- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
Çok zor gerçekten kuzenimden biliyorum Allah yardımcınız olsun.
teşekkür ederim Allah herkese şifa versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zor gerçekten kuzenimden biliyorum Allah yardımcınız olsun.
Şımarıklık ve doyumsuzlukla alakası yok inanın bana :) bizzat aynı seyi yaşadığım içinDoyumsuzluk... Butun imkanlarin elinde olmamasi gerek o zaman. Ugrasmali , ter dokmeli biraz ki degerini anlasin.
Hastaligi icin terapiye gidip tedavi olabilir ama simarikligin cozumu yok.
Şımarıklık ve doyumsuzlukla alakası yok inanın bana :) bizzat aynı seyi yaşadığım için
Bence bu durumda karaktere değinilmesi çok yanlış çünkü ne yapıyorsa sadece kendini savunuyor kendine göre. O yüzden karakterine iliskin tum yorumlar yersiz benceIyi de ben hastaligi icin yazmadim ki bunu, karakteri icin yazdim. Kisilik yapisi senden farkli olabilir.
Bence bu durumda karaktere değinilmesi çok yanlış çünkü ne yapıyorsa sadece kendini savunuyor kendine göre. O yüzden karakterine iliskin tum yorumlar yersiz bence
Yanlış anladiniz yorumunuz yersiz demedim karakteri hakkında yapılan yorumlar yersiz olur dedimHic bir kosulda mutlu olmuyor, annesine eziyet ediyor, bir sene ara vermeye yanasmiyor, esyalarina zarar veriyor... Okulu biraksa bile isinin hazir oldugunu bilmek biraz da amacsiz yapar insani. Yorumlarimi yersiz buluyorsan okur gecersin ya da okumayip gecersin . Dusuncemin seni ilgilendirmedigi gibi, senin dusuncen de beni ilgilendirmiyor.
Keşke ilaç ismi yazmasaydınızDoktoru selectra hapı verdi fakat bir etkisinin olduğu söylenemez
Amin inşallah.Allah yardımcısı olsun onun da, sizlerinde
Biraz empati ile anlamaya çalışırken bile yoruldum
Tehşisi konmuş bir rahatsızlık yaşıyor Hissettiği paniği hayal bile edemem
Uykusuz kalıyordur Düşünüp duruyordur Birçok şey aklında dolanıyordur Bu duruma üzülüyordur elbette Engel olamadığı için kendisini güçsüz hissediyordur Anormal olduğuna inanıyordur içten içe Sinirini dışa vuruyordur Kurtulamıyordur içindeki cümbüşten
Umarım isteklidir tedavi konusunda çünkü işin büyük kısmını kendi kendine halletmeli
Kendisine her şeyin yolunda olduğunu hatırlatıp durmalı, nefes egzersizleri yapmalı gün içinde defalarca kez
Alkol ve sigaradan olabildiğince uzaklaşmalı
Bu tip rahatsızlar zararlı alışkanlıklara meydan bırakıyor
Aklından hangi konular hakkında korkular geçtiğini bilmek zor ama insanlarla iletişimi sekteye uğramıştır muhtemelen
Bence yaşadığı evde bir evcil hayvan bulunmalı Onun dışında biri hayvanın bakımını üstlenebilecekse biraz vakit geçirebileceği ve saf sevgi hissedebileceği bir hayvan almayı düşünün
Ben de 41 sayısını analayamamıştım aslında anksiyete araştırınca çıkıyor fakat sayıya anlam veremedim.ICD'den kontrol ettim şimdi
(ICDye ezberden hakim değilim, DSMyi daha iyi biliyorum - biri Amerikan biri Avrupa temelli tanı kitapları)
f41 grubu anksiyete tanı kriterlerine tam uymadığında veya yaygın anksiyete kriterlerine uyup ek belirtiler de olduğunda diğer tip anskiyete bozuklukları olarak geçiyor.
Ama temelde semptomlar aynı.
Ciddiyeti kişiye göre değişir, kişinin hayatını ne kadar etkilediğine göre değişir.
Halk dilinde evham hastalığı da diyebiliriz.
Ortada somut bir şey varsa bu korkudur, ortada olmayan bir durum varsa ve bundan yoğun endişe duyuluyorsa bu anksiyetedir.
Bir miktara kadar anksiyete de normal kabul edilir.
İlaçlarına devam etsin derim.
Size de çok geçmiş olsun.Neyazikki banada anksiyete bozuklugu teshisi konuldu cok zor kalp carpintisyla aniden uyanıyorum cok zor bunalim hic biseyden zevk almama yemegin bile tadi yokmus gibi aniden aglama krizi aglarken bianda gülme krizi en zoru sicrayarak uyanip kalbimin agzimda atmasi elim ayagim uyusuyor atak geçiriyorum cok zor ya yaşamayan bilemez ALLAH yardımcimiz olsun
NedenKeşke ilaç ismi yazmasaydınız
Hem yasak hemde bilinçsiz insanlar alıp kullanmaya çalışırda ondan
Canim 41 anlami olan bir sey degil. ICD kodlarindan biri sadecw hastaligi temsil ediyor.Ben de 41 sayısını analayamamıştım aslında anksiyete araştırınca çıkıyor fakat sayıya anlam veremedim.
Yani daha mı ileri bir durum bir de anksiyete bozukluğu yazmıyor bozuklukları ve diğer.
Kullandığı hapta selectra 50 mg.
Siz bilgilisiniz sanırım bu konuda.