Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çok hoş ve iddialı bir gelinlik modeli ayrıca beyaz olsa daha güzel olur.
bencede çok çok güzel cnmm
çok beğendim cnm bana da fikir oldu. tek omuzlu gelinlikleri çok beğeniyrm ztn çok şık bir gelinlik.
farklı geldi bana.
evet bende o nedenle beğendim cuk die oturdu üstüme özgül gelinliğin modeli fikir olsun sakla zemuszemus
teşk. ederim cnm sen diktiriyormusun bunu istanbulda.
eğer diktiriyorsan yerin adresini yazarsan bana çok sevinirm çok süper biey çünkü.
ben çok zor beğenen biriyim ama çok farklı geldi bana
Arