• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliklere bakarken manken çok zayıf sen buna giremezsin diyen sevgili ?

1.60a 52 zayif degil mi lan siz ne istiyorsunuz herkes anoreksik mi olsun??

bu arada ben de 1.57 boya 3 (uc) kiloyum ordan biliyorum konu sahibi ;) 3 olsan zayif olurdun anca.

sevgiliye normalde kizmam ama gelinligi begenmedigi icin bahane olarak fiziginizi elestirmesine anlam veremedim.

Herkes bir yag orani, kas orani diye yurumus gitmiş ama konu sahibinin spor yaptigini nereden cikarttiniz ki oyle bisey yazmamis.
Kadinlarda yag orani kas oranindan fazladir herzaman, sporsuz sekilde o gosterdiginiz, anlattiginiz kas kultesine sahip olup sıkı bir çirpi gibi durma ihtimali?

Tabi ki herkesin vucudu yine de ayni gorunmez, herkes farkli bolgelerinden kilo alir, kimin eti daha sıkı olur vs. Kimse sismansin demiyor zaten konu sahibine sadece asiri zayif degilsin diyor. Ama 1.60 52 kiloyla "incecik zayif" gozukmesi icin ciddi bir kas ve sıkılaşma yapmis olmasi gerekir bu da kendi kendine oluşmaz.

Bi de herkesin "zayif" olmaktan ne anladigina gore degisiyor durum.

Bazı insanlar kaslıdır yani bir kişiyle aynı boy kilodasınız diye aynı görünmezsiniz.Buna ek olarak vücut yapıları da farklıdır.Konu sahibi cidden zayıf görünüyor olabilir.

Eki Görüntüle 2290368 1 kilo yağ, 1 kilo kas karşılaştırması
Yorumlara ben de şaşırdım,etine dolgun toplu falan yazanlar var
Ben 154 boya 51 kiloyum,36 bedenim ara ara 34e de indiğim oluyor ama 38bedene çıkmıyorum etine dolgun toplu vsde değilim,kilomu koruyorum,düzenli spor yapıyorum , Buraya kalsa şişkoyum :KK70:

Değil mi? Gayet de zayıf, sıfır beden mi olacak illa

Bazı kadınların zayıflık anlayışı manken zayıflığı ki mankenlerin ciddi bir bölümü anoreksiyadır. Kız diyelim ki zayıf görünmüyor ,eeee ne bu kızı ezme yarışı.100 kilo olup ben zayıfım dese bile kimsenin kimseyle alay etmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum.Herkes kendine baksın.

Herkes bir yag orani, kas orani diye yurumus gitmiş ama konu sahibinin spor yaptigini nereden cikarttiniz ki oyle bisey yazmamis.
Kadinlarda yag orani kas oranindan fazladir herzaman, sporsuz sekilde o gosterdiginiz, anlattiginiz kas kultesine sahip olup sıkı bir çirpi gibi durma ihtimali?

Tabi ki herkesin vucudu yine de ayni gorunmez, herkes farkli bolgelerinden kilo alir, kimin eti daha sıkı olur vs. Kimse sismansin demiyor zaten konu sahibine sadece asiri zayif degilsin diyor. Ama 1.60 52 kiloyla "incecik zayif" gozukmesi icin ciddi bir kas ve sıkılaşma yapmis olmasi gerekir bu da kendi kendine oluşmaz.

Bi de herkesin "zayif" olmaktan ne anladigina gore degisiyor durum.

zaten kilo kadinlarimizin kanaya yarasi, cogu kisi icin “goal” olan seye zayif degilsin diyen var ahsjshsjsh bak asiri zayif degil direkt IYI DE SEN ZAYIF DEGILSIN yazan var. bence 52 kilo sadece ortaokul cocuklari icin fazla bir kilo olabilir 1.40 boya falan. vucut bicimsizdir ok ama 52 zayif sadece not that much zayif yani. bana komik geldi kendi boyunu kilosunu yazip kiza zayif degilsin demek ahsjdhsjhs

o yag-kas orani onemli dedigin gibi ama cok da insan yok oyle. bak ben oyleyim mesela ordan biliyorumfjdkfjdkjd ben ban yemeden bu konudan kacayim

