- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
hala anlamıyorsun dimi okyy ben akpye verdim oyumu senin gibi anamdan doğduğum andan itibaren takım tutar gibi parti tutmadığımı hala anlamadın dimi.. evveliyatında refah partisine oyumu verdiğimi zeytinburnunda otururken chpli belediyeye oyumu verdiğimi hala anlamadın demi... ve şunu anladımki ASLADA anlamıyacaksınn..neden komik biliyor musun. kakaonun akpli olduğunu ,bir tarafı olduğunu bilmeyen yokta bu bölümde ondan.
kakao tarafsız dersen evet buradan oldukça komik görünür
eyi bilirdiiiik...Bilal oğlan için kaçtı diyollayy ne diyorsunuz gençler
Tahmin ediyorumkii 3 tane yüze sahipNiye çok mu komik?
Kendinizle çelişiyorsunuz farkında mısın?
Dün siz değil miydiniz,Kakao ve Ben 'e Kardelini destekliyorsun şimdide bizimi diye eleştirenler
Allah Aşkına sizin kaç tane yüzünüz var?
Ne Adammışsın be... Recep Tayyip Erdoğan...
Neredeyse dünyanın yarısı, kanını içse doymayacak.
Ne kadar çetrefilli, ne kadar mundar bir ittifak yaptılar sana karşı...
Sen bunları ne kadar korkutmuş, ne kadar acıtmışsın...
İngilizi, Amerikalısı, Almanı, Fransızı, yahudisi, ermenisi, Esadı, beşeri, şaşarı...
Emperyali, küreseli, ulusalı...Sermayeci, bankacı, faizci...
Senin korkuna;
-Milliyetçiler komünist,
-Komünistler ulusalcı,
-Laikler cemaatçi,
-Dindarlar ateist,
-Ateistler Müslüman,
-Gazeteciler röntgenci, siyasiler şarlatan oldu.
Senin yerine taş olsa, çatlardı... Bu adamlar ,senin yüzünden telef olacak, ama sende maşaAllah tık yok...
Senin yerine, bizler durduğumuz yerde kuduruyoruz.
Sen ne yer içersin. Bize de söyle, Allah aşkına...
Allah sana nasıl dirayet vermiş...
Allah yardımcın olsun uzun Adam ! Seni ALLAH için seviyoruz..
Elin Adamı derken?!
Ak Parti hangi ara cinsiyet seçmiş kendisine? Seçmekle de kalmayıp birde Adam mı olmuş?
Propaganda canım, bir topluluğa fikrini kabul ettirmek için uğraşmaktır ama benim böyle bir amacım yok, O sebepten senin açından sıkıntı yoktur. Sıkma canını boşuna
Aşkı sevdayı tatmayan anlayamaz, o sebepten bizdeki bu sevdayı anlayabilmek adına kendinizi boşuna kasıp sıkıntı yapmayın cnm
bırak şimdi ,konumuz şu an o değil.sen kardeleni bırakta neden beni, aynını yazdığın halde suçladın ona cevap ver. bu konuyada koyalımmı o yazılarıyahuu benim adımı veren arkadaşın kelimelerine arkamdan gülüyorsun sonrada pess diyorsun yaaa.. o arkadaş o şekil görmüş ve yazmış iyi niyetiyle kii sadece o değil bu kelimeleri bana söyleyenn..demekki diğerlerinin ne yazdığını görsen teee böyle olacaksınn.......
abla benim de neneden bir isteğim olabilir miSakin olun biraz,yoksam nenemi öptürtcem ona göre
abla benim de neneden bir isteğim olabilir mi
ben topuklarSakin olun biraz,yoksam nenemi öptürtcem ona göre
hangi olayı diyorsun hele bir aydınlat beni..elbette bir cevabım vardır..bırak şimdi ,konumuz şu an o değil.sen kardeleni bırakta neden beni, aynını yazdığın halde suçladın ona cevap ver. bu konuyada koyalımmı o yazıları
linkleri vereyim durhangi olayı diyorsun hele bir aydınlat beni..elbette bir cevabım vardır..
bekliyorumlinkleri vereyim dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?