• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelmesi şart değildi...

Herkes istediği haberi paylaşmakta (kuralları bozmadığı takdirde) özgür değil mi, bi ara nancy e de çok yüklenildi sonra kız üyeliğini iptal etti. Biri hdp ile ilgili haberleri paylaşmak ister diğeri akp bi başkası kadın haklarıyla ilgili, bu sorun değil ki ben elimden geldiğince paylaşılan haberleri okuyorum yanlı gazeteler var evet ama en azından kim ne diyor ne düşünüyor bakıyorum.
Ha bu arada hayatımda duka tesla ve oky gibi her şeye objektif bakan insanlar çok az gördüm, bütün yorumlarını okumaya çalışıyorum insani duyguları çok fazla ikisininde kötü eleştiri gelince bir de dinine kadar yorum gelince şoka girmiyor değilim

Ayy cumhuriyet gazetesi miii öğğğğ yanii:KK59::KK59:ortalığı karıştırmaktan, bozgunculuk çıkartmaktan, başka bişeye yaramayan gazete. kendi insanını,küçük gören haberler yapan,, iSLAM dinini kötü gösteren yayınlar yapan ve içeriğindeki yazarlarada bakarsak ne menem bişi olduğu ortadaa..uzak durun ,ve çekin o pis fikirlerinizi ÜLKEMDEN..gidin antartikada yaşayınn..:KK53::KK53::KK53::KK53: vee oda tv, halk tv, roj tv,vs vs düzeni bozan bozgunculardır net..
sen ne okuyosun yeni şafak, akit, zaman,sabah?

12011303_423446687856163_409187242766130837_n.jpg

Ne Adammışsın be... Recep Tayyip Erdoğan...
Neredeyse dünyanın yarısı, kanını içse doymayacak.
Ne kadar çetrefilli, ne kadar mundar bir ittifak yaptılar sana karşı...
Sen bunları ne kadar korkutmuş, ne kadar acıtmışsın...
İngilizi, Amerikalısı, Almanı, Fransızı, yahudisi, ermenisi, Esadı, beşeri, şaşarı...
Emperyali, küreseli, ulusalı...Sermayeci, bankacı, faizci...
Senin korkuna;
-Milliyetçiler komünist,
-Komünistler ulusalcı,
-Laikler cemaatçi,
-Dindarlar ateist,
-Ateistler Müslüman,
-Gazeteciler röntgenci, siyasiler şarlatan oldu.
Senin yerine taş olsa, çatlardı... Bu adamlar ,senin yüzünden telef olacak, ama sende maşaAllah tık yok...
Senin yerine, bizler durduğumuz yerde kuduruyoruz.
Sen ne yer içersin. Bize de söyle, Allah aşkına...
Allah sana nasıl dirayet vermiş...
Allah yardımcın olsun uzun Adam ! Seni ALLAH için seviyoruz..:KK68::KK200:En Büyük TÜRKİYE

Bilal Erdoğan İtalyan basınına da ‘düştü’: Kaçışın zamanlaması mükemmel

0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Bologna’ya yerleştiğine yönelik haberler İtalyan medyasında da yankılandı.

bilal-ok.jpg

Fotoğraf: DHA

Polis operasyonlarını önceden bilmesiyle nam salan Twitter fenomeni ‘Fuat Avni’, Bilal Erdoğan’ın İtalya’ya kaçtığını iddia etmiş, Bilal Erdoğan ise kaçmadığını doktora eğitimi için İtalya’ya gittiğini savunmuştu.

Türkiye medyası gibi İtalyan basını da Bilal Erdoğan’a ilgisini esirgemedi.

BBC Türkçe’den Övgü Pınar’ın haberine göre ülkenin resmi haber ajansı ANSA, Bilal Erdoğan’ın Bologna’nın merkezinde bir apartman dairesi kiraladığını bildirdi. Ajans, daha sonraki haberlerinde ise Bilal Erdoğan’ın, doktora çalışmaları için İtalya’ya geldiği yolundaki açıklamasına yer verdi.

