EN KRAL AILE AVUKATINI TUTMUŞMUŞ AÇ K.PEK

Ya bakalım avukat o cümleleri kullandımı
Kullandıysa o avukatda öyle çokda kral sayılmaz
Kim karşı tarafa hamlelerini söylerki? Akıl var mantık var. Bence adamın attığı zarf, ha öyle değilsede o avukatın kazanma olasılığı zaten yok
Avukatlara gıcığım zaten orası ayrı, hepi tek ayak üstünde 40 takla atabilir. Hiç birine güvenmem ama işim düşse en iyisini arar bulurum

Avukat adamin gelip kadina bunlari soyleyecegini dusunmemistie bence. Soylese de soylemese de bosanma surecinde bu tip konusmlara girmek sadece kadini yipratir

Şuan bosanma asamasindayim. Ve farklı şehire geldim cocuklarla. Gelir gelmez telefona kaydedici yükledim
Size de tavsiye ediyorum. Bu aşamada yasal çünkü. Bence hakaret vs etmeyin bosanma olana kadar . Kimseye sonraki adiminizdan bahsetmeyin
Avukatla olan şeyleri kimseye anlatmayın

Bana farklı
çocuğa farklı konuşunca
Uzaklaştırma aldırdım şuan . Aklını karistiriyor çocuğun. Altinlar için ayrı bi dava gerekiyor
Araba için ayrı dava
Her şey için ayrı ücret istiyor avukat. Z
Evlenirken ziynet dışında birikimler doğal olarak ortak paylaşılır.
Biz zengindik ama çoğu miras 🤣şansımın içine sicayim

Ve siz aldatmasıni kanitlayabilirseniz
Bence yolun en guzel tarafı size cikar😀

ahh sabırsızlıkla bekliyorum bu olayın sonunu . Tazminat olacak mı?
Nafakalar nasıl olacak

Kafam da deli sorular.

Biraz akıllı davranın
Asla yukselmeyin

Beddua etmek doğru bir şey olmayabilir ama bir avukatın da ''çocuğuna para gönderme'' demesi etik değil. Bu savunma olmuyor bambaşka bir şey oluyor ama ben devamını getirmeyeyim siz anlayın:)
Boşanma davalarında tedbir nafakası dava tarihinden başlatılıyor, mahkeme tedbir nafakasını hemen vermese üç ay sonra karara bağlasa bile bağladığı anda, lehine nafaka bağlanan taraf o birikmiş üç ayı toptan talep ediyor, hiç bir kimse de ki konu sahibi de dahil, sen bağlandığı zamana kadar beni mağdur etmedin haricen para gönderdin demiyor gönderilen parayı düşmeden tamamını talep ediyor. Nafaka bağlanmadan önce para göndermesine rağmen, yeniden aynı aylar için para ödemek zorunda kalıyor. Dolayısı ile avukat müvekkilinin mağdur olmaması için bunu belirtir ve bilgilendirir. Bu yapılan vekalet anlaşması gereği bir zorunluluktur zaten. Bunda beddua edecek ne var. Avukatın işi zaten kanun çerçevesinde müvekkilinin mağdur olmamasını sağlamak için hukuki haklarını korumak. Kaldı ki ortak biriktirilen para edinilmiş maldır, tabiki yarısını talep etme hakkına sahip aynı sizin eğer boşanma davasında eşiniz kusurlu ise maddi manevi tazminat talep etme hakkınız olduğu gibi.
Burada bazı kadınların avukatlara neden bu kadar bilendiğini anlamıyorum. Herkesin savunulma hakkı vardır. Avukatlar hukuk dışına çıkmadığı sürece müvekkilinin söz konusu hukuki uyuşmazlıktan en az zararla atlatması için uğraşmakla yükümlü zaten işi bu. Adamın evliliğinde ki sadakatsizlikten avukata ne? Neden size yaptığı bir hareket yüzünden ekmek parasından vazgeçsin. Siz patronunuz ya da amiriniz ya da menfaat nedeni ile bağlı olduğunuz bir kişi eşini aldattığı zaman, alçak adam nasıl karısını aldatır diyip, işinizi gücünüzü istifa ederek bırakıp, tüm maddi haklarınızdan vazgeçiyor musunuz? Burada kıstas hukuk dışına çıkıp suç teşkil eden bir eylemi var mı yok mu o dur? Yoksa tabi ki nasıl ki sizin avukatınız sizin haklarınızı savunuyor ise o da kendi müvekkilinin haklarını savunur. Tedbir nafakasından önce ödeme almak içinde sizin avukatınız ile konuşun daha sonra bağlanacak tedbir nafakasından mahsup edilmek üzere ortak bir anlaşmaya varılıp ödeme alabilirsiniz.

