- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.118
- 46
- Konu Sahibi lion mother
Bir ay oldu benim de.Tat geldi,koku bazı şeylerden gelmiyor.Ara ara bazı yiyeceklerin tadı da daha az geliyor .Bir süreç sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim bi hafta felan sürdü ama etrafimda çok uzun sürenler var doktorlar diyorki tam olarak virüsün atilmasi vucüttan 8 9 ayı bulur ondandır ama yine git doktora yine muayene olmakta fayda varÇıldırmak üzereyim. Covid oldum öyle çok ağırda geçirmedim fakat tat ve koku kaybı oldu. 3 ay oldu hala tık yok. Bebegimin kokusunu bile alamıyorum geçen çaydanlığı unutmusum ocak da yanmış koku yok sadece yedigimin tatlımı acımı olduğunu anlıyorum. Psikolojim bozuldu. Sizlerin ne kadar sürdü. Neler yaptınız gelirmi geri
Geçmiş olsun, sakin olun öncelikleÇıldırmak üzereyim. Covid oldum öyle çok ağırda geçirmedim fakat tat ve koku kaybı oldu. 3 ay oldu hala tık yok. Bebegimin kokusunu bile alamıyorum geçen çaydanlığı unutmusum ocak da yanmış koku yok sadece yedigimin tatlımı acımı olduğunu anlıyorum. Psikolojim bozuldu. Sizlerin ne kadar sürdü. Neler yaptınız gelirmi geri
Çinko bakır takviyesini araştırin, bir de kokuları aldığınızi inceleyebilirsiniz. Kekik yağını koklayıp şu an kekik yağı kokluyorum, çok keskin kokusu vs. ŞeklindeÇıldırmak üzereyim. Covid oldum öyle çok ağırda geçirmedim fakat tat ve koku kaybı oldu. 3 ay oldu hala tık yok. Bebegimin kokusunu bile alamıyorum geçen çaydanlığı unutmusum ocak da yanmış koku yok sadece yedigimin tatlımı acımı olduğunu anlıyorum. Psikolojim bozuldu. Sizlerin ne kadar sürdü. Neler yaptınız gelirmi geri
İNŞALLAHAy aynen böyleyim ya inşallah biran once atlatırız
Ah bacım benimde 2 buçuk ay oluyor atlatali. Koku duyum hala gelmedi geçen günler peynir unutmuşum dışarda dolaba koymamisim bozulmuş eşim farketti burda pis bir koku var diye sonra bir baktiki peynirden geliyormuş. Bana kalsa o peynir 1 ay dursa orda yine koku almazdım. Çok zor bir durum. Parfüm kullanmayı çok severdim şuan burnumun dibine sıksam parfümü yine koku almam yani o derece... Tekrar geri gelecek gibi de durmuyor sanki kalıcı bir durum olustu. inşallah seninde benimde bir an önce gelir ama bakalım...Çıldırmak üzereyim. Covid oldum öyle çok ağırda geçirmedim fakat tat ve koku kaybı oldu. 3 ay oldu hala tık yok. Bebegimin kokusunu bile alamıyorum geçen çaydanlığı unutmusum ocak da yanmış koku yok sadece yedigimin tatlımı acımı olduğunu anlıyorum. Psikolojim bozuldu. Sizlerin ne kadar sürdü. Neler yaptınız gelirmi geri
Çok geçmiş olsun , şu an kaçıncı günündesin ?Arkadaşlar tat veya koku geri gelen oldumu ? Hastalığın 5/6 gününde gitti hiç bir kokuyu tadı alamıyorum çok kötü
Benim tat tamamen 1 ay sonra geldi, koku 2 hafta sonra gelmişti. (Hastalığın 10. gününden sonra ara ara tat koku gidip geliyordu) Herkeste değişiyor bu süre, insallah sizde de çabucak gelirArkadaşlar tat veya koku geri gelen oldumu ? Hastalığın 5/6 gününde gitti hiç bir kokuyu tadı alamıyorum çok kötü
Sizede cok geçmiş olsun, kan sulandırıcı kullandınız mi karantinada? 10 gün sonunda benimde kalbimde ağrılar olmuştu sizin sikayetiniz neydiÇok geçmiş olsun , şu an kaçıncı günündesin ?
benim ciğerlere indiği için tat koku geldi bir kaç gün sonra , ama ben çok çok ağır geçirdim bir buçuk ay oldu düzelemedim, şu an holter takılı mesela dün kardiyolojite gittim , bitmiyor derdi bu illetin
Ya çok geçmiş olsun size . Çok zor . Ben pazartesi günü pozitife geçen hafta . Salı günü test verdim buhün tam 8/9 cu hünümdeyim tat ve koku 2 gün oldu gideli . Başlarda vardı eşimde hiç gitmediÇok geçmiş olsun , şu an kaçıncı günündesin ?
benim ciğerlere indiği için tat koku geldi bir kaç gün sonra , ama ben çok çok ağır geçirdim bir buçuk ay oldu düzelemedim, şu an holter takılı mesela dün kardiyolojite gittim , bitmiyor derdi bu illetin
İnşallah ben bukadar önem vereceğimi sanmazdım oladar zorluyorki beni bu durum . Sinirlerim bozulmaya başladı yaptığım yediğim hiç bir şeyin tadını alamıyorm .Benim tat tamamen 1 ay sonra geldi, koku 2 hafta sonra gelmişti. (Hastalığın 10. gününden sonra ara ara tat koku gidip geliyordu) Herkeste değişiyor bu süre, insallah sizde de çabucak gelir
Malesef cok kötü oluyor, koku alamadığım dönemde burnumda gitmeyen iğrenç bir koku vardi sizde de oldu mu o? Yemek bile yemek istemiyordum bozulmuş küflenmiş yemek gibi kokuyordu her nefes alışım işkenceydi resmen o günler geçince koku alamayişima şükretmiştimİnşallah ben bukadar önem vereceğimi sanmazdım oladar zorluyorki beni bu durum . Sinirlerim bozulmaya başladı yaptığım yediğim hiç bir şeyin tadını alamıyorm .
Benimde 5.gunde gitti tat ve koku. Tat 14.gunde geldi. Koku 1 ay sonra geldi. 2 ay sonra koku gidip gidip gelmeye başladı. Bazı kokular var bazısı yok. Yemek yanıyor yanına gidince geliyor koku vs. Parfüm kokusu deterjan kokusu falan berbat bi koku gibi geliyor. Tatta da coronadan 4 ay sonra şöyle bir şey oldu bazı şeylerin tadı çok kötü. Mesela soğan, muz, antep fıstığı, kola, yoğurt,maydanoz, dereotu bunları yerken berbat bi tat oluyor. Ablamda ve kuzenimde de aynı oldu.Arkadaşlar tat veya koku geri gelen oldumu ? Hastalığın 5/6 gününde gitti hiç bir kokuyu tadı alamıyorum çok kötü