- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
-
- Konu Sahibi lion mother
Canım benım bende yaşadımaynı şeyı .Ne kadar acı degıl mi ?Çok kotu ama bıraz sabır aklına getırmemeye calış.Çıldırmak üzereyim. Covid oldum öyle çok ağırda geçirmedim fakat tat ve koku kaybı oldu. 3 ay oldu hala tık yok. Bebegimin kokusunu bile alamıyorumgeçen çaydanlığı unutmusum ocak da yanmış koku yok sadece yedigimin tatlımı acımı olduğunu anlıyorum. Psikolojim bozuldu. Sizlerin ne kadar sürdü. Neler yaptınız gelirmi geri
Kuzenimin 5 ay sonra geldi tat ve koku duyusu ama geldiÇıldırmak üzereyim. Covid oldum öyle çok ağırda geçirmedim fakat tat ve koku kaybı oldu. 3 ay oldu hala tık yok. Bebegimin kokusunu bile alamıyorumgeçen çaydanlığı unutmusum ocak da yanmış koku yok sadece yedigimin tatlımı acımı olduğunu anlıyorum. Psikolojim bozuldu. Sizlerin ne kadar sürdü. Neler yaptınız gelirmi geri
Babamın koku duyusu 7 ay sonra geldi o da aile hekimi 2 doz aşı yaptı öyle yavaş yavaş geldi bende bukadar sürüceğini tahmin etmezdim ama baya sürdü babamdaÇıldırmak üzereyim. Covid oldum öyle çok ağırda geçirmedim fakat tat ve koku kaybı oldu. 3 ay oldu hala tık yok. Bebegimin kokusunu bile alamıyorumgeçen çaydanlığı unutmusum ocak da yanmış koku yok sadece yedigimin tatlımı acımı olduğunu anlıyorum. Psikolojim bozuldu. Sizlerin ne kadar sürdü. Neler yaptınız gelirmi geri
Çok çok geçmiş olaun canım , bebeğini emzirirken ilaç kullandın mı kovid i yenmek için ?Çıldırmak üzereyim. Covid oldum öyle çok ağırda geçirmedim fakat tat ve koku kaybı oldu. 3 ay oldu hala tık yok. Bebegimin kokusunu bile alamıyorumgeçen çaydanlığı unutmusum ocak da yanmış koku yok sadece yedigimin tatlımı acımı olduğunu anlıyorum. Psikolojim bozuldu. Sizlerin ne kadar sürdü. Neler yaptınız gelirmi geri
İlaç kullandınız mı covidken ilaç kullanmadıysanız belki vücudun kendi kendine yenmesi daha zordur.Çıldırmak üzereyim. Covid oldum öyle çok ağırda geçirmedim fakat tat ve koku kaybı oldu. 3 ay oldu hala tık yok. Bebegimin kokusunu bile alamıyorumgeçen çaydanlığı unutmusum ocak da yanmış koku yok sadece yedigimin tatlımı acımı olduğunu anlıyorum. Psikolojim bozuldu. Sizlerin ne kadar sürdü. Neler yaptınız gelirmi geri