Genç Kızlar Buyrun Sohbete

birisi anket açmış arkadaşlar fatmagülün suçu ne dizisinin türk toplumunun ahlakını bozacağını sölüyor bizim toplumumuz çok ahlaklıda sanki o diziyi izleyince ahlakı bozulcak hey allahım yaa

birisi anket açmış arkadaşlar fatmagülün suçu ne dizisinin türk toplumunun ahlakını bozacağını sölüyor bizim toplumumuz çok ahlaklıda sanki o diziyi izleyince ahlakı bozulcak hey allahım yaa

Ne alaka ya insnalar iyice saçmaladı artık:eek:klava:

Bugn bendede sorun vardı albüme resim koyamıyordum ama sonradan düzeldi bilmiyorumkismile

inşallah benimde düzelir tatlım ya ben çok sık avatar değiştiremessem depresyona girerim mazallah kaydirigubbakcemile3 albüme koyamazken noluyodu siliniyomuydu kutucuktaki resim kafamçokkarıştı

selammm porselenimm ya bişi sorcam avatarımı değiştiremiyorum dünden beri sendede öle bi problem varmı?? uyuz oldum yaa

inşallah benimde düzelir tatlım ya ben çok sık avatar değiştiremessem depresyona girerim mazallah kaydirigubbakcemile3 albüme koyamazken noluyodu siliniyomuydu kutucuktaki resim kafamçokkarıştı

Yok resim yükleye tıklıyordum hata veriyordu

Birde avatarmı değişmeyi deniyim bakalım olcacakmı

He evet bende savundum onu ya insanlar bu dizileri ne kadar ciddiye alıyolar ya sanki hayatımızı diziler yönlendiriyor

X