- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Valla canim bu besinci ayimiz olacakAmin cnm. Ne zamandır çocuk düşünüyorsun?Rangom
İnşallH çok bekletmez bebişin cnmValla canim bu besinci ayimiz olacak
Bir hafta önce silik çizgi mi çıktu. Erken yumurtladın sanırım baya erken çıkmış. Benim de yarın 4 gun kalacak yapsam mı yapmasam mı bilemedim belirtiler neler arkadaşlar.Merhaba kızlar, bat a son 3 gün var. 1 hafta önce test yaptım silik cizgi gördüm heyecandan bi daha yapamadim test emin olmak için adetimi bekliyorum
Belirtin varsa yap ben belirtilere dayanarak yapmistimBir hafta önce silik çizgi mi çıktu. Erken yumurtladın sanırım baya erken çıkmış. Benim de yarın 4 gun kalacak yapsam mı yapmasam mı bilemedim belirtiler neler arkadaşlar.
Bunlarda belirti olarak sayilabilirBende arada şiddetli kasık batmaları var bazen adet okcam gibi bazen kramp gibi. Kabızım 3/4 gündür. Birde ayın 22 sinde lekelenme gibi akıntı oldu. İş yapmaya gücüm yok sanki nefesim yetmiyor. Birde ayakta çok durunca belim ikiye ayrılıyor sanki sol bacağım uyuşuyo gibi oluyor
İnşallah cnm bi idrar testi bile şuan mutlu etmeye yetecek beni. Ama cesaretim yok.Bende gebelik belirtilerinin hepsi var. Ama daha emin olamadim kan testinde cikarsa ancak o zaman emin olbilirim
Ah o cesaret bi gelse işte...Bunlarda belirti olarak sayilabilir
Cnm senin ilk bebeğin miMerhaba kızlar, bat a son 3 gün var. 1 hafta önce test yaptım silik cizgi gördüm heyecandan bi daha yapamadim test emin olmak için adetimi bekliyorum
Nasipse inşallah ilk olacak cnm Allahtan ümit hiç kesilmez yap çıkmazsa hastalanmadignda bi daha yap için rahtlasinCnm senin ilk bebeğin mi
Canim tam gununde yine yap eger cikarsa kan ver benim teyzeminki kanda bir hafta onceden cikmisMerhaba kızlar, bat a son 3 gün var. 1 hafta önce test yaptım silik cizgi gördüm heyecandan bi daha yapamadim test emin olmak için adetimi bekliyorum
Valla bende hic brlirti yok zaten daha 6 gun var benimde ilk olacak ama 3 yil korunduk olmaz diye korkuyorum yaBir hafta önce silik çizgi mi çıktu. Erken yumurtladın sanırım baya erken çıkmış. Benim de yarın 4 gun kalacak yapsam mı yapmasam mı bilemedim belirtiler neler arkadaşlar.