- 5 Temmuz 2010
- 221
- 1
hoşbuldum nasıl gidiyo sohbet bölmedim umarım
Hoşgeldin yerimseniben O nasıl söz, buyrun sohbetimiz beraber olsun :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum nasıl gidiyo sohbet bölmedim umarım
ladymacbeth naber tatlımm
teşekkürler :) ne diyodunuz en son ayak uydurmaya çalışabilcemmi bakalım :)
Valla canım yengeç olsun, survivor olsun takılıyoruz öyle. Allah artırsın :hulya:
Doro bu arada gaza geldim, tadıcam en yakın zamanda kaydirigubbakcemile3
güncel meseleler yani :) ben bugun üye oldum ama site insanları çok sıcak kanlı gerçekten çok memnunum teşekkürler hepinize :kedi:
güncel meseleler yani :) ben bugun üye oldum ama site insanları çok sıcak kanlı gerçekten çok memnunum teşekkürler hepinize :kedi:
İyilik canım ya, senden ne haberler?? olumunekankayizsmile
hoşgeldin aramıza seni tanıyalım madem bi sakıncası yoksa :kedi:
tabiki memnun olurum:) adım duygu 21 yaşındayım siteyi tesadüfen gördüm ve üye oldum gayet memnunum burda sizle sohbet ediyo olmaktan :1rolleyes:
tabiki memnun olurum:) adım duygu 21 yaşındayım siteyi tesadüfen gördüm ve üye oldum gayet memnunum burda sizle sohbet ediyo olmaktan :1rolleyes:
Kızlar basketbol dünya şampiyonasını izleyebileniniz varmı??
Bende izlemiyorum, ama bizimkiler bayağı iyilermiş, fikrinizi alayım dedimdi :hulya:
bak buna sevindimm izlemesemde iyi olmalarını isterim tabikide olumunekankayizsmile ayyy aşkı memnu bitmeseydi keşke yaa :çok üzgünüm: netten eski bölümlerini iziyip duruyorum :umursamaz: