Gelinlik Modelleri Gelinlikte taş işleme mi, dantel işleme mi terci edersiniz?

bende gelinlik diktirmek icin gelinlikciye gittigimde dantelli bir model istedigimi söyledim bana sizin brode dediginiz kendisinin fransiz danteli dedigi seyi cikardi, sonra ben bunu kastedmiyorum dedim böyle isleme olmayacak dedim, kadin sonra bana " he sen gercek fransiz danteli istiyorsun " dolabin dibinden cikardi gercek fransiz dantelini , evet oldukca pahaliydi ama dantel bence cok asil.

dünyadaki prenseslere bakin hepsinin tercihi dantel olmus

bence çok zarif durduğunu düşündüğüm fransız danteli üzerine çok sık aralıklar ile kristal taş.Kristalin parlaklığı diğer taşlara benzemiyor dikkat çekmiyor kesinlikle ayrıca dantelin güzelliğini de gösterdiğini düşünüyorum pronovias alcanar da görmüştüm yakından kristal taş işleme.abartıyı parlak kumaşları hiç sevmem ama bu hafif parlaklık çok hoşuma gitti bende pronovias alce üzerine kristal işletmeyi düşünüyorum.

meslek olarak düşünsem mi ne

dantel kır düğününe kesinlikle olmaz diye bir durum yok tabi ki, ama komple dantel bir model yerine tül üstüne dantel aplike modeller daha güzel olur diye düşünüyorum. Bir de aslında Aglaya, Laertes modellerinde olduğu gibi dantel üstüne lazer kesim çiçekler olsa tadından yenmez. Yalnız, lazer kesim çiçeklerin güzelleri piyasada pek bulunmadığı için gelinlikçinin size özel yaptırması gerekebilir, bu da maliyeti arttırır. Daha uyguna ve zorlanmadan yapabileceğiniz teknik, pronoviasın bazı modellerinde kullandığı, dantelin lazer kesimi andıracak şekilde aplik yapılarak kullanıldığı modellerdir. Böylece maliyetten kaçınırsınız ama düz dantel bir modelden daha hareketli bir modeliniz olmuş olur. Örneği aşağıda:

Pronovias Wedding Dresses [Piscis] at BestBridalPrices.com

Bu paylaştığım modelde kordonesiz bir fransız danteli -veya fransız tipi çin danteli- desenlerinin çevresinden kesilip çıkarılmış ve sadece ortasından tutturulmuş gelinliğe...

ayrım yok dantelinde ayrı bi asaleti var ama taş doğru işlenirse o da güzel duruyor ben brz taş tuş seviyorum tabi :)

lazer kesim dantel aplike vs... gelinlik lugatıma hergeçen gün sayende bikaç kelime daha ekleniyor ... peki yukardaki arkadaşın dediği gibi hafif ışıltıyı sağlamak için ne tarz taşlar boncuk türevleri eklemek gerek sence? abartı olmayacak ama hafif ışık oyunları olacak... henüz yakından bir gelinlik incelemiş bile değilim yanlız dersime iyi çalışıp gidicem

gelinlikçi "bu çok biliyor" diye gıcık olmasın da bu tarz ışıltı için renksiz, beyaz, kristaller, kesme boncuklar, şişe boncuklar, pullar, inciler vs. vs. ile işleme yaptırabilirsiniz. Soft işleme diyorlar bazıları. Dantel üstüne swarovski veya gri taş işlemeden mutlaka uzak durun, danteli öldürür, gelinliğinize bakınca insanlar dantelin desenini değil gri noktacıları görürler sadece...

hiç çok sık aralıklarla hafif ışıltı olur mu yahuu yanlış yazmışım ben kusura bakma geniş aralıklarla hatta dantel kenarlarına olabilir belki kristal taş hafif serpme şeklinde

ohh be çoğunluk dantel diyor. Gelinliğimi dantel seçmiştim de. Kısmetse haziran da giyicem. Çok kararsız kalıp dantelin romantikliğine kaptırmıştım kendimi. Tabi arada kristal ışıltıları da var. Komple sönük değil :)

bende dantel kullanıcam kristal ışıltıda ne oluyor arkadaşlar örnek verir misiniz

bende dantel kullanıcam kristal ışıltıda ne oluyor arkadaşlar örnek verir misiniz

kristal ışıltı için internetten ben model bulamadım aslında çok belli olmaz internetten bulduğumuz modeller .eğer yakınlarında bir pronovias mağazası var ise gidip gelinliklere bakar gibi özellikle kristal taş işleme gelinlikleri görmeyi rica edersen ellerinde hazır işlenmiş modeller oluyor yakından bakmak çok daha iyi olur .Ben pronovias alcanar modeline kristal taş işlenmiş halini görmüştüm çok beğendim şimdi bende pronovias alce modelini işletiyorum umrarım güzel olur

dantel derim,taş işlemeli gelinliklerde duvaklar ya sade ya taşlı oluyor,dantel duvak sevdiğimden olsa gerek gelinlikte dantel derim

dantelli daha şık ve zarif duruyor hem üst kısma imitasyon inciler attırabilirsin.taşlı gelinlikler çok basit duruyor,inci ve dantel mükemmel olur model de önemli tabi.

Aslında tamamen zevkle ilgili

Ben dantel, taş, inci vs sevmiyorum ama baktığım gelinlikçiler en çok dantel istendiğini söylüyor, daha çok beğeniliyor demek ki. Yakın bir arkadaşım çok dantelli ve kabarık bir model diktirdi. Askısında, beden kısmında, eteğinde, etek ucunda, duvağında hep dantel vardı ve bana sorarsanız oldukça göz yoruyordu. Ama sevmememe rağmen dantelli giyen ve oldukça zarif gelinler de gördüm. Sanırım kişinin fiziği ve tercih edilen modelle de alakalı olarak frapanlığa kaçmadığı sürece hepsi olabilir, münferiden karar vermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…