• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik

Nişanlın bu fiyatın iki katını kazanıyorsa pahalı olsa da normal çünkü hareket alanınız geniş. Ama 40 bin gelirle 40 bine gelinlik aldırıyorsan sen de az değilsin djkdkdjsns bence sadece icine sinenin olmasına bak kapris yapmamaya çalış

Nişanlın bu fiyatın iki katını kazanıyorsa pahalı olsa da normal çünkü hareket alanınız geniş. Ama 40 bin gelirle 40 bine gelinlik aldırıyorsan sen de az değilsin djkdkdjsns bence sadece icine sinenin olmasına bak kapris yapmamaya çalış
Yok ben cidden her şeyin en iyisi olsun diyen biri degilim hic de zorlama yapmam durumları müsait ve begendigini alırız dedikleri icin sectim
Gelinlik konusunda da kapris yapmadım aslında orda ama bana olan tavır kapris gibiysi aynı. Zaten ben cok maddi bir sey bekleyen biri olmadıgım icin nişanlım kırmadı beni

Niye ödeme icin geldi diyorsunuz? Giyinmr icin kv lazim degil ki
Annem erkekle gitme kayınvaliden gelsin dedigi icin ödeme icin o geldi ama nişanlım da birden bire sonradan dedi bende geleyim diye öyle oldu yani. Yine erkek arkadasımın bütcesiyle ödenecekti ama görmek istedi işte biraz eski adetlere cok düskün ailelerimiz

Bir de sadece gelinlikte degil ayakkabı alırken bile 1500 tl ayakkabıyı dahi indirmeye calıstı yani sürekli paradan dem vurması sinirimi bozdu
Diğer tavırlarını bilemem ama pazarlık sünnettir mantığında bazı insanlar. Bu kötü bir şey değil ki. Geline alınan şeylerde de pazarlık yapılabilir. Binlerce lira harcanıyor, elbet hesabını yapacak aileler. Bu o insanlar için ayıp falan değil, direkt olması gereken. Benim de pek tarzım değil ama garipsemezdim bu kısmı. Gelinin buna alınacağını düşünememiş belli ki.

Diğer tavırlarını bilemem ama pazarlık sünnettir mantığında bazı insanlar. Bu kötü bir şey değil ki. Geline alınan şeylerde de pazarlık yapılabilir. Binlerce lira harcanıyor, elbet hesabını yapacak aileler. Bu o insanlar için ayıp falan değil, direkt olması gereken. Benim de pek tarzım değil ama garipsemezdim bu kısmı. Gelinin buna alınacağını düşünememiş belli ki.
Ben sırf pahalı diye aldırıyor diyesiye kadar hicbir sekilde sesimi cıkarmamıstım ki zaten

gelinlik secmeye kaynananla gittiğin icin sen haksizsin
niye kadini taktin ki pesine? önce kardesinle yakin arkadaslarinla gez, birkac model arasinda kalinca da al nisanlini son karari verin.
ayrica bir butceniz yok mu? insanların bütçesi 15ken sizin 38lik gelinligi denemeniz bile sacma olurdu. böyle konularda bir piyasa arastirmasi yapilir iki ortalama bir bütçe belirlenir. en guzeline degil bu butceyle satis yapan yerlere bakarsin. butceyi astigin bir gelinlige bayılırsan da nisanlinla bir istisare edersin bütçedeki bir kalemden feragat edip ya da üstünü sen tamamlayip bir sekilde dengelersiniz. yani kavgasiz keyifli bir nisanlilik icin - iletisim kurmayi bilen iki insanin yapacağı sey budur.
siz böyle plansiz programsiz is yapip su kaynanayi her yere tasirsaniz daha coook delirirsiniz

Back
X