Gelişim geriliği olan kızım için dua istiyorum hepinizden...

seyyide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
133
0
0
Ankara
selam arkadaşlar 7 aylık bir kızımvar oturamıyor,basmıyor başını tutamıyor ne yapacagımı şaşırdım nöroloji uzmanı ön tanı olarak gelişim geriligi dedi.
emar cektirdik tehşisini koyamadıgı bir beyin hastalıgımış.sizden dua istiyorum ALLAH RIZASI icin dua edin melegime.

allah yardımcın olsun kardeşim meleginin saglıgına duacıyım

yazınızın sonunu okurken tüylerim dikendiken oldu inanın.

ve şunada inanın ki dualarıma sizin kuzunuzuda ekliycem bundan sonra.
RABBİM ŞİFASINI VERİR İNŞ.

allahim kimseye dermansiz dert vermesin
dualarimiz sizinle................

Rabbim yar ve yardımcın olsun bu zor sınavı kolaylıkla atlatmayı nasip etsin. minik meleğe de şifasını versin inş.

Canım çok üzüldüm.Emin ol tüm kalbimle dua edeceğim küçük meleğine.Allah bebişlerimizin yanında olsun, sağlık versin onlara

allah yardımcın olsun kardeşim allahtan şifa diliyorum kızına dualarımız seninle benim çoçuğum yok ama nasıl bir acı içinde olsuğunu anlayabiliyorum acilll şifalar kızına

Allah acil şifalar versin
benim kuzenimde tıpkı kızınız gibi bizde ona dua ediyoruz hep
onda kas rahatsızlığı var maalesef kasları gelişemiyor
İnşaaallaah Rabbim dermanını verir tez zamanda

Allah yardımcınız olsn.evlatlarımız çok kıymetli Allahım kimseyi böyle bir sınava tabi tutmasın.iyileşecektir umudunuzu yitirmeyin..

ALLAHIM düşman başına vermesınn söz 1 yasın okuyacağım çoçuğunun niyetıne evladının ismi neydı canm

rabbim yawrunuza şifa sizede sabrını versin inşallah annesi...
ama tek bir doktora yada hastaneye bağlı kalmayın,tıp çok ilerledi bildiğiniz üzre.araştırma hastanelerine götürün başka proflara gösterin.tedavisi olan ve erken tanıyla tedavi edlen bir rahatsızlığı varsa yawrunuzun gecikmeden başka yollar arayın arkadaşım....allah sağlık versin hepimizin yarusuna....

allah yardımcınız olsun acil şifalar versin.bende dua edicem bebeğiniz için inşallah en kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşur

Canım Merhaba,

Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

geçmiş olsun, rabbim meleğini korusun şifa versin

çok geçmiş olsun umarım yavrun en kısa zamanda sağlığına kavuşur ALLAH yardımcınız olsun.

Allah Acil Şifalar Versin.. Dualarımız Sizinle !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…