Gelişim geriliği

Eski komşum da aynı sebepden o mamayı kullandı şişede demi oda koli koli alıyodu
Değişiklk varmı dersen yok çocuğun kardeşi oldu ablasını geçecek şimdiden belli 1yaşındaki kız 3 yaşındaki ablayı yakaladı kiloda
Yiyosa endişe etme yakıyodur yapısı minyondur

Boşuna dememişler her çocuk bir ömür allah evladinizi size bağışlasın

Aynen şişede koli koli bnde alıyorum aynen bi etkisini göremedim işin ters tarafı yemesine yok zorla yediriyorum

Evet götürdüm geniz eti alincak büyükmuş baya 3 yaşını bekliyoruz ameliyat için yaşı küçük diye şimdi alamiyorlar narkozu kaldırmaz diye

Benim kardeşim cok küçüktü ikizim. Hatta asiri küçüktü. Annemler o zamanlar pek hatirlamiyorum ama iğne felan oldurmustu. Balik yağı felan veriyolardi. Ergenlikte gayet güzel uzadi boyu

Aynen şişede koli koli bnde alıyorum aynen bi etkisini göremedim işin ters tarafı yemesine yok zorla yediriyorum
Bence zorlama sevdirmeye çalış isteksiz yemek de iyi değil mesela sebzeyi falan şekilli kes kahvaltısında yumurtayı peyniri şekilli yap tabağını süsle
Hem zorlamayla yemesin bırak acıksın iyice acıkınca yicek aç kalcak değil açlığını bilsin ve izin ver kendi yesin döke saça da olsa karnı doysunsağlıklı olsun da kilo önemli değil

Besin alerjisi olabilir mi cocuk gastroentrolojisine görürsünüz mu?

benim iki cogugum massalh bebekliginden belli .kilolu tombik en son kizim 3 . bucuga a yakin dogdu digerlerine gore daha minyon. suan 7 aylik 6 aylikkken 7. bucuk kiloydu hep. normal ama zayif gorunuyor iste yedirmiyon mu falanlar klasik muhabetler yapiyla alakali bence birdr. size bir corba tarifi verebilirim o baya kilo aldiriyo. eger tabi isterseninz birdr bir onerim daha var

Ben öğrenebilir miyim o çorbayı ? Zaten minyon oğlum kreşe de başlayınca daha zayıfladı bi de hep hasta

T
Tabiki sevinirim yardımcı olursaniz

Geç kalmamak için bir araştırma Hastanesi'ne git sebebi araştırılsın seninde için rahat olsun

Ben öğrenebilir miyim o çorbayı ? Zaten minyon oğlum kreşe de başlayınca daha zayıfladı bi de hep hasta
canim patates .kirmizi et havuc kapakta koyabilir. bunlari kup halinde. az sivi yag .az salca tuz. bunlari guzelce kavur sonra .corba gibi suyla pisir .postikten sonra. rondonun icine yada. blendr yardimiyla icine bol ekmek koyarak ezin cocuga verin. haftada iki uc kere verirsrniz ise yaradigini gorursunuz. 1. onerim bu ikinci onerimde eger sut iciyorsa biskuvile verin biberon ve. bardakyada olur icine biraz bal koyun bunu her gun yatarken yada uyku haliyle verin baya faydasi oluyor

üç ayda bir santim uzamış kilo aynı iki buçuk yaş 10 kîlo üstüne bide geniz eti var üç yaşını bekliyoruz ameliyat için

Bazi cocuklar minyon oluyor,bende hem geniz eti hem bademcik vardi, 6 yasinda ikisi birden alindi, istahim acilmisti ama cok ufak tefek degildim oncesinde de.

Onada goturdu
araştırma hastanesine götürdüm inanın bi çok test yapidi
Anladım belki besin alerjisi vardır diye söylemiştim gelisim geriliği yapıyor diye zaten goturmussunuz.belkide sağlıklıdır sadece minyondur.her cocuk farklıdır

Bugün çoçuğunun alerjik astımını propolis ile iyileştiren bir gıda mühendisi anneyi dinledim.
Arı sütü-propolis hakkında biraz araştırma yapıp doktorunuza danışsanız mı?
Büyüme ve gelişmede etkili olduğu söyleniyor.
İçimizde gıda mühendisi veya sağlık çalışanı arkadaşlar varsa onlar da bilgi verebilir belki.

Benim kızımda 34+6 doğdu 2200 ,47 cm. Ilk 5 ay cok guzel kilo aldı üst sınırdaydı alması gereken kilo oranı, sonra alması gerekenin alt sınırını bile alamadı
Suan 41 aylık 12.7 kilo, boy 96 oldukça minyon, sacida uzamiyo az cansız, tırnakları uzuyor . Tüm tahlilleri normal, o mamadan bebekken içti,etki olmadi bizde. Istahi iyi, çok güzel meyve yer sut icer, peynir ve haşlanmış yumurta yemez onun haricinde yer herşeyi hemen hemen. Hep zayıf hep minik bildiğiniz bakımsız bebe, gören buna yemek yedirin diyor oysa yiyor ama yapısı çok kafayı taktım hala öyle ama degisiyo
Eşim 1.86 ben 1.60 sim benim kadar bile olmuycak sanirim

biraz makarna. pilav bulgur kofte seyler verin balik falanda . bol bol elma yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…