• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik

eftelyabt

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
37
8
13
kızlar selam ya düğünüm olucak ama ne gelınlıgıme nede sac modelıme karar veremedım rıca etsem bı kac model gonderırmısınız ?

Yeni üyeler, hangi konu nereye açılır bi araştırsalar, konu açmadan önce forumu bir gezinseler ne kadar iyi olur.

canım herkesin zevki farklı .bedenine ne uyar kilolumusun zayıf mı yada boyun?

boy 1.70 kg 54 ya abartı seylerı sewmıyorum cok taşlı falan ıstemıyorum hep duz gelınlıklere baktım ama herkes gelınlık kabarık olur dıye tutrdu :(

niye canım balık model gelinliğe ben bayılıyorum
Tabi onu taşıyacak vucut lazım..

Kendisinden hiç haz etmem
ama bu gelinlik makjay saç şahane..
Açık olsam ve bi 3-4 kilo daha zayıf olsam kesin bunu yaptrırıdım

Eklentiler

• petekkk.jpg
    petekkk.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 225
ayrıca gelinlik senin, düğün senin.
SEN ne istiyorsan onu giyeceksin, kimsenin dediklerine kulak asma.
fiziğin müsaitmiş ne istersen giyersin.

Bana da gelinlik kabarık olurmuş diyip duruyorlar, vücut tipimi geçtim (zayıfım ama boyum uzun değil) sevmiyorum, yani boyum uzun da olsa ya A tipi ya da çok daha düz bir model giyerdim. Kimseyi dinleme, ne beğeniyorsan o olsun, biri vardır şatafat sever (kuzenim gibi) biri vardır sade sever (benim gibi) En iyisi kimseyi dinlememek..

Ve ben geline şatafatı çok fazla yakıştıramıyorum bu benim düşüncem tabii, gelin masum, sade, kuğu gibi olmalı benim gözümde, ,inşallah bende sevmediğim tarzda bir gelin olmam..

Back