- Konu Sahibi Whiteandblue
Ya cnm midem çok fena normal mi
Fena derken agriyor mu bulaniyir mu eger bulaniyorsa adetine kac gun var ? TatlimYa cnm midem çok fena normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya cnm midem çok fena normal mi
Fena derken agriyor mu bulaniyir mu eger bulaniyorsa adetine kac gun var ? TatlimYa cnm midem çok fena normal mi
Ya canım valla karnımmış gaz var batıyor resmen iğne gibi. Göğüslerim de bıçak gibi batıyo sankiFena derken agriyor mu bulaniyir mu eger bulaniyorsa adetine kac gun var ? Tatlim
İnşallah cnm yarın test yapıcam bakalımİnsalh hamişsindir canim ya
Amin cnm inşallah bekliycez, görcez bakalım. Hakkımızda hayırlısı inşallah.İnşallah bebiş geliyoduuur
Neydi kı test cnmBende hala olmadim kızlar yaptığım test doğru galiba
Buldum cnm. Hadi bugün birlikte yapalım testMerhaba kızlar, bat a son 3 gün var. 1 hafta önce test yaptım silik cizgi gördüm heyecandan bi daha yapamadim test emin olmak için adetimi bekliyorum
Bizimle paylasin canim merak ederiz bende test yaptim silik cizgi cikti kan verdim.negatif dediler bnde test yapmaya korkuyorum insalh hamilesinizdir gelsin bebislerBuldum cnm. Hadi bugün birlikte yapalım test
Bizimle paylasin canim merak ederiz bende test yaptim silik cizgi cikti kan verdim.negatif dediler bnde test yapmaya korkuyorum insalh hamilesinizdir gelsin bebisler[/QUOT
Kocamann bi tek çizgi gordum :)
Tam hatirlaymadim canım 2 tane yaptim ikisinde de cikmisti silik cizgi. Bugün 29 günde olurum 31. GünNeydi kı test cnm
Aslında erken oldugunu dusunmuyorum çünkü ilişki üstünden tam 18 gun geçti olsaydı illa ki çıkardı. Ben fazla kaptırdım sanırım beynim oyun oynadı bana. Olsun sağlık olsun.Olsun erkendir belki bende sabah yaptıım tek çizgi maleseff
Bence kan tahlili yaptır cnmTam hatirlaymadim canım 2 tane yaptim ikisinde de cikmisti silik cizgi. Bugün 29 günde olurum 31. Gün
Yaptiricam canım kan testi sadece beklesem mi 1 gün dahaBence kan tahlili yaptır cnm
Yarın sabahtan git bence canım. İnşallah hamilesindir.Yaptiricam canım kan testi sadece beklesem mi 1 gün daha
Yarın sabah gidicem zaten canım insallah.Yarın sabahtan git bence canım. İnşallah hamilesindir.
Hakkımızda hayırlısı olsun cnmYarın sabah gidicem zaten canım insallah.
Sende olmazsin inşallah cnm