Genç Kızlar Buyrun Sohbete

gulcan canim nerde calisiyorsun sen?

zamaninda bende fabrikada calistim yani biliyorum bedeni yoran isleri ne kadar zor oldugunu : )

Allah yardimciniz olsun.

merhaba kızlar
bugün ders çalışacağım artık düzene sokmam lazım böyle olmuyor 1 gün çalış 1 gün çalışma:1no2:

selamun aleykum sanat nasilsin ?

calis tabi ki bos birakma okul baslamadan tekrar alistir kendini : )

Allah yardimcin olsun

ben büroda calisiyorum 'verkaufsinnendienst' almanca tercümbesi galiba müsteri temsilcisi emin degilim ama : )

sanat Allah yardimcin olsun... üniversite sinavlarimi ? : )

ben büroda calisiyorum 'verkaufsinnendienst' almanca tercümbesi galiba müsteri temsilcisi emin degilim ama : )

sanat Allah yardimcin olsun... üniversite sinavlarimi ? : )

aman allahım almanca akannehir
lise boyunca bi türlü öğrenememiştim alsanaalsanasmile

sanat canim hangi bölümü istiyorsun sen?

doro almanca aslinda kolay bir dil ama tabi bildigin zaman insana kolay geliyor ben bu dille büyüdüm
mesela bana da arapca cok zor geliyor : (

istersen iki üc laf edebiliriz almancadan kaydirigubbakcemile2

kizlar iki saat sonra cikiyoruuuum yasaaassiiinnn hihoyyyt

sanat canim hangi bölümü istiyorsun sen?

doro almanca aslinda kolay bir dil ama tabi bildigin zaman insana kolay geliyor ben bu dille büyüdüm
mesela bana da arapca cok zor geliyor : (

istersen iki üc laf edebiliriz almancadan kaydirigubbakcemile2

kizlar iki saat sonra cikiyoruuuum yasaaassiiinnn hihoyyyt

ben ispanyolca öğrenmeyi planlıyorum arapça çince rusça gibi alfabesi farklı olan dilleri öğrenmek zor olacağı için onlardan vazgeçtim yoksa çince öğrenmek isterdim, almanca konuşabileceğimi sanmıyorum şu an her şeyi resetledim gamyoncuiremsu

Allah yardimcin olsun canim insaAllah ögrenirsin istedigin dilleri...

bende fransizcami tazelemek istiyroum ve arapca ögrenmek istiyorum...

ne güzel başka hangi diller biliyorsunuz maşallah türkçe almanca fransızca ve arapça yeter de artar bile :)

doro canim türkce ve almanca ana dilim ingilizce ilk okul 4den beri biliyorum fransizca 5 sene gördüm sadece... arapcada insaAllah nasip olur : ) sagol canim

sanat canim o zaman sectigin nickte tam sana göre dimi : )

doro canim türkce ve almanca ana dilim ingilizce ilk okul 4den beri biliyorum fransizca 5 sene gördüm sadece... arapcada insaAllah nasip olur : ) sagol canim

sanat canim o zaman sectigin nickte tam sana göre dimi : )

fransızca öğrenmek kolay mı sence

fransizca cok nazik bir dil kulaga cok hos geliyor en azindan ben öyle düsünüyorum : )
ama ögrenmesi bence kolay degildi mesela ingilizce ile kiyaslastirinca cok daha zordu...
ama azimli olunca ve üzerinde durunca isteyen cok kolay ögrenebilir bence : )

bu arada kizlar az önce ögrendim ki eylülün birinde ayri büroya tasiniyormusum : )))
suan ki büroda daha yeni yeni isimi ögreniyorum 3 bayan ve bir bey var büroda...
benim gidecegim büroda sadece iki kisilik yer var orada ki bayan baska bir yere tasinacak
bende oraya gecince yalniz kalicam : )))
cok seviniyorum ya yalniz olacagim icin bu gavurlarin dirdirindan hic olmazsa biraz kurtulucam : ))

dua edin kizlar insaAllah hersey güzel olur : )

X