Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim Ben İzmir den yazıyorum siZlere reiki, yaşam koçluğu, Bioenerji ve eft eğitimleri aldım Hayatımı da bu eğitimlerle geliştiriyor ve profesyonel olmak için kendimi eğitiyorum
Hayallerime ulaşmam şans işi gibi o kadar belirsiz ki ne olacağı. Hani şunu yap ulaşacaksın istediğine denilse yaparım o da yok.. Bilinmezler deryasındayım :/
Bio e erji nedir peki cani
Kitcan arkadaş hayallerine ulaşmak konusunda Reiki enerjisini önerebilirim.
Hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama Reiki 1 eğitimi alabilirsin .Nasil yapicaz...peki...
Ne guzel
l
mersinnnHangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama Reiki 1 eğitimi alabilirsin .
Ha bu arada aklıma gelmişken meleklerokulu diye bir sayfa var bu tarz eğitimler falan veriyorlar ben oldukça takip ediyorum face de de var internet adresi de yanlış hatırlamıyorsam meleklerokulu com du galiba . Oradan da okuyabilirsiniz güzel arkadaşlarım Reiki vs. , Mersin de pek bildiğim biri yok aslında araştırsan mutlaka çıkar karşına diye düşünüyorum
Merhabaaa :)
Çok güzel bir topik , inşallah daha aktif olur...
Bende bir kaç şey paylaşmak istiyorum...
Hayallerim vardı - hala da var ama yaklaşık 8 ay önce büyüdüğüm şehir olan İstanbul'dan ayrılıp daha küçük ama İstanbul'a sadece 1 saat mesafeli olan bir yere taşındım.(Çerkezköy )
Buraya geldikten sonra hayatımız daha sadeleşti , trafik yok , kalabalık yok ...
Ama bana da bir şeyler oldu ve eskisi gibi tutkuyla bağlı değilim hayallerime...
Mesela deli gibi İngilizce öğrenmeye çalışırdım. Yurtdışına gitme hayallerim vs vardı...
Yine istiyorum ama çoğu zaman aklıma bile gelmiyorlar. Ben mi değişiyorum yoksa yaş geçtikçe herşey önemini mi yitiriyor bilmiyorum..
Ben Halkla İlişkiler mezunuyum. Büyük bir fabrikada Asistanlık yapıyorum. Bir yandan da Uluslararası İlşk. Lisans okuyorum...3. Sınıf.peki okul iş vs ne ile uğraşıyorsun canım_?
Ben Halkla İlişkiler mezunuyum. Büyük bir fabrikada Asistanlık yapıyorum. Bir yandan da Uluslararası İlşk. Lisans okuyorum...3. Sınıf.
Bir oğlum var , bu yıl okula başlayan ve ben de 25 yaşındayım ...
Böyle işte :)
sen baya genç evlenmişsin o vakit :)
ben de 25 yaşındayım canımcım :)
1 yıllık evliiyim ...
iktisat mezunuyum lisans..
çalışıyorum..
alsına bakarsan yüksek lisans yapmak istiyorum aama kararsızım?
faydasını düşünüyorum getirisi ne olr diye..
ders vermeyi düşünüyorum bi tanıdıgıma ..
matemetiğim çok iyidir ayıptır sölemesi :)
Ne iş yapıyorsun ?
Bence zorlamıyacaksa , ve sanırım henüz çocuk ta yok , kesinlikle yapmalısın yüksek lisans...