Gelmesi şart değildi...

neden komik biliyor musun. kakaonun akpli olduğunu ,bir tarafı olduğunu bilmeyen yokta bu bölümde ondan.
kakao tarafsız dersen evet buradan oldukça komik görünür
hala anlamıyorsun dimi okyy ben akpye verdim oyumu senin gibi anamdan doğduğum andan itibaren takım tutar gibi parti tutmadığımı hala anlamadın dimi.. evveliyatında refah partisine oyumu verdiğimi zeytinburnunda otururken chpli belediyeye oyumu verdiğimi hala anlamadın demi... ve şunu anladımki ASLADA anlamıyacaksınn..

pes,bu kadar çelişkilerini,yanar dönerliklerini,(aynnı yazıp ,benle aynı düşünceyi paylaşıp,beni o düşünceden eleştirdiğini mesela,) millet ortaya koydu yine pişkince gelip konuya yazıyorsun.
sana ne diyeyimki artık. pesss sadece pes

ben bunları yaşasam bir kaç gün şu bölüme giremezdim ya. yüzüm olmazdı..

Seçim propagandası yapmışsın sende,konuyla ne alaka söylermisin lütfen..
Bilalden uzun adama gelmiş..

ben aşkı sevdayı elin adamına ya da partisine duymam evet o yüzden anlayamıyorum doğrudur.

yahuu benim adımı veren arkadaşın kelimelerine arkamdan gülüyorsun sonrada pess diyorsun yaaa.. o arkadaş o şekil görmüş ve yazmış iyi niyetiyle kii sadece o değil bu kelimeleri bana söyleyenn..demekki diğerlerinin ne yazdığını görsen teee böyle olacaksınn.......

bırak şimdi ,konumuz şu an o değil.sen kardeleni bırakta neden beni, aynını yazdığın halde suçladın ona cevap ver. bu konuyada koyalımmı o yazıları

bırak şimdi ,konumuz şu an o değil.sen kardeleni bırakta neden beni, aynını yazdığın halde suçladın ona cevap ver. bu konuyada koyalımmı o yazıları
hangi olayı diyorsun hele bir aydınlat beni..elbette bir cevabım vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…