Gelişim-Değişim-Kaliteli bir ömür için herkes bu topiğe :)

memurum : çocuğum yok ; alesee hazırlanmak gerek ..

10 iş arkadaşım da özelden yaptılar..1 yılda bitiyor..

olabilir aslında ..sosyoloji dalında yapmnak istiyorum ama bakıp araştırmam gerek

Doktor hastanın ayağına gelirmiş ...
Ben de bir konuda fikir alabileceğim birini arıyordum. Bende bu yıl önlisanstan kpss ye hazırlanmayı planlıyorum ama bir yandan da önce lisansımı mı tamamlasam diye bir soru işareti takılıyor aklıma ?
Senin fikrini alabilir miyim bu konuda ?
Kpss gerçekten zaman kaybı mı olucak , iyi bir çalışma ile atanma şansım var mı yoksa şanslı azınlık torpilli familyasından değilsem hiç uğraşmayıp okulumu mu bitirsem ??

bence kpss ye yoğunlaş önemli olan iş sahibi olman atanıncada okursun sorun olmaz...
ama kpss ciddi emek ve çalışma isteyen bir maraton...
önlisanstan memurluk için daha çok alım yapıolar sankim

merhaba arkadaşlar.
kendimi geliştirmek istiyorum pısıklıktan güvenszlikten kurtulmak istiyorum.hiçbir meizyetim insanları etkileyeceğim bir özelliğim yok.kendime güvenim yok.bana neler önerebilirsiniz?

merhaba arkadaşlar.
kendimi geliştirmek istiyorum pısıklıktan güvenszlikten kurtulmak istiyorum.hiçbir meizyetim insanları etkileyeceğim bir özelliğim yok.kendime güvenim yok.bana neler önerebilirsiniz?

öncelikle kendinde ne eksiklik görüyorsun bunları bi yaz bakalım _? düşün

benimde temizlikle ilgili problemlerim var,terapi sayesinde iyiyim..arasıra depreşiyor ama genelde iyiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…