- 2 Kasım 2016
- 206
- 196
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Öyle yapicam zaten canım bekleyisteyimCanim tam gununde yine yap eger cikarsa kan ver benim teyzeminki kanda bir hafta onceden cikmis
İnşallah canım sagolGünaydın kızlar. Nasılsınız, bugün nedir durumlar?
Benim birkaç gündür rüyalarım sapıttı. Bugün rüyamda memur oldum ne alakaysa.
Sabah kasık ağrıma uyandım bi duruyo bi başlıyo resmen kalça kemiği sızlıyo sanki.
Rangom cnm inşallah hamiş belirtisidir bebişin konmuştur. Ne korunanlar var bıraktığıı an hamiş kalıyor. Sen mi korundun eşin mi Melek Karakan brncede aseti bekle ve test yap inşallah hamilesindir cnm. Ama dikka et yorma kendini.
Q
Canim esim korunmustu 3 yil kondomla ya bugun simir testi sonucum cikti enfeksiyon gozujuyo doktorada gitmek istemedim alttan bakar diye gunum yaklasti sonucta bide acaba enfeksiyondanmi olmuyo ki bebisGünaydın kızlar. Nasılsınız, bugün nedir durumlar?
Benim birkaç gündür rüyalarım sapıttı. Bugün rüyamda memur oldum ne alakaysa.
Sabah kasık ağrıma uyandım bi duruyo bi başlıyo resmen kalça kemiği sızlıyo sanki.
Rangom cnm inşallah hamiş belirtisidir bebişin konmuştur. Ne korunanlar var bıraktığıı an hamiş kalıyor. Sen mi korundun eşin mi Melek Karakan brncede aseti bekle ve test yap inşallah hamilesindir cnm. Ama dikka et yorma kendini.
Q
Yazdım gitticnm hayırlı olsun inşllahBenide yaz listeye canıım 9 şubaat
Bu test beklemiş gibi canım. Hangi markaaKizlarrr banada yardim edin lutfenn 7 gunum geciyor evde uc farkli idrar testi yaptim pozitif sonuc aldim kan tahlili verdim ama 0.1 negatif dediler kafam karisti lutfennn yardim edin
Markasini bilmiyorum eczaneden aldim cuma gunu yaptim cikti c.tesi yaptim yine cikti kanda cikmiyor ama anlamadigin noktada orda zatenBu test beklemiş gibi canım. Hangi markaa
yazdin cnm ugur getirsin insallah. yarin adet gunun belirtiler var mi?6 şubat
evet beklemis test bu. bazi testler hemen sararmaya baslar. testte cikip kanda cikmamasi cok enteresan. lh degerini olcturfun mu hic acaba? bugun birde erken gebelik testi al baska marka onunlada yap cnm. belki hormonal bir durumdan dolayidir yada test hcg hormonu kana gecmeden farketmistir. bilemedim. ama insallah hamilesindir sonucu bizkmlede paylas lutfen.Kizlarrr banada yardim edin lutfenn 7 gunum geciyor evde uc farkli idrar testi yaptim pozitif sonuc aldim kan tahlili verdim ama 0.1 negatif dediler kafam karisti lutfennn yardim edin
Tskler tatlim insalh sizlerde hamiş sinizdir ama ben farkli farli testler yaptim hep pozitif kanda negatif cikmadi bnm kafami karistirdi en yakin zamnda yine hastaneye gitcem sevgilerimleeevet beklemis test bu. bazi testler hemen sararmaya baslar. testte cikip kanda cikmamasi cok enteresan. lh degerini olcturfun mu hic acaba? bugun birde erken gebelik testi al baska marka onunlada yap cnm. belki hormonal bir durumdan dolayidir yada test hcg hormonu kana gecmeden farketmistir. bilemedim. ama insallah hamilesindir sonucu bizkmlede paylas lutfen.
Sağol camımyazdin cnm ugur getirsin insallah. yarin adet gunun belirtiler var mi?
Insallah bebisin seninledir tatlimMerhabaa bende 17 şubatı bekliyorum
İyi aksamlar ben varim :)İyi aksamlar kmse varmııı