Selam kızlar.

Akşam benim ex, çocuğun telinden beni istedi ısrarla. Ne var dedim. Uzaklaştırma falan aldırıyorsun ne yapmaya çalışıyorsun diyor. Senin gibi pislikten ve soyadından kurtulmaya çalışıyorum dedim. Uyapta görmüştüm avukat tutmuş ve şok oldum. Beklemiyordum açıkçası.

Hem suçlu hem o kadar parayı vermez diyordum ama yapmış. Bir de kendi ağzıyla söyledi telefonda. En kral aile avukatını tuttum sen bana kan kusturdun şimdi herkes hakettiğini yaşadı ve yaşıyor diyor pişkin pişkin. Avukat bunu bi güzel doldurmuş. Çocuğa asla para gönderme demiş. Birkaç ay sonra 15 bin kadar tedbir nafakası odeyeceksin zaten demiş ( dava açıldığı günden mahkeme gününe kadar olan toplu ödemeden bahsediyor)

Ve demiş ki merak etme hicbir sey olmaz çok bi tazminat falan odemezsin. Birikim yaptığınız altınların yarısını da ondan Alırız demiş. Laflara bak. Ve bu avukat kadın.(aynı dertle sınamasını dilerim)

Ben de dedim ki o daha görmedi senin edepsiz yazışmalarını önüne gelene yürüdüğünü sapık sapık yazışmalarını benden baskasina karicim dedigini hiç mi utanmayacaksin avukatından gerçi utanacak olsan bunları yapmazdın haya perden yırtılmış dedim.

Aşırı gergin ve sinirliyim. Ben arabaya dokunmayacaktım( avukat değmez demişti şu an 350bin piyasası)ama madem altınların yarısı gidecek ( düğün takısı değil birikim olduğu için yargıtay bölüyormuş maalesef) ben de bosanma goruldukten sonra ev eşyalarını ve arabanın yarısını istemeye karar verdim.

Kendimi suçlu gibi aldatan taraf gibi hissettim. Resmen çirkefliğe başladı. Daha neler gorucem Allahım aldatılma acısı yetmiyor gibi bi de avukat çıktı başıma.
Öncelikle avukata beddua etmesen? Avukat değilim ama yinede o da işini yapıyor, belliki ex eksik bilgi vermiş o da işini en güzel şekilde yapmaya çalışıyor.
Çok anlamadığım konular ama bana seni kışkırtmaya ve hata yapmaya yönlendiriyor gibi geldi. Dikkatli olmakta fayda var.

Selam kızlar.

Akşam benim ex, çocuğun telinden beni istedi ısrarla. Ne var dedim. Uzaklaştırma falan aldırıyorsun ne yapmaya çalışıyorsun diyor. Senin gibi pislikten ve soyadından kurtulmaya çalışıyorum dedim. Uyapta görmüştüm avukat tutmuş ve şok oldum. Beklemiyordum açıkçası.

Hem suçlu hem o kadar parayı vermez diyordum ama yapmış. Bir de kendi ağzıyla söyledi telefonda. En kral aile avukatını tuttum sen bana kan kusturdun şimdi herkes hakettiğini yaşadı ve yaşıyor diyor pişkin pişkin. Avukat bunu bi güzel doldurmuş. Çocuğa asla para gönderme demiş. Birkaç ay sonra 15 bin kadar tedbir nafakası odeyeceksin zaten demiş ( dava açıldığı günden mahkeme gününe kadar olan toplu ödemeden bahsediyor)

Ve demiş ki merak etme hicbir sey olmaz çok bi tazminat falan odemezsin. Birikim yaptığınız altınların yarısını da ondan Alırız demiş. Laflara bak. Ve bu avukat kadın.(aynı dertle sınamasını dilerim)

Ben de dedim ki o daha görmedi senin edepsiz yazışmalarını önüne gelene yürüdüğünü sapık sapık yazışmalarını benden baskasina karicim dedigini hiç mi utanmayacaksin avukatından gerçi utanacak olsan bunları yapmazdın haya perden yırtılmış dedim.

