sen ne okuyosun yeni şafak, akit, zaman,sabah?Ayy cumhuriyet gazetesi miii öğğğğ yaniiortalığı karıştırmaktan, bozgunculuk çıkartmaktan, başka bişeye yaramayan gazete. kendi insanını,küçük gören haberler yapan,, iSLAM dinini kötü gösteren yayınlar yapan ve içeriğindeki yazarlarada bakarsak ne menem bişi olduğu ortadaa..uzak durun ,ve çekin o pis fikirlerinizi ÜLKEMDEN..gidin antartikada yaşayınn.. vee oda tv, halk tv, roj tv,vs vs düzeni bozan bozgunculardır net..
Ne okuyor bilmem ama Objektif ve tarafsız yorumlarına bakılırsa, Gerçek Gündemi Takip ettiği ortadasen ne okuyosun yeni şafak, akit, zaman,sabah?
Ne okuyor bilmem ama Objektif ve tarafsız yorumlarına bakılırsa, Gerçek Gündemi Takip ettiği ortada
Niye çok mu komik?
tarafsız...
neden komik biliyor musun. kakaonun akpli olduğunu ,bir tarafı olduğunu bilmeyen yokta bu bölümde ondan.Niye çok mu komik?
Kendinizle çelişiyorsunuz farkında mısın?
Dün siz değil miydiniz,Kakao ve Ben 'e Kardelini destekliyorsun şimdide bizimi diye eleştirenler
Allah Aşkına sizin kaç tane yüzünüz var?
İşte siz busunuz!...neden komik biliyor musun. kakaonun akpli olduğunu ,bir tarafı olduğunu bilmeyen yokta bu bölümde ondan.
kakao tarafsız dersen evet buradan oldukça komik görünür
iyide bende tarafsız olmadığınmı söylüyorum. yorumlarındada öyle.İşte siz busunuz!...
Ben Tarafsız yorumları dedim yani kendi şahsi düşüncesi yok demedim!..
Allah Aşkına sende biraz tarafsız bakıp öyle okuyup sonra yorumlamış olsan birazcık beni anlayacaksın ama nerdeeeee
Ben Kakoonun yazılanları tarafsız okuyp yorumladığını söylüyorum sizde çıkıp, O tarafsız değil bir tarafı Ak partili diyorsun
Biraz relaks okypete
Bunun konuyla ne alakası var?Propaganda yeri mi burası?
Ne Adammışsın be... Recep Tayyip Erdoğan...
Neredeyse dünyanın yarısı, kanını içse doymayacak.
Ne kadar çetrefilli, ne kadar mundar bir ittifak yaptılar sana karşı...
Sen bunları ne kadar korkutmuş, ne kadar acıtmışsın...
İngilizi, Amerikalısı, Almanı, Fransızı, yahudisi, ermenisi, Esadı, beşeri, şaşarı...
Emperyali, küreseli, ulusalı...Sermayeci, bankacı, faizci...
Senin korkuna;
-Milliyetçiler komünist,
-Komünistler ulusalcı,
-Laikler cemaatçi,
-Dindarlar ateist,
-Ateistler Müslüman,
-Gazeteciler röntgenci, siyasiler şarlatan oldu.
Senin yerine taş olsa, çatlardı... Bu adamlar ,senin yüzünden telef olacak, ama sende maşaAllah tık yok...
Senin yerine, bizler durduğumuz yerde kuduruyoruz.
Sen ne yer içersin. Bize de söyle, Allah aşkına...
Allah sana nasıl dirayet vermiş...
Allah yardımcın olsun uzun Adam ! Seni ALLAH için seviyoruz..
aa öyle deme. o her konuda bunu yapıyor. propaganda şart azizim. neyseki abd güzeli ve kiloları konusunu görmedi daha.:)Bunun konuyla ne alakası var?Propaganda yeri mi burası?
Konulara verecek doğru düzgün cevabı olmadığı için bi yerden bi şiir bulup buraya yapıştırıyor.Yok yani taraftar toplayacağını mı zannediyor böyle ne yapıyor bilmiyorum ama işe yaramıyor yani,Akp'liler bile bezdi bunun bu halindenaa öyle deme. o her konuda bunu yapıyor. propaganda şart azizim. neyseki abd güzeli konusunu görmedi daha.:)
Konulara verecek doğru düzgün cevabı olmadığı için bi yerden bi şiir bulup buraya yapıştırıyor.Yok yani taraftar toplayacağını mı zannediyor böyle ne yapıyor bilmiyorum ama işe yaramıyor yani,Akp'liler bile bezdi bunun bu halinden
Bizim Propagandaya ihtiyacımız yok!....Bunun konuyla ne alakası var?Propaganda yeri mi burası?
Niye yapıyorsun o zaman?Bizim Propagandaya ihtiyacımız yok!....
Konuya uygun cevaplar verdiğini kim söyledi?Her konuya verdiğin cevap aynı zaten
Sizler değil misiniz? bana, her konuya verecek cevabın var diye ithamda bulunanlar
O yazılanların konuyla alakası nedir mi? Bakarsanız eğer yorumlarda yine direk Erdoğana laf sokmalar yapılmış ve bende onlara istinaden bu yazıyı paylaştım
Ne Adammışsın be... Recep Tayyip Erdoğan...
Neredeyse dünyanın yarısı, kanını içse doymayacak.
Ne kadar çetrefilli, ne kadar mundar bir ittifak yaptılar sana karşı...
Sen bunları ne kadar korkutmuş, ne kadar acıtmışsın...
İngilizi, Amerikalısı, Almanı, Fransızı, yahudisi, ermenisi, Esadı, beşeri, şaşarı...
Emperyali, küreseli, ulusalı...Sermayeci, bankacı, faizci...
Senin korkuna;
-Milliyetçiler komünist,
-Komünistler ulusalcı,
-Laikler cemaatçi,
-Dindarlar ateist,
-Ateistler Müslüman,
-Gazeteciler röntgenci, siyasiler şarlatan oldu.
Senin yerine taş olsa, çatlardı... Bu adamlar ,senin yüzünden telef olacak, ama sende maşaAllah tık yok...
Senin yerine, bizler durduğumuz yerde kuduruyoruz.
Sen ne yer içersin. Bize de söyle, Allah aşkına...
Allah sana nasıl dirayet vermiş...
Allah yardımcın olsun uzun Adam ! Seni ALLAH için seviyoruz..
belli belli:)Bizim Propagandaya ihtiyacımız yok!....
Ben propaganda yapmıyorum!....Niye yapıyorsun o zaman?
Bizdeki bu Aşkı bu Sevdayı, Gerçek Aşkı Sevğiyi Tatmayanlar Anlayamaz:)))) gene benden başkası anlamayacak seni senin sevginiburanın konsept değişyo olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?