- 2 Kasım 2016
- 206
- 196
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Amin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun cnm
Bende bugun adet gunum test ler negatif adethavası da yok bende sadece dunden beri aşırı solkasığımdabatmavar yumurtam çatlamadı kistmi yaptı stresten acabaKızlar adet günüm dündü hala adet olmadım ama dün gece test yaptım negatifti
Başka bi arkadaş da yumurtam çatlamamış kist olmuş doktora gittim demiş.Bizimde mi öyle oldu acabaBende bugun adet gunum test ler negatif adethavası da yok bende sadece dunden beri aşırı solkasığımdabatmavar yumurtam çatlamadı kistmi yaptı stresten acaba
Benimde hala devam ediyo batma adet belirtisi sıfır. Aslında gec de olsa olurum hep oömadığım hiç olmadı ama bu ay stres mi oldu ne oldu anlam veremiyorum 26 ocakta dr gittim hersey normaldi kist vs yoktu. Olmazsam pazartesiye randevu alır giderim bakalımBaşka bi arkadaş da yumurtam çatlamamış kist olmuş doktora gittim demiş.Bizimde mi öyle oldu acababugün 2 gün geçti benim adetim hala olamadım
İnşallah bebek vardır canım hayırlısı olsun. Bende bu hafta adet olmazsam tekrar test yapıcamBenimde hala devam ediyo batma adet belirtisi sıfır. Aslında gec de olsa olurum hep oömadığım hiç olmadı ama bu ay stres mi oldu ne oldu anlam veremiyorum 26 ocakta dr gittim hersey normaldi kist vs yoktu. Olmazsam pazartesiye randevu alır giderim bakalım
Kan testi her zaman için daha güvenilir diye biliyorum. İnşallah istediğin gibidirKizlar evde test yapiyorum pozitif kanda negatif kan degerim 0-5 ml adetim 15 gun geciyor hamilemiyim sizce ?
Tskler canmKan testi her zaman için daha güvenilir diye biliyorum. İnşallah istediğin gibidir
testler yaniltabilir cnmKizlar evde test yapiyorum pozitif kanda negatif kan degerim 0-5 ml adetim 15 gun geciyor hamilemiyim sizce ?
Amin canım inşallah. Rabbim isteyen herkese versin aratmasin inşallah sizlerinde hamis haberlerinizi alalım tez vakitte inşallahtopik cok bos kalmis.. biraz canlandiralim..
oncelikle hamile olan arkadaslarimizRangom Melek Karakan ve -loyalty arkadaslarimizi tebrik ediyorum. Rabbim saglikla kavustursun bebislerinize kizlar. Bizlerede bol bol dua edin.
bugun adetimin 2. gunu corekotu kurune baslayacagim. insallah fayda gorurum. sizler neler yapiyorsunuz? yeni batlari belkliyorum...
Canım çok teşekkür ederim. Allah en hayırlı zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsibn inşallah :)topik cok bos kalmis.. biraz canlandiralim..
oncelikle hamile olan arkadaslarimizRangom Melek Karakan ve -loyalty arkadaslarimizi tebrik ediyorum. Rabbim saglikla kavustursun bebislerinize kizlar. Bizlerede bol bol dua edin.
bugun adetimin 2. gunu corekotu kurune baslayacagim. insallah fayda gorurum. sizler neler yapiyorsunuz? yeni batlari belkliyorum...
Sağol canım allah razı olsun darısı sizlere olsun inşallahtopik cok bos kalmis.. biraz canlandiralim..
Amin canım inşallah. Rabbim isteyen herkese versin aratmasin inşallah sizlerinde hamis haberlerinizi alalım tez vakitte inşallah
Canım çok teşekkür ederim. Allah en hayırlı zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsibn inşallah :)
Sağol canım allah razı olsun darısı sizlere olsun inşallah
Gecikme normal cnm rahim kendini bebişe haxırlarmış. İnşallah hamilesindir sabah test yapsan çıkarBenim bugün olmam gerekiyordu henüz olmadım. Normalde gecikmem olmazdi ama bebiş istedigimden beri bir kac günlük gecikmeler oluyo niyeyse o yüzden beklemedeyim. Hepimiz için hayırlısı olur gönlümüze göre olur inşallah
Inşallah. Herhangi bi belirti hissetmedim sadece kirpiklerim karismis gibi geldi.Bir kaç gün bekleyip öyle yapicam. Bakalım hayırlısıGecikme normal cnm rahim kendini bebişe haxırlarmış. İnşallah hamilesindir sabah test yapsan çıkar