• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelmesi şart değildi...

keşke sende ciddi şeyler yazsan arada
sen bana böyle cevap verirsen elbet benimde cevabım bu olur:KK22::KK22:
sen,, siz hani kendinize göre çok ciddi şeyler yazıyorsunuz yaaa. yetiyoda artıyo bilee. sizin ciddi dediğiniz palavraları düzeltmekten vakitmi kalıyor.ay bir haber paylaşıyorsun bir bakıyorum içeriğine nerede İSLAM ile alaklı absürt bir haberse paylaşmışsın,, nerede hükümet vede tayyip aleyhine ise paylaşmışsın..yani her sabah aynı haberler haaa anlıyorum seni sevmediğin şeyleri yerin dibine geçirmek istiyorsun ama ama artık yutmuyoruz bu haberleri okyy yalan ,yanlış paylaşıyorsun sonrada DÜZELTMEK bize kalıyor. yapma bize bu eziyeti..:KK67::KK67:

pelin bişiler yazıyorsun ama ne yazdığını anlamıyorum şurda bi anlaşalımoky haber paylaşmışmı,, paylaşmış.. ve cumhuriyet gazetesi ve oda tv liğnki varmı var.. işte benim yorumun bunlara idi boş lakırdılar ettiklerine idi ha benim görüşüm bu.. ister beğenirsin ister beğenmessin.. ama çıkıpta dalga geçmek adına sende paylaş ama ciddi bişiler paylaş o zaman demesssin.. ve bende cevaplar veririm konu alır buraya kadar yürür..

Ne dediğim gayet net ve anlaşılır aslında. Daha fazla büyütmemek adına detaylandırmayacağım.
Ayrıca bond yaptığım yerdeki cümleyi ben sarfetmedim böyle birşey söylemedim.
Benim en başımdan söylemek istediğim yanlış olduğunu düşündüğün bir şeyi yazılmamış bir cümle ile savunman.
Dediğim gibi haber belli kaynak belli. Sen habere yorum bile yapmamışsın ki.

neden bu kadar doktora yapıyor ? ailesini oraya götürüyor ,tüm hayatını değiştiriyor.
Mesleği nedir ki .Uzmanlığı mı var.İşinde ilerlemesi için çok mu elzemmiş italyadaki üniversitede diploması.İşi ve mesleği nedir bu arada? CB oğlu olmak dışında..yerli üniversite yada külliye de mi kalmamış gitmiş elin italyasına para harcıyorlar.

2 yıllığına neden ailesinide götürdüki ,bırak burada kalsınlar demezmi insan da..
Birde çocuklarını orada okula kayıt ettirmiş..

türban yasak değilse orada ondandır.
aaa dur bakayım burada da artık yasak değil.
tühh otur başka bahane bul şimdi
:KK53:

halka gelince milliiii diye mitinglerde bağır , saray değil külliye de.Kendi çocuklarının hiç biri milli okulda okumadı , milli iş yerinde çalışmadı.Biri amerikada biri italyada biri orda biri burda.Doğur der 4 çocuk der kendileri yapmaz.
Bu arada 4 -5 çocuğa bende katılıyorum.Milli olarak bu gidişle azınlık oluyoruz.

Aklima takilan zaten yurt disindaki unoversitelerde debam zorunlulugu yok ama ögrenciler gidiyor derse. Hatta Turkiye deki ogrenciler daha cok kiriyor okulu. Derse girme zorunlulugu olmayinca "oh zorunlu degilmis gitmeyeyim " mi deniliyor ?
Kendisini savunacagimi dusunmezdim ama oyle

Medyacılık bu iste. ! Nasıl isterse öyle görür. !

Bosver Okym ya, cok cok haklisin inan herkes seni cok iyi biliyor, degmez kendini üzmeye. Ayni seyi bana Kakao yapti ve bir süre görünmez yaptim cok rahattim. Sen 3 sene bu sitede editördün, dile kolay, halami insanlar seni taniyamadi ? Benide terörist ce pkk sempatizani olarak görüyorlar, sence ben degistimmi ? Yani birak bosver degmiyor gercekten.

bakın kızlar şimdi 3-4 kişi aynı anda kakao ya yazıyoruz ya ki bunda haklı olup olmamamız önemli değil biraz sora birisi gelip vayy grup olmuşlar yine bir kişiye yükleniyorlar diyecek.

bunu bizzat yaşadım karşıda ki kişinin "evet öyle dedim" msjı topikte gün gibi aşikar dururken biri gelip kıza çok yüklendiniz demediği halde öyle itham ettiniz diye bir msj yazdı.yani bu kadar olur dedim içimden.

o yüzden biraz sonra yine aynı suçlamaya maruz kalacağız haberiniz olsun.
Bazilari algi operasyonunu iyi ogrenmis canim.

Bilal kaçmadan önce Fuat Avni demişti paraları götürüp oraya yerleşmek için hazırlıklar yapmaya İtalya'ya gitti diye.
Fuat Avni'ye inanıyorum ne derse çıkıyor Bilal oraya kaçmak için gitti.

Bosver Okym ya, cok cok haklisin inan herkes seni cok iyi biliyor, degmez kendini üzmeye. Ayni seyi bana Kakao yapti ve bir süre görünmez yaptim cok rahattim. Sen 3 sene bu sitede editördün, dile kolay, halami insanlar seni taniyamadi ? Benide terörist ce pkk sempatizani olarak görüyorlar, sence ben degistimmi ? Yani birak bosver degmiyor gercekten.
aa sendemi beni görünmez yapmıştın ne tesadüf bende seni görünmez yapmıştım .. ama şimdi görünür yaptım sinirim geçti .. :KK49::KK49::KK49::KK49:

Back
X