Gelsin Bebişler, Dolsun göbüşler...

Günaydın kızlar. Nasılsınız, bugün nedir durumlar?
Benim birkaç gündür rüyalarım sapıttı. Bugün rüyamda memur oldum ne alakaysa.
Sabah kasık ağrıma uyandım bi duruyo bi başlıyo resmen kalça kemiği sızlıyo sanki.
Rangom cnm inşallah hamiş belirtisidir bebişin konmuştur. Ne korunanlar var bıraktığıı an hamiş kalıyor. Sen mi korundun eşin mi Melek Karakan brncede aseti bekle ve test yap inşallah hamilesindir cnm. Ama dikka et yorma kendini.
Q

İnşallah canım sagol

Canim esim korunmustu 3 yil kondomla ya bugun simir testi sonucum cikti enfeksiyon gozujuyo doktorada gitmek istemedim alttan bakar diye gunum yaklasti sonucta bide acaba enfeksiyondanmi olmuyo ki bebis

Kizlarrr banada yardim edin lutfenn 7 gunum geciyor evde uc farkli idrar testi yaptim pozitif sonuc aldim kan tahlili verdim ama 0.1 negatif dediler kafam karisti lutfennn yardim edin

Eklentiler

• IMG_20170204_113455.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 51
Kizlarrr banada yardim edin lutfenn 7 gunum geciyor evde uc farkli idrar testi yaptim pozitif sonuc aldim kan tahlili verdim ama 0.1 negatif dediler kafam karisti lutfennn yardim edin
evet beklemis test bu. bazi testler hemen sararmaya baslar. testte cikip kanda cikmamasi cok enteresan. lh degerini olcturfun mu hic acaba? bugun birde erken gebelik testi al baska marka onunlada yap cnm. belki hormonal bir durumdan dolayidir yada test hcg hormonu kana gecmeden farketmistir. bilemedim. ama insallah hamilesindir sonucu bizkmlede paylas lutfen.

herkese gubaydin ruyamda adet olmustum. valla bu ruyalarim cok sapitti benim bakalim sonu ne olacak. sizler nasilsiniz arkadaslar belirtiler var mi?

Tskler tatlim insalh sizlerde hamiş sinizdir ama ben farkli farli testler yaptim hep pozitif kanda negatif cikmadi bnm kafami karistirdi en yakin zamnda yine hastaneye gitcem sevgilerimlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…