1.60 boya 52 kilo zayif değil normaldir, tabi sizin nasıl durduğunuzu bilemeyiz. Erkek arkadaşınızda da klasik erkek patavatsizliğı var

zaten kilo kadinlarimizin kanaya yarasi, cogu kisi icin “goal” olan seye zayif degilsin diyen var ahsjshsjsh bak asiri zayif degil direkt IYI DE SEN ZAYIF DEGILSIN yazan var. bence 52 kilo sadece ortaokul cocuklari icin fazla bir kilo olabilir 1.40 boya falan. vucut bicimsizdir ok ama 52 zayif sadece not that much zayif yani. bana komik geldi kendi boyunu kilosunu yazip kiza zayif degilsin demek ahsjdhsjhs

o yag-kas orani onemli dedigin gibi ama cok da insan yok oyle. bak ben oyleyim mesela ordan biliyorumfjdkfjdkjd ben ban yemeden bu konudan kacayim

Mankenin kollari incecik ayni benim gibi, bi de zayifim "kilo almaya calisiyorum" yazmis konu sahibi. :KK70:
Hani bu yorumlara bakarak o kadar da zayif degilsindir demisler bir cogu, bu sisman oldugu anlamina gelmiyor tabi ama 52 zayif denecek bir kilo degil. Zayif kelimesini kimi insan idealsin olarak dusunur ama zayif normal kilonun altinda olmak olarakta soylenir. :KK70:

Kilo işlerini bilmiyorum lakin konu sahibine zayıf değilsin diye diye benim psikolojimi bozdunuz burada (aramizda benden yana artı yönlü 15 kilo kadar fark var da)
1.60 boyumla 58 kilo olunca kendimi manken sanıyorum, 52 kiloya zayıf değil normalsin diyorlar 😂

1.62 boya 53 kiloyken zayıf değil normaldim. Şu an 46 kiloyum ve gercekten zayıfım. 5-6 kilo bile görünüşte fark ediyor. Zayıflık marifet değil ayrıca. Gelinliğin çok zayıf birinde de o kadar güzel duracağını sanmıyorum zaten. Kilonuz iyi kilonuzu koruyun

Ben cok kilolu bir insanim bunu belirtiyim, siz de saglikli bir kilo boy oranindasiniz ancak dunya standartlarinda bir manken 1.75 boyunda olur ve bolgesel yaglanmasi olmaz ne giyse yakisir boylece, gelinligi goremiyoruz tabi ama gerckten size olmayacak bir model olabili burdan sevgilinizin size kilolu dedigi anlami cikmasin. Sizi guzel de buluyorudur yoksa neden sevgili olsun. Ya da belki gercekten gelinligi acik bulmustur ve yakismadigini soylersem giymez diye dusunmustur. Bu kadar uzulceginizi, kizagaginizi dusunmemistir. Cok takilmayin bence :)

Bugün sevgilimle otururken evlilik konuları açıldı . Normalde beni çok beğenir her zaman çevre güzel bulur . Eskiden çok beğendiğim bi gelinlik vardı yıllardır hayalim onu gösterdim bu çok açık anca provada giyersin çok açık kolları fln çok düşük göğsü çook açık dedi . Ama çok güzel içindeki manken aynı ben gibi baksana kolları fln incecik banada olur dedim ne alakası var kız çok zayıf bikere boyu uzun gibi manken oturuyordu ve boy hiç belli değildi . Sana yakışmaz bu çok zayıf bu kız uzun sende böyle durmak bikere sen bunun içine giremezsin dedi .
Ve ben Sadece 52 kiloyum gerçekten zayıfım bende nediyosun sen ben burda bi hevesle bişey gösteriyorım içine ettin bana yakıştırdığın bi gelinlik varmı yada yakıştırdığın bişey ne kadar öküzsün dedim
Sonra çok açık diye bahane uydurdum giymezsin öyle dersem bi kadına denilemeyecek şeyler dedim Sadec e giyme desem yeterdi çok saçmaladım diye dedi . Bin kez özür diledi ağlamaklı oldu kalktık gittik fln eve girecekken bırakmadı o kadar alındım ki ne yapmalıyım ?
ohooo sizinki yine iyiymiş benim eski sevgilim sürekli kiloma laf ederdi, kilo vermeni istiyorum derdi açık açık.. öğrencilik yıllarıma dönücem zayıflıcam o kadar dedim, o hale gelebilmen için çok yolun var demişti bana..

Aman da aman cicim aylarında kırıldığımız şeyler bile böyle oluyor işte. Merak etme evlilik sonrası "maşallah kollara bak Naim Süleymanoğlu mübarek" seviyesine gelirsiniz. Bir noktadan sonra kırılmak yerine "yüzüne tükürürüm senin" deyip geçiyor insan. Kaba ete bile etki etmiyor sözler.

He içinde bulunduğunuz durum için evet ayıp etmiş. Ama işte cicim ayı olduğu için gözü falan doluyor sonrasında. Bizde bi çay koy da içah diyor . Göz dolmuyor.

Bence gelinlik açık olduğu için kıskanacağı için öyle demiş gibi geldi bana

Back
X