• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelişim geriliği

demmekki minyon benim kucuk kizimda kil gibi ama tartilinca normal deger. bitraz ustune bile cikiyor. birde boyu 96 ise. kilosu az boyu bence iyi benm oglumda 28 aylik 95 cmm 18.5 kiloda sizinde. boyu iyi kiloyada artk alir ya. bence

41 aylık 96, 97 gibi ama... saçlarımız bari uzasaydı hepsi birarada insan üzülüyor sanki çocuğa bakamıyoruz gibi.saglikloi olsun artık nediyelim

41 aylık 96, 97 gibi ama... saçlarımız bari uzasaydı hepsi birarada insan üzülüyor sanki çocuğa bakamıyoruz gibi.saglikloi olsun artık nediyelim
Ben internetten biraz araştırdım persentil hesaplama 3 yasa kadar var. Yani yine de verileri girince ortalama boy 100 diyor,Çok az kısa diyor. Bence sorun edecek bir durum değil. Canı içinde olsun da zayıf olsun.ki ben kesinlikle genetik olduğunu düşünüyorum. Mutlaka birine cekmistir 7 cedde kadar çeker kalitim.

Ben internetten biraz araştırdım persentil hesaplama 3 yasa kadar var. Yani yine de verileri girince ortalama boy 100 diyor,Çok az kısa diyor. Bence sorun edecek bir durum değil. Canı içinde olsun da zayıf olsun.ki ben kesinlikle genetik olduğunu düşünüyorum. Mutlaka birine cekmistir 7 cedde kadar çeker kalitim.

Anne tarafım minyon benim belkide onlara çekti, ama doğum boyu haftasına göre iyiydi sonradan da boy iyiydi, kilo hep azdı sonradan fark oldu mesela 1 yas yaşıt arkadaslarindan uzunken 2 yasta, o uzun olduğu arkadaşları onu geçti. Sanki bizim uzama hızımız 18 aydan sonra azaldı gibi. En önemlisi sağlık tabi rabbim korusun onlari

Doktorumuzda az diyor
Mrb kim kaldıramayacağını söyledi biraz bilgi verebilir misiniz kızım 21 aylık yarın ameliyata gircek bademcik geniz eti ikiside çok büyük ve nefes alamıyor. Acaba hata mı yapıyoruz diye sorgulamaya başladım kendimi 3 doktora gittik 3üde prof ve ameliyat gerekiyor dedi. Biraz kendi yaşadığınız detayları ve doktorun söylediklerini iletir misiniz?

Merhaba. Oğlunuzun şu an gelişimi nasıl? 5 aylık bir oğlum var ve grlişimi pörsentil tablosuna göre 2den küçük. Özel mama kullanıyoruz. 4 aylık ve 57.5 cm. Çok minik yani.

Geniz eti de gerilik yaparmış . Benim oğlum da 5 yaşında 15 kilo . Endokrin uzmanı da gördü mü , tiroidler de gerilik yapabiliyor . Ben de çok takardım ama bu yıl okula gidince bakıyorum . Ondan çok uzunlar da var onun gibiler de var
Merhaba benim oğlum şu an 5 yasinda 15 kilowndokr8ne götürdüm tahliller için bekliyoz çok uzun zaman olmuş sizin durum o yüzden acaba ne oldu onda sonra siz goturmusmuydunuz acaba endokrine

Back