istediğin yer olur yhaa..
ewet sağlık çok ii özellikle şu sıralar millet hep sağlık liselerini yada kız mesleklere yöneldi iş imkanı için geçerlide bi meslek..
istediğin bölüm çok güzel ama zor değil mi biraaz meslek liseleri için fazla ders görmüyoruz ya ne bilim mat fizik kimya falan bize çok göztermiyolar biliyosundur işte..
o yönü kötü :çok üzgünüm:

evet öyle aslında ama dershanede görüyoruz işte oradan tamamlamaya çalışıyorum hemde başka bi güzel bölüm yok zihinsel eng. sözelden alıyo ama puanı uçuk biraz 430larda birde benim başka bölüm tercihimden dolayı yaklaşık 20 puanım gider gibime geliyo yani meslek liselilerine üniversite haram öf ya

ewet anlıyorum seni çok kötü bi sistem bi yandan veriyolar bi yandan alıyolar.
bnde bakıyorum hemş. puanı çok yüksek ve sayısldan alıyo bn sayısa ders görmüyorum kazanmam çok zor tamamlayabilirsem dersaneden tamamlarım oda ne kadar etkili olabilir kii.. millet okuldada görüyo yapamıyo..
vay mesleklilerin haline vayy yani :'(

evet aynen öyle zaten iyi bir dershane değilse yandın çünkü meslek diye önemsemeyenler var millet direk soru çözmeye başlarken biz daha konuyu yeni öğreniyo oluyoruz ve işin komiği benim bölümüm kapandı üniversite bölümüm yok yani direk git ara eleman ol diyolar stilis olma hayalleriyle gittim meğersem o sayısaldan alıyormuş bide yetenek sınavı. milleti mesleğe teşvik edene kadar sistemi düzeltsinler

X