Aşırı gergin ve sinirliyim. Ben arabaya dokunmayacaktım( avukat değmez demişti şu an 350bin piyasası)ama madem altınların yarısı gidecek ( düğün takısı değil birikim olduğu için yargıtay bölüyormuş maalesef) ben de bosanma goruldukten sonra ev eşyalarını ve arabanın yarısını istemeye karar verdim.

Kendimi suçlu gibi aldatan taraf gibi hissettim. Resmen çirkefliğe başladı. Daha neler gorucem Allahım aldatılma acısı yetmiyor gibi bi de avukat çıktı başıma.
Senin başın yanarsa avukatın yüzünden yanacak. Tekrar ediyorum bir hukukçu olarak, dünyanın en pasif ve en iş bilmez avukatıyla anlaşmış olabilirsin. Karşı taraf yüzde yüz kusurlu olduğu halde senin ezik avukatın ama ona gerek yok aman ona değmez diye diye eşit kusurlu boşanma davalarına döndürdü davayı. Başka avukat olsa şu an kocanı ağlatıyordu. Daha önce de uyarmıştım seni ama hala aynı avukatla devam ettiğine göre sen de biraz hakediyorsun bu dava sonucunu.
Ne diyelim hayırlısı olsun hakkında

Millet avukat güzellemesi yapmış...
Çünkü son derece saygı duyulacak ve güzellenecek bir meslek. Muhtemelen sen kazanamazdın bile. Bir hakim olarak sırf bir dosyada müvekkillerinin yasal haklarını savunduğu için işlerini yaptıkları için sizin gibilerin ve hatta konu sahibi gibilerin hakaretlerine maruz kalan bütün avukatlara bir kez daha saygı duyuyorum. Allahtan ben kürsünün diğer tarafındayım da halkla muhattap olmuyorum. Okuyan avukat arkadaşlar varsa da yemin ederim yargının kahrını siz çekiyorsunuz ellerinizden öpüyorum.
Bu cahillere avukatlığın ne olduğunu anlatmak mümkün değil çünkü

Ya bakalım avukat o cümleleri kullandımı
Kullandıysa o avukatda öyle çokda kral sayılmaz
Kim karşı tarafa hamlelerini söylerki? Akıl var mantık var. Bence adamın attığı zarf, ha öyle değilsede o avukatın kazanma olasılığı zaten yok
Avukatlara gıcığım zaten orası ayrı, hepi tek ayak üstünde 40 takla atabilir. Hiç birine güvenmem ama işim düşse en iyisini arar bulurum
Aksine ben neredeyse hepsine hayranım. Hepsi tek ayak üstünde 40 takla atabilir lafını da şiddetle kınıyorum

Umarım bir an önce biter ve umarım sular durulur anne baba olarak kalırsınız.Aldatilma acısı diye birşey olmaz bu durumda .İşler bu noktaya gelmeden bitse en güzeli olurdu İnsanlar bazen hiç eş olmamış gibi nasıl evlendiler şaşıyor insan .Sadece bence iş bu noktaya geldiyse ilerisini biraz olsun düşünmek anne baba olarak bu çocukların yüzüne nasıl bakacağızi da hesaplamak gerek Neyse görünen o ki karşı taraf hatalı.Haksizliga uğrayan taraf olarak haklı olmak mutlu olmak degilsede umarım siz tüm haklarınızı alır ve bu defteri kapatirsiniz.Umarim eski eş bir 10 yıl daha gündem maddesi olmaz.Para ve hakaret dışında konuşacak bir şey kalmadığında zor.Keşke güzelce yolları ayırmak mümkün olsa .Keşke artık seni sevmiyorum ayrılmak istiyorum denildiğinde ve dürüstçe dense ve iş bu noktalara gelmeden bitse.

Bosanma asamasinda hukuka aykiri değil. Çünkü her şey için kanıt, belge
Sahit istiyorlar

Bu aşamada yapılan ses kayıtları da
Delildir
Dedi ve tavsiyesini dinleyen kişi hakkında suç duyurusu yapılmasına sebep oldu 😔 hanımefendi yok böyle bir şey nerden duyuyorsunuz bunları ?

X