- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
-
- Konu Sahibi lion mother
Biraz uzun sürebiliyo o süreç kişiden kişiye değişiyo ama 3 ay uzun bi süre tabi bi hekime görün benceÇıldırmak üzereyim. Covid oldum öyle çok ağırda geçirmedim fakat tat ve koku kaybı oldu. 3 ay oldu hala tık yok. Bebegimin kokusunu bile alamıyorumgeçen çaydanlığı unutmusum ocak da yanmış koku yok sadece yedigimin tatlımı acımı olduğunu anlıyorum. Psikolojim bozuldu. Sizlerin ne kadar sürdü. Neler yaptınız gelirmi geri
Öksürük oldu mu peki ? Tomografi çekildi mi ? Ben de sanırım kovidim, ama ateş öksürük vs zor geçiyor bugün dr a gideceğim , emziriyorum daBenim ve bazi akrabalarimizin 15 gunde gelmisti. Ama abimin bi arkadasinin 6 ay olmuştu hala gelmemisti. O da doktora gitmişti, sanirim kalıcı da olabiliyormus. Veya çok zaman sonra gelebilirmis.
Ayrica, bende emzirdigim icin ilac vs kullanmadim. Tat koku gittiginde anladim covid oldugumu oyle gribimsi gibi bir süreç gecirdim. Esim ve 2 enistemde tat koku gitmedi.
Bende mide bulantısı olduğu icin onu bastırmak için birşeyler yedim devamlı. Ve sacma gelecek ama sadece eksi jelibon iyi geldi o yuzden bol bol tatli eksi jelibonlardan yedim.Koku ve ter kaybı yaşayan arkadaşlar kilo verdiniz mi? Bunu çok merak ediyorum.Ben geçirmedim ama tat olmayınca yemekten insan zevk almaz zayıflar diye düşünüyorum. Haksız mıyım
Hayır canim kullanmadım. Sadece tat koku kaybı vardı. Birde bi kaç gün çok hafif öksürük. Oyuzden vermedi doktorÇok çok geçmiş olaun canım , bebeğini emzirirken ilaç kullandın mı kovid i yenmek için ?
Sadece tatlı yemek istiyorum tatlı olduğunu anladigim icin sanırım. Birde emzirdigim için sürekli acıkıyorum mecbur yiyorumKoku ve tat kaybı yaşayan arkadaşlar kilo verdiniz mi? Bunu çok merak ediyorum.Ben geçirmedim ama tat olmayınca yemekten insan zevk almaz zayıflar diye düşünüyorum. Haksız mıyım.
O dönem yemekten zevk alma olayını pek önemsemedim açıkçası. Ilaç kullanmadigim için beslenmeme ekstra özen gösterdim.Koku ve tat kaybı yaşayan arkadaşlar kilo verdiniz mi? Bunu çok merak ediyorum.Ben geçirmedim ama tat olmayınca yemekten insan zevk almaz zayıflar diye düşünüyorum. Haksız mıyım.
Nasıl bir şey biliyor musun? Canın bir yemek istiyor birden, kokusu burnunda tadı damağında ama sadece öyle olduğunu hatırlıyorsun. Sonra bir heyecanla kalkıp yapıp yiyorsun ama ne göresin bomboş bir yemek olmuş ne tadı var ve ne kokusu. Sonrası büyük bir hayal kırıklığı. Ama yemekten de vazgeçmiyorsun. Hep böyle bir döngüdeydim. Hala da öyleyim malesef.Koku ve tat kaybı yaşayan arkadaşlar kilo verdiniz mi? Bunu çok merak ediyorum.Ben geçirmedim ama tat olmayınca yemekten insan zevk almaz zayıflar diye düşünüyorum. Haksız mıyım.
