Gelsin Bebişler, Dolsun göbüşler...

Kızlar adet günüm dündü hala adet olmadım ama dün gece test yaptım negatifti

Bende bugun adet gunum test ler negatif adethavası da yok bende sadece dunden beri aşırı solkasığımdabatmavar yumurtam çatlamadı kistmi yaptı stresten acaba
Başka bi arkadaş da yumurtam çatlamamış kist olmuş doktora gittim demiş.Bizimde mi öyle oldu acaba bugün 2 gün geçti benim adetim hala olamadım

Başka bi arkadaş da yumurtam çatlamamış kist olmuş doktora gittim demiş.Bizimde mi öyle oldu acaba bugün 2 gün geçti benim adetim hala olamadım
Benimde hala devam ediyo batma adet belirtisi sıfır. Aslında gec de olsa olurum hep oömadığım hiç olmadı ama bu ay stres mi oldu ne oldu anlam veremiyorum 26 ocakta dr gittim hersey normaldi kist vs yoktu. Olmazsam pazartesiye randevu alır giderim bakalım

İnşallah bebek vardır canım hayırlısı olsun. Bende bu hafta adet olmazsam tekrar test yapıcam

Kizlar evde test yapiyorum pozitif kanda negatif kan degerim 0-5 ml adetim 15 gun geciyor hamilemiyim sizce ?

topik cok bos kalmis.. biraz canlandiralim..

oncelikle hamile olan arkadaslarimiz Rangom Melek Karakan ve -loyalty arkadaslarimizi tebrik ediyorum. Rabbim saglikla kavustursun bebislerinize kizlar. Bizlerede bol bol dua edin.
bugun adetimin 2. gunu corekotu kurune baslayacagim. insallah fayda gorurum. sizler neler yapiyorsunuz? yeni batlari belkliyorum...

Amin canım inşallah. Rabbim isteyen herkese versin aratmasin inşallah sizlerinde hamis haberlerinizi alalım tez vakitte inşallah

Canım çok teşekkür ederim. Allah en hayırlı zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsibn inşallah :)

Sağol canım allah razı olsun darısı sizlere olsun inşallah

Amin canım inşallah. Rabbim isteyen herkese versin aratmasin inşallah sizlerinde hamis haberlerinizi alalım tez vakitte inşallah

Canım çok teşekkür ederim. Allah en hayırlı zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsibn inşallah :)

Sağol canım allah razı olsun darısı sizlere olsun inşallah

amin amin amin insallah guzellikler. hepinize kocaman masallahh

Benim bugün olmam gerekiyordu henüz olmadım. Normalde gecikmem olmazdi ama bebiş istedigimden beri bir kac günlük gecikmeler oluyo niyeyse o yüzden beklemedeyim. Hepimiz için hayırlısı olur gönlümüze göre olur inşallah

Gecikme normal cnm rahim kendini bebişe haxırlarmış. İnşallah hamilesindir sabah test yapsan çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…