• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelişim geriliği olan kızım için dua istiyorum hepinizden...

içim eridi allah yardımcınız olsun allah acil şifa versin minik yavrunu sana bagışlasın yalnız bu minişler insanı çok şaşırtabiliyorlar gelişemeyip gelişemeyip aniden hızla ataga kalkabilyorlar inşallah yavrunada böyle olur

selam arkadaşlar 7 aylık bir kızımvar oturamıyor,basmıyor başını tutamıyor ne yapacagımı şaşırdım nöroloji uzmanı ön tanı olarak gelişim geriligi dedi.
emar cektirdik tehşisini koyamadıgı bir beyin hastalıgımış.sizden dua istiyorum ALLAH RIZASI icin dua edin melegime.
canım benim gecmış olsun acil şifalar dilerim hemen panik yapma dur bakalım benim oğlumda 10 aylıkken oturamıyodu yıkılıp gidiyodu gelişim geriliği dedi drlar:59:anca1 yaşında emekledi yaklaşık 2.5 yaşında yürüdütomografi emar cekıldi kolposefali dediler yani bunun bir tedavisi yok ameliyat ilac vs yok evet biraz geriden geliyo ama gelişim devam ediyo cok şukur korkma araştır neymiş ne değilmiş bide boyle cocuklar nobet geçiriyo aklında olsun bıze soylemedıler ben cok korktum gecırınce seninkınde olur demiyorum zaten bunu ben bilemem ama aklında olsun dıye dedim allah şifa versın

ALLAH HEPİNİZDEN BİR DEGİL BİNKERE RAZI OLSUN.yer gök duaylaayakta duruyorsa RABBİM İNŞALLAH VERECEKTİR NİSAMIN ŞİFASINI.
ne yapacagımı şaşırmış durumdayım inanın arkadaşlar.

Canım inşallah en kısa zamanda tanısı konur ve meleğin sağlığına kavuşur..Allah'ım kimseye dermansız dert vermesin, dualarım sizinle..

Lütfen tek doktorla kalmayın, acil şifalar

selam arkadaşlar 7 aylık bir kızımvar oturamıyor,basmıyor başını tutamıyor ne yapacagımı şaşırdım nöroloji uzmanı ön tanı olarak gelişim geriligi dedi.
emar cektirdik tehşisini koyamadıgı bir beyin hastalıgımış.sizden dua istiyorum ALLAH RIZASI icin dua edin melegime.
RABBİM kimseyi evladıyla sınamasın.Bir anne için ne zor bir durumdur bu.İçini ferah tut arkadaşım dert veren RABBİM dermanınıda verecek inşallah.

YÜCE MEVLAM Yavrunuzada şafi sıfatıyla şifa versin inşallah, evliyaların ,sebilerin peygamber efendimizin s.a.v yüzüsuyu hürmetine.YARABBİ ŞİFA VER .AMİN

Allah yavrunuzun şifasını versin.Başka doktorlarada mutlaka götürün..Moralinizi bozmayın..Bebekler herşeyi hisseder..İnşallah sağlığına kavuşur dualarım sizinle

ALLAH şifa versin kardeşim,Enbiya suresi 87.-88. ayetleri oku,her derde deva imiş,hatta çocuğu

olmayanlar da ilşkiden önce giyinikken abdestli olarak tabi Besmele çekip 3 kez okusunlar diyor meşhur

bi hocadan dinledim...

Konuyla alkalı değil ama herkes duysun bilsin istedim,konu açmıştım ama kapatıldı o nedenle..
.

allah şifa versin yavruna canım

allahım acil şifalar versin bebeğine inşallah sağlıgına kavuşur dualarımız onunla

canım çok geçmiş olsun, Allahım kızına acil şifalar nasip etsin. Allah yar ve yardımcınız olsun. dualarım sizinle, inşallah herşey düzelir ,kızın sağlığına kavuşur.

canim rabbim tez zamanda sifasini verir insallah
dualarim kizinla ve sifa bekleyen herkesle

Amin...Rabbiminşallah tümhastalara acil şifalar ihsan eyler arasında benim yavrumada.yakınlarınızdan biri eger umreye gidecekse söylesenizde o mübarek yerde kızımicin dua etseler kızımın ismi duru nisa.orda dualar geri cevrilmezmiş.

canım çok çok geçmiş olun allah acil şifalar versin.dua edicem inşallah sağlığına kavuşacak yavrun.

Back