istersen çok başka haber sitelerdende link veririmAyy cumhuriyet gazetesi miii öğğğğ yaniiortalığı karıştırmaktan, bozgunculuk çıkartmaktan, başka bişeye yaramayan gazete. kendi insanını,küçük gören haberler yapan,, iSLAM dinini kötü gösteren yayınlar yapan ve içeriğindeki yazarlarada bakarsak ne menem bişi olduğu ortadaa..uzak durun ,ve çekin o pis fikirlerinizi ÜLKEMDEN..gidin antartikada yaşayınn.. vee oda tv, halk tv, roj tv,vs vs düzeni bozan bozgunculardır net..
kızlar bir şey soracağım,bu konuyu hiç bilmiyorum.doktora kaç sefer yapılıyor.
heee daha önceki senelerde bilal erdoğanın doktora yaptığına dair haberleri yapılmış da merak ettim.1 Sefer yapılıyor abla benim bildiğim.
heee daha önceki senelerde bilal erdoğanın doktora yaptığına dair haberleri yapılmış da merak ettim.
önemli değil canım yaa.. ben sadece cumhuriyet gazetesinin yapısını anlatmak istedimm..istersen çok başka haber sitelerdende link veririm
Ayy cumhuriyet gazetesi miii öğğğğ yaniiortalığı karıştırmaktan, bozgunculuk çıkartmaktan, başka bişeye yaramayan gazete. kendi insanını,küçük gören haberler yapan,, iSLAM dinini kötü gösteren yayınlar yapan ve içeriğindeki yazarlarada bakarsak ne menem bişi olduğu ortadaa..uzak durun ,ve çekin o pis fikirlerinizi ÜLKEMDEN..gidin antartikada yaşayınn.. vee oda tv, halk tv, roj tv,vs vs düzeni bozan bozgunculardır net..
keşke sende ciddi şeyler yazsan aradahayır yani bu haberin önemi nedir dondurmuştur şimdi gitmiştir.. yok kaçmış yok paralar için gitmişş miş mişş.. işte cumhuriyet gazetesinin basitliğii.. neka seviyo bu tarz haberleri yayınlamaktan.. ciddi bişiler yaz baa. boş,boş uğraşmaaa.gerçek yayıncılık yap şebeklik değil..
keşke sende ciddi şeyler yazsan arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?