gelmiş geçmiş en sevdiğiniz dizi hangisi?

the vampire diaries, friends, fringe, the it crowd.

tabii ki asmali konak, her sahnesi aklimda... ikinci olarakta ikinci bahar...

avrupa yakası şimdi ise 1 kadın 1 erkek ve aşk-ı memnu

hatırla sevgili
asmalı konak
kara melek
arka sıradakiler

birsürü var aslında...ama ben biraz eskilere gideceğim bilmem hatırlayan olur mu??

altın kızlar, alf, cosby ailesi. bide ortaokul yıllarında bayılarak izlediğim muhteşem yabancı ( kuzen larry ve yunanistanlı kuzeni bulky-kuzusu vardı dimitry)

sonra üniversitede ally mcbeal. dawson's creek (şu an oynaya kavak yelleri dizisinin ilk bölümlerinin orijinali)...sonra nip-tuck, how I met your mother...

yerli perihan abla-ferhunde hanım ve kızları (eski adı) yeditepe istanbul vsvsvs

amma dizi kolikmişim bende yafu....hihoyyyt

Yeditepe istanbul,
şaşıfelek çıkmazı,
asmalı konak,
tatlı hayat,
İkinci bahar

scrubs
avrupa yakası
hayat ağacı
bold & beautiful - türkçe çevirisi neydi o dizinin yav bruk vardı bi tane sarı gacı uyuzzz hey gidiii :nazar:

scrubs
avrupa yakası
hayat ağacı
bold & beautiful - türkçe çevirisi neydi o dizinin yav bruk vardı bi tane sarı gacı uyuzzz hey gidiii :nazar:

:) cesur ve güzel birebir çeviri...bak ben onu unutmuşum yalan rüzgarı ile efsane olmuştu...bruk la riç hahahahaaa

sıdıka,çılgın bediş ve yılan hikayesini çok severdim.çok kaliteli yapımlar sayılmazlardı ama çok samimi ve komiklerdiopuyorumnanaktan

küçükken izlediğim dizileri unutamam.geçmşten yakın geçmişe kadr izlediğim ve unutmadığım dizileri sayıcam.bn biraz dizi tutkunuyumda :eek: ..
bizim ev (şu kçük michel vardı hani)
Alf ( en favorimdi)
Altın kızlar (yabancı versiyonu ve ilk.tüm bölmlerini keyfle izlemiştim mymax'te)
Sıdıka
Ferhunde hanımlar
Bizim Evin halleri
Friends
7 Numara
Asmalı Konak
Bir İstanbul masalı
Avrupa yakası
Aşk-ı memnu
hatlayabldklerim bu kadarr..:teytey:

hayat ağacı

asmalı konak