gelmiş geçmiş en sevdiğiniz dizi hangisi?

serçe vardı ama uzun surmedı kaldırdılar yayından
bence harıka bır dızıydı

ferhunde hanımlar
bu arada aşkı memnu,yaprak dökümü

Bizim evin halleri
Asmalı Konak
7 Numara
Yaprak dökümüyerimseniben

HAZİRAN GECESİ senağlama

Asmalı Konak'ın üzerine dizi tanımam !!!!

yabanci damat--keşke bitmeseydi,şimdi de elveda rümeli ile idare ediyordum:kahve:

eskiden trtde bizimkiler olurdu zaten onunla büyüdüm çok severdim,asmalı konak,ikinci bahar ,7 numara,yabancılardan yalan rüzgarı,cessur ve güzel,bide ben ilkokuldayken manuella olurdu ona bayılırdım bu dizileri unutamam,avrupa yakası,yaprak dökümü,şimdilerde favorim aşkı memnu

Son düzenleme:
bende eskiden ziyaretçiler dye bir dizi vardı. keşke bir yerlerden indirebilsem tekrar seyretsm. hatırlarmısınız fare yutarlardı :)

bende eskiden ziyaretçiler dye bir dizi vardı. keşke bir yerlerden indirebilsem tekrar seyretsm. hatırlarmısınız fare yutarlardı :)

ay canım ben hatırlıyorum trtde cmt.sileri olurdu müptelasıydım kıvırcık saçlı bi kadın vardı öyle habire fare yerlerdi:roflol:

super baba:lepi:
hatırla sevgılı:lepi:
asmalı konak:lepi:
beyaz gelıncık:lepi:

haziran gecesi klasiğimdir.şimdilerde ise canım ailem tek favorim...

süper baba
deli yürek
mahallenin muhtarları
acı hayat
yaprak dökümü
melekler korusun

ay canım ben hatırlıyorum trtde cmt.sileri olurdu müptelasıydım kıvırcık saçlı bi kadın vardı öyle habire fare yerlerdi:roflol:

biraz önce youtube dan baktim o sahneyede midem bulandi nasi izleniyormus ki agzina tepki resmen fareyi...

cuma geceleri 12.30 da başlardı yatılıydım o saatte sadece lise sonlara izin vardı izlemek için ama kim benle başedebilmişkiii tek lise son olmadan izleyen bendimmkaydirigubbakcemile3ama değerdi yanii donovanım dianam willy-bitek orda korkutmuyordu fredyyyyy-kyle robin hala unutmamışım aklımdaaa:eek:güzel diziydi yaaavereliniortak

asmalı konak,friends,ally mcbeal,süper baba,yeditepe istanbul,bir istanbul masalı,vahşi güzel,ekmek teknesi,baba evi,aliye,dadı,tatlı hayat,lise defteri,kampüsistan,gülbeyaz.. bunları çok seviyordum ben. :1no2:

dudaktan kalbe
7 numara
sıdıka
deli yürek
bizim evin halleri
asmalı konak
sultan makamı
yeditepe istanbul
bir istanbul masalı
fikrimin ince gülü
ikinci bahar
çılgın bediş
menekşe ile halil
senden başka
düğün şarkıcısı
baba evi
kuzenlerim
şaşıfelek çıkmazı
kara melek
sıcak saatler
evdeki yabancı
estağfurullah yokuşu
imkansız aşk
süper baba
bebeğim
candan öte
sevda çiçeği
dadı
yabancı........sabrina

öfff bee şuna bak hayatım dizi olmuş..bunlar severek izlediğim ve son bulan diziler..

Son düzenleme:
X