‘Erdoğan Jr. Bologna’ya yerleşti’
Cumhuriyet gazetesinin ilgili haberlerine ve Twitter’da ‘Fuat Avni‘ imzasıyla yayımlanan mesajlara atıfta bulunan İtalyan basını haberi, ‘Erdoğan Jr. (Küçük Erdoğan) Bologna’ya yerleşti” gibi başlıklarla duyurdu.

İtalyan basınındaki haberlerde, Bilal Erdoğan’ın hakkındaki yolsuzluk iddialarına da yer verildi.

‘Erdoğan’ın favori oğlu ülkeyi terk etti’
Il Sole 24 Ore gazetesi şöyle yazdı: “Birkaç ay önce olsa tahmin edilemeyecek ve hayal bile edilemeyecek bir sürpriz yaşandı, ama Boğaz’da bugünlerde her şey mümkün. Türkiye’deki önemli seçimlere bir aydan kısa bir süre kala, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın favori oğlu ülkesini terk edip ailesiyle birlikte Bologna’ya yerleşmiş gibi görünüyor. Bu ‘bomba’ haberi Türk medyası duyurdu. (Bilal Erdoğan’ın) ülkeden kaçtığı söylentileri de ortada dolaşıyor.”

Haberi, ‘Erdoğan Jr. Bologna’ya yerleşti’ başlığıyla duyuran La Stampa gazetesi de, “Erdoğan Jr., resmi olarak doktorası için ülkeyi terk etmiş gibi görünüyor” derken, “Bilal’in adı, Boğaziçi’nin ‘Temiz Eller’ soruşturmasına karışmıştı” diye de ekledi.

‘Erdoğan junior, fırtınanın ortasında’
Yerel Bologna Today gazetesi de, “Yolsuzluk iddialarına adı karışan Bilal Erdoğan’ın yargılanmaktan kaçtığı iddia edildi ancak kendisi bunu yalanladı” diye yazdı.

Il Giornale d’Italia sitesindeki haberde ise ‘Erdoğan junior, fırtınanın ortasında’ başlığı kullanıldı. Haberde şöyle denildi: “İtalya’ya kaçışı doğrulandı. Ancak bu kaçışın, memleketinde tutuklanma korkusundan mı kaynaklandığını asla bilemeyeceğiz. Emin olunan tek şey, Bilal Erdoğan’ın ailesiyle birlikte Bologna’ya yerleşmiş olduğu. Resmi gerekçesi, Johns Hopkins Üniversitesi’ndeki çalışmalarına devam etmek.”

Zamanlama mükemmel
Sitenin haberinde, ‘oldukça gizemli olan bu kaçışın‘ zamanlamasının da ‘mükemmel‘ olduğu yorumu yapıldı. Erdoğan’ın yıllar önce dondurduğu doktora programına neden şimdi geri döndüğü sorgulandı ve, “Kötü düşünmek günahtır ama çoğu kez doğru tahmin getirir” denildi.

Berlusconi’nin oğlu da İstanbul’a taşınır mı?
Sosyal medya sitelerinde ise Bilal Erdoğan’ın İtalya’ya gelmesiyle ilgili esprili yorumlar yapıldı. Twitter’da bir kullanıcı, “Acaba Berlusconi’nin oğlu da İstanbul’a taşınır mı?” diye yazdı.

Lucia-Borgonzoni-tweet.jpg

Bologna Belediye Meclisi üyesi Lucia Borgonzoni de ironik bir dille, “Bologna’da hiçbir şeyimiz eksik değil… Şimdi bir de…”diye yazarak ‘Erdoğan’ın oğlu Bologna’da’ başlıklı bir haberin linkini paylaştı.

