• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Yardımı

ozzlem83

AREN DOĞU
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
598
1
96
41
İstanbul
Arkadaşlar sizlerinde yardımıyla gelinliğimin siparişini bugün verdim aldım gelinbliğimi çok mutluyum hepinize çok teşekkür ediyorum öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $özlem gelinlik.jpg
    $özlem gelinlik.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
Üzerime giydiğimde kesinlikle bu dediğim bir gelinlik oldu fakat başta kesinikle çok taşlı kabarık bi model düşünüyodum ama şimdi kafam karıştı nasıl sizce renk hariç model bu

bu modelı mı ılk gıydın.eger kabarık ve taslı bır model deneyıp yıne de bu dıyorsan bu olsun ama kabarık ve taslı model denemedıysen dene ve ıcınde kalmasın.bende kesınlıkle cok kabarık ışıl ışıl tül eteklı asla toplama etek olmayan bı gelınlık hayal edıodum ama gıttıgımde ıpekımsı bır kumas ve toplama eteklı bo model begendım tabı buda kabarık ve taslı bu modelı daha ışıl ışıl yaptırabılırsın ama hayalındekı gıbı modelı de dene gör bence

ayrıca bu modelcok modern duruyo bence

canım güzel ama benim görüşüm gelinlik dediğin bembeyaz olmalı vede kabarık olmalı gelinliğin anlamının beyaz oldugunu düşünüyorum tabi bu benim görüşüm.

bu modelı mı ılk gıydın.eger kabarık ve taslı bır model deneyıp yıne de bu dıyorsan bu olsun ama kabarık ve taslı model denemedıysen dene ve ıcınde kalmasın.bende kesınlıkle cok kabarık ışıl ışıl tül eteklı asla toplama etek olmayan bı gelınlık hayal edıodum ama gıttıgımde ıpekımsı bır kumas ve toplama eteklı bo model begendım tabı buda kabarık ve taslı bu modelı daha ışıl ışıl yaptırabılırsın ama hayalındekı gıbı modelı de dene gör bence

ayrıca bu modelcok modern duruyo bence

ayy evet evet denedim onuda ama bunda kaldı aklım yaa daha bir asil durdu sankim
ooff ne kötüymüş bu kararsızlık yaaa:gitme:

canım bu gelinliğin beyazı nasıl diye merak edersen
big18287492wnc.jpg

18287492kli.jpg

ben çooook beğendim daha süslü püslü birşey istersen ışıltılardan etege attırabilirsin ve tarlatanı daha kabarık seçebilirsin.

buda yakasının işlemesiiiii nasıll kızlarrrr:sm_cool:

Eklentiler

• $özlem gelinlik yaka.jpg
    $özlem gelinlik yaka.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 109
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok teşekkür ederiiiimmmmmmmmmmmmmm evet bu bu bu bunu denedim bendeee çok teşekkürlerrrr

çok sağol ben bunu ist. özgül moda veinde denedim bu biraz değişik gibi başka yerdemi diktirilmiş bilgin varmı
aslında bende başka biyere diktirsemmi diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum yada beğendiğim gibi alıcam

tekrar tekrar çok teşekkürler çok mutlu oldum

mesajı okudum fekat :D yeniyim yaa msj sayım 50 olmalıymış :D

ayrıca teşekkür ederim tekrar tekrar bakıcam hemen bende sen yada senin bi yakının die düşünmüştüm :D

darısı senin başına artıkınnnn :D

Back