C
cereneres
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
bu saydığınız vitaminlerin hepsi harnup keçiboynuzu pekmezinde varmış kızlar,ben hergün bu pekmezden bir tatlı kaşığı yiyorum üstünede bir bardak su ohh mis gibi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
marketten mi alıyorsun.üzerinde mi yazıyor içeriği.bu saydığınız vitaminlerin hepsi harnup keçiboynuzu pekmezinde varmış kızlar,ben hergün bu pekmezden bir tatlı kaşığı yiyorum üstünede bir bardak su ohh mis gibi oluyor
marketten mi alıyorsun.üzerinde mi yazıyor içeriği.
bahsettiğin harnup keçiboynuzu markası mı oluyor canm.hayret.tüm bu besin takviyelerini ihtiva ediyorsa harika birşey o zaman.
canım seda sayan bu keçiboynuzundan yiyin ben yiyorum deyip duruyordu ondanmı genç kalıyor acaba :))))))))) hehehhe ben keçi boznuzu alacam ozamn hap falan istemem.saol canım
Cerencim nedir bu harnup keçiboynuzu pekmezinin fiyatı? Ve bir şişe kaç lt geliyor?
canım markalara göre değişiyor tabii fiyatı,benim aldığım yenigün markasının(zirat fakültesi üretimi)1.5 ytl di.ve bu pekmezler 800gr oluyor genelde ve bayaa gidiyor bir kutusu:1yes2:cok yoğun olduğu için hemen bitmiyor zaten bozulma gibi bir sorunda yok yani. internetten almak istersen orda fiyatlar daha pahalı ama marketlerin hemen hemen hepsinde var bu pekmezden:1yes2: o yuzden bulman kolay olur canım
Teşekkür ederim canım . Bugün alıp deniycem, ayrıca keçi boynuzunun kendisinide alıp akşamları tv karşısında aburcubur krizim tuttuğunda yeneyi düşünüyorum umarım fazla kalori içermez:)
lily sanirim banaydi sorun..
10 sap maydonozu alip (10 demet degil sadece ince ince saplardan,bilmemki baska adi varmi) uc saplarini kesebilirsiniz makinada cekip icine 2 -3 damla limon sIkIcaksin..Bir cay tabagi kadar birsey cikiyor zaten...ac karnina onlari yiceksin...
Ve bunu kur seklinde yapacaksin unutma belki fazlasi zarar verir bilmiyorum o yüzden en iyisi doktorun dedigi kur..
lily sanirim banaydi sorun..
10 sap maydonozu alip (10 demet degil sadece ince ince saplardan,bilmemki baska adi varmi) uc saplarini kesebilirsiniz makinada cekip icine 2 -3 damla limon sIkIcaksin..Bir cay tabagi kadar birsey cikiyor zaten...ac karnina onlari yiceksin...
Ve bunu kur seklinde yapacaksin unutma belki fazlasi zarar verir bilmiyorum o yüzden en iyisi doktorun dedigi kur..
Sevgili beyhan bende 38 yasindayim ve cildim 45 inde gibi,sarkmalar ve lekelerle doldu son 1 yildir,baska tavsiyelerin varsa lutfen acil olarak alabilirmiyim.Tesekkurler.
Sevgili beyhan bende 38 yasindayim ve cildim 45 inde gibi,sarkmalar ve lekelerle doldu son 1 yildir,baska tavsiyelerin varsa lutfen acil olarak alabilirmiyim.Tesekkurler.