Niye çok mu komik?:KK57:
Kendinizle çelişiyorsunuz farkında mısın?
Dün siz değil miydiniz, Kakao ve Ben Kakao ve Ben 'e Kardelini destekliyorsun şimdide bizimi diye eleştirenlero_O
Allah Aşkına sizin kaç tane yüzünüz var?
neden komik biliyor musun. kakaonun akpli olduğunu ,bir tarafı olduğunu bilmeyen yokta bu bölümde ondan.
kakao tarafsız dersen evet buradan oldukça komik görünür

neden komik biliyor musun. kakaonun akpli olduğunu ,bir tarafı olduğunu bilmeyen yokta bu bölümde ondan.
kakao tarafsız dersen evet buradan oldukça komik görünür
İşte siz busunuz!...
Ben Tarafsız yorumları dedim yani kendi şahsi düşüncesi yok demedim!..
Allah Aşkına sende biraz tarafsız bakıp öyle okuyup sonra yorumlamış olsan birazcık beni anlayacaksın ama nerdeeeee
Ben Kakoonun yazılanları tarafsız okuyp yorumladığını söylüyorum sizde çıkıp, O tarafsız değil bir tarafı Ak partili diyorsun:KK70:
Biraz relaks okypete :KK39:

İşte siz busunuz!...
Ben Tarafsız yorumları dedim yani kendi şahsi düşüncesi yok demedim!..
Allah Aşkına sende biraz tarafsız bakıp öyle okuyup sonra yorumlamış olsan birazcık beni anlayacaksın ama nerdeeeee
Ben Kakoonun yazılanları tarafsız okuyp yorumladığını söylüyorum sizde çıkıp, O tarafsız değil bir tarafı Ak partili diyorsun:KK70:
Biraz relaks okypete :KK39:
iyide bende tarafsız olmadığınmı söylüyorum. yorumlarındada öyle.
napacağız şimdi. hadi gel yazımı turamı atalım

yazı diyorum ben:)))

İngilizi, Amerikalısı, Almanı, Fransızı, yahudisi, ermenisi, Esadı, beşeri, şaşarı...
Senin korkuna;
-Milliyetçiler komünist,
-Komünistler ulusalcı,
-Laikler cemaatçi,
-Dindarlar ateist,
-Ateistler Müslüman,
Senin yerine taş olsa, çatlardı... Bu adamlar ,senin yüzünden telef olacak, ama sende maşaAllah tık yok...
Allah yardımcın olsun uzun Adam ! Seni ALLAH için seviyoruz..:KK68::KK200:En Büyük TÜRKİYE
Bunun konuyla ne alakası var?Propaganda yeri mi burası?

aa öyle deme. o her konuda bunu yapıyor. propaganda şart azizim. neyseki abd güzeli konusunu görmedi daha.:)
Konulara verecek doğru düzgün cevabı olmadığı için bi yerden bi şiir bulup buraya yapıştırıyor.Yok yani taraftar toplayacağını mı zannediyor böyle ne yapıyor bilmiyorum ama işe yaramıyor yani,Akp'liler bile bezdi bunun bu halinden

Konulara verecek doğru düzgün cevabı olmadığı için bi yerden bi şiir bulup buraya yapıştırıyor.Yok yani taraftar toplayacağını mı zannediyor böyle ne yapıyor bilmiyorum ama işe yaramıyor yani,Akp'liler bile bezdi bunun bu halinden
:KK70::KK70::KK70:
Sizler değil misiniz? bana, her konuya verecek cevabın var diye ithamda bulunanlar:confused:
O yazılanların konuyla alakası nedir mi? Bakarsanız eğer yorumlarda yine direk Erdoğana laf sokmalar yapılmış ve bende onlara istinaden bu yazıyı paylaştım:KK48:

:KK70::KK70::KK70:
Sizler değil misiniz? bana, her konuya verecek cevabın var diye ithamda bulunanlar:confused:
O yazılanların konuyla alakası nedir mi? Bakarsanız eğer yorumlarda yine direk Erdoğana laf sokmalar yapılmış ve bende onlara istinaden bu yazıyı paylaştım:KK48:
Konuya uygun cevaplar verdiğini kim söyledi?Her konuya verdiğin cevap aynı zaten

Son düzenleme:

Senin korkuna;
-Milliyetçiler komünist,
-Komünistler ulusalcı,
-Laikler cemaatçi,
-Dindarlar ateist,
-Ateistler Müslüman,

:)))) gene benden başkası anlamayacak seni senin sevgini:KK61::KK60: buranın konsept değişyo olsun :KK53:

Back
X