Hayır öksürük ve ateş olmadi, ilk hafta yogun bas agrisi sonra tat koku gitti o kadar. Tat ve koku gittiginde Pcr yapildi. Iyilesme sürecine girmisim zaten megerse.. 3 hafta sonrada tekrar pandemi polikliniğinde pcr ve detayli kan tahlilleri yaptirdim. Tum değerlerim normal cikti. 2 ay oldu atlatali. Tomografi de solunum sikintisi olmadigi icin yaptirmadimm solunum sikintisi olanlara yapıyorlar galiba daha cok.Öksürük oldu mu peki ? Tomografi çekildi mi ? Ben de sanırım kovidim, ama ateş öksürük vs zor geçiyor bugün dr a gideceğim , emziriyorum da
HahahahaKoku ve tat kaybı yaşayan arkadaşlar kilo verdiniz mi? Bunu çok merak ediyorum.Ben geçirmedim ama tat olmayınca yemekten insan zevk almaz zayıflar diye düşünüyorum. Haksız mıyım.
Bende kilo almışımHahahahaben sirf tadini alacagim inadiyla 4 tabak ust uste yemek yedim. meger o sira covid misim tat koku gitmis bende gribimde agzimim tadi yok saniyorum. sonraki gunlerde de bagisiklik guclensin diye et sulu yemekler yesil sebzeler meyveler c cit d vit takviye allah ne verdiyse yedik esimle. 20 gunde 3-4 kilo alarak covidden kurtulduk
Bende mide bulantısı olduğu icin onu bastırmak için birşeyler yedim devamlı. Ve sacma gelecek ama sadece eksi jelibon iyi geldi o yuzden bol bol tatli eksi jelibonlardan yedim.
Birde zaten güçten düşmeyim diye devamlı birşeyler yemeye zorladı eşim. Tat alamsamda bol bol yedim. Kilo aldım
Sadece tatlı yemek istiyorum tatlı olduğunu anladigim icin sanırım. Birde emzirdigim için sürekli acıkıyorum mecbur yiyorum
O dönem yemekten zevk alma olayını pek önemsemedim açıkçası. Ilaç kullanmadigim için beslenmeme ekstra özen gösterdim.
Öğünlerimi ikiden üçe çıkardım hatta.
Saman yemiş gibi hissetsem de iyi yedim gerçekten.Değil kilo vermek kilo almış bile olabilirim.
Nasıl bir şey biliyor musun? Canın bir yemek istiyor birden, kokusu burnunda tadı damağında ama sadece öyle olduğunu hatırlıyorsun. Sonra bir heyecanla kalkıp yapıp yiyorsun ama ne göresin bomboş bir yemek olmuş ne tadı var ve ne kokusu. Sonrası büyük bir hayal kırıklığı. Ama yemekten de vazgeçmiyorsun. Hep böyle bir döngüdeydim. Hala da öyleyim malesef.
Alemsiniz kızlar, geçmiş olsun. Tv’de bir doktor 6 ayda gelir tat ve koku demişti. İnşallah biran önce geri gelir sizin de. Bu arada normal hayat nasıl bir lüksmüş ne özgürmüşüz meğer. Biran önce eski günlerinize döneriz inşallah.Hahahahaben sirf tadini alacagim inadiyla 4 tabak ust uste yemek yedim. meger o sira covid misim tat koku gitmis bende gribimde agzimim tadi yok saniyorum. sonraki gunlerde de bagisiklik guclensin diye et sulu yemekler yesil sebzeler meyveler c cit d vit takviye allah ne verdiyse yedik esimle. 20 gunde 3-4 kilo alarak covidden kurtulduk
Ay aynen böyleyim ya inşallah biran once atlatırızNasıl bir şey biliyor musun? Canın bir yemek istiyor birden, kokusu burnunda tadı damağında ama sadece öyle olduğunu hatırlıyorsun. Sonra bir heyecanla kalkıp yapıp yiyorsun ama ne göresin bomboş bir yemek olmuş ne tadı var ve ne kokusu. Sonrası büyük bir hayal kırıklığı. Ama yemekten de vazgeçmiyorsun. Hep böyle bir döngüdeydim. Hala da öyleyim malesef.
Eşimin ve oğlumun da 2ay sürdüÇıldırmak üzereyim. Covid oldum öyle çok ağırda geçirmedim fakat tat ve koku kaybı oldu. 3 ay oldu hala tık yok. Bebegimin kokusunu bile alamıyorumgeçen çaydanlığı unutmusum ocak da yanmış koku yok sadece yedigimin tatlımı acımı olduğunu anlıyorum. Psikolojim bozuldu. Sizlerin ne kadar sürdü. Neler yaptınız gelirmi geri