Selam kızlar.
Akşam benim ex, çocuğun telinden beni istedi ısrarla. Ne var dedim. Uzaklaştırma falan aldırıyorsun ne yapmaya çalışıyorsun diyor. Senin gibi pislikten ve soyadından kurtulmaya çalışıyorum dedim. Uyapta görmüştüm avukat tutmuş ve şok oldum. Beklemiyordum açıkçası.
Hem suçlu hem o kadar parayı vermez diyordum ama yapmış. Bir de kendi ağzıyla söyledi telefonda. En kral aile avukatını tuttum sen bana kan kusturdun şimdi herkes hakettiğini yaşadı ve yaşıyor diyor pişkin pişkin. Avukat bunu bi güzel doldurmuş. Çocuğa asla para gönderme demiş. Birkaç ay sonra 15 bin kadar tedbir nafakası odeyeceksin zaten demiş ( dava açıldığı günden mahkeme gününe kadar olan toplu ödemeden bahsediyor)
Ve demiş ki merak etme hicbir sey olmaz çok bi tazminat falan odemezsin. Birikim yaptığınız altınların yarısını da ondan Alırız demiş. Laflara bak. Ve bu avukat kadın.(aynı dertle sınamasını dilerim)
Ben de dedim ki o daha görmedi senin edepsiz yazışmalarını önüne gelene yürüdüğünü sapık sapık yazışmalarını benden baskasina karicim dedigini hiç mi utanmayacaksin avukatından gerçi utanacak olsan bunları yapmazdın haya perden yırtılmış dedim.
Aşırı gergin ve sinirliyim. Ben arabaya dokunmayacaktım( avukat değmez demişti şu an 350bin piyasası)ama madem altınların yarısı gidecek ( düğün takısı değil birikim olduğu için yargıtay bölüyormuş maalesef) ben de bosanma goruldukten sonra ev eşyalarını ve arabanın yarısını istemeye karar verdim.
Kendimi suçlu gibi aldatan taraf gibi hissettim. Resmen çirkefliğe başladı. Daha neler gorucem Allahım aldatılma acısı yetmiyor gibi bi de avukat çıktı başıma.