• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelişim geriliği

Evet köy sütü vermeye başladım mamayı çok vermemeye çalışıyorum içine bal koyup ısırıyorum gece
hah onun icine bol biskuvi koy oyle tukketsin zaten mama bu saaten sonra bise yaramaz. daha cok yemeklere agirlik ver .patates. yemegi yapin icine kirmizi et havuc kapak baska sebze seviyorsada koyun. bunlari kup kup dogtayin az salca az tuzla kavurun sonra corba. gibi pisirin asil nokto. rondoya. bol ekmek koyun bu corbadan. koyun yiyecegi kadar bunu guzelce. ezin. hic rahatsiz edec2gi bisey olmasin yaninda. ayranda .verin. kilo yapiyor ben. bebeklerime hep boyle yaptim bole yavas yavas makarna haslayin pilav cocuklar bayiliyor benm oglumla yasit sizinkiyle. koye gitmistik oglum zayifladi bole biraz ustune dustum 5 ayda 3. bucuk kilo aldi 2 cm uzadi

hah onun icine bol biskuvi koy oyle tukketsin zaten mama bu saaten sonra bise yaramaz. daha cok yemeklere agirlik ver .patates. yemegi yapin icine kirmizi et havuc kapak baska sebze seviyorsada koyun. bunlari kup kup dogtayin az salca az tuzla kavurun sonra corba. gibi pisirin asil nokto. rondoya. bol ekmek koyun bu corbadan. koyun yiyecegi kadar bunu guzelce. ezin. hic rahatsiz edec2gi bisey olmasin yaninda. ayranda .verin. kilo yapiyor ben. bebeklerime hep boyle yaptim bole yavas yavas makarna haslayin pilav cocuklar bayiliyor benm oglumla yasit sizinkiyle. koye gitmistik oglum zayifladi bole biraz ustune dustum 5 ayda 3. bucuk kilo aldi 2 cm uzadi
Dediklerinizi mutlaka yapacağım inşallah yer inanın bi çok şey denedim sonuç hep istemedi midesini bulandırdı

Bence kefir de icirmelisin sütten daha fazla kalsiyum iceriyomus. Sütten daha cok ev yapımı yogurt ve kefir vermelisin

Merhabalar öncelikle iki buçuk yaşında bi oğlum var maselesef yaşıtlarına göre boy ve kilo olarak baya geri her ay düzenli doktora götürüyorum raporlu mama kullanıyorum ama pek işe yaradığını göremiyorum çok üzülüyorum bebeğime size anlatma amacım ise böyle bişey yaşayan oldumu aranizda düzelir mi
Bence de minyon

Doktorumuzda az diyor
Hormonlarında mı eksiklik varmış peki sorun neymiş bakıldı mı? Yani olay kilo aldırmak değil ki gelişimini normal hale getirmek. Bunda da medikal olarak bir sorun varsa o sorunun kökenini bulup tedavi etmek gerekiyor. Yoksa yapın muhallebileri gelsin kilolar anlamı olmaz ama.

Merhabalar öncelikle iki buçuk yaşında bi oğlum var maselesef yaşıtlarına göre boy ve kilo olarak baya geri her ay düzenli doktora götürüyorum raporlu mama kullanıyorum ama pek işe yaradığını göremiyorum çok üzülüyorum bebeğime size anlatma amacım ise böyle bişey yaşayan oldumu aranizda düzelir mi

Keçi sütunu oneririm acayip boy uzatıyor ama bu mevsimde bulmak zor yazı beklemen gerek.

Uff cocuklugum geldi aklıma. Eğer doktor hormonlarında problem yok diyorsa kendi canını da çocuğun canını da sıkma.
Çok küçükken ki kilomu bilemiyorum ama 10 yaşımda sadece 19 kilo olduğumu çok net hatırlıyorum. Şuanda da 48 kiloyum boyum da 155. Minyonum yani.
Annemin beni goturmedigi doktor, icirmedigi iştah şurubu kalmmsti. Sayesinde sevdiğim besinlerden bile tiksindim. Her gören sana yemek vermiyorlar mı derdi. Ayy yine mi zayifladin sen derlerdi.... Baksan hepsinden sağlıklıyım. Hormonlarım ve kan değerlerim de saat gibi

Hormonlarında mı eksiklik varmış peki sorun neymiş bakıldı mı? Yani olay kilo aldırmak değil ki gelişimini normal hale getirmek. Bunda da medikal olarak bir sorun varsa o sorunun kökenini bulup tedavi etmek gerekiyor. Yoksa yapın muhallebileri gelsin kilolar anlamı olmaz ama.
kiloya pek takilmiyorum zaten boyu için endişeleniyorum

Uff cocuklugum geldi aklıma. Eğer doktor hormonlarında problem yok diyorsa kendi canını da çocuğun canını da sıkma.
Çok küçükken ki kilomu bilemiyorum ama 10 yaşımda sadece 19 kilo olduğumu çok net hatırlıyorum. Şuanda da 48 kiloyum boyum da 155. Minyonum yani.
Annemin beni goturmedigi doktor, icirmedigi iştah şurubu kalmmsti. Sayesinde sevdiğim besinlerden bile tiksindim. Her gören sana yemek vermiyorlar mı derdi. Ayy yine mi zayifladin sen derlerdi.... Baksan hepsinden sağlıklıyım. Hormonlarım ve kan değerlerim de saat gibi
Biz bayanlarda boy pek sıkıntı olmuyorda erkeklerde biraz önemli gibi ilede basketbol kursuna yazdırcam biraz etkisi olur inşallah yoksa sağlık konusunda yapılan testler temiz çıktı

Ayniyiz seninle ben 1bucuk kilo dogmusum 6. Sinifa giderken 17-19 kilo fln dim doktorlara gittik ilaclar kullandim 1 sene igne vuruldum hormon tedavileri fln ise yaramadi... hep ufak tefektim siranin en basinda ben olurdum okuldayken hic unutmam beden egitimi dersinde hoca voleybol takimi kurmuştu o kadar cok istemistim ki gidip soylemistim benide takima alin diye boyum kisa diye almamıştı ... annem o kadar ugrasirdi ki bana yemek yedirmek icin cok pismanim onu oyle ugrastirdigim icin simdi 2 oglum var ikiside erkendogdu biri 1700 biri 2 kilo dogdu buyuge yemek ye doye ugrasip duruyorum kucuk henuz 3 aylikda simdilik ugrasmiyorum

Hep yediği şeyler inanın onun kadar meyve yemiyorum minnak bir kiz sadece aşırı hareketli
demmekki minyon benim kucuk kizimda kil gibi ama tartilinca normal deger. bitraz ustune bile cikiyor. birde boyu 96 ise. kilosu az boyu bence iyi benm oglumda 28 aylik 95 cmm 18.5 kiloda sizinde. boyu iyi kiloyada artk alir ya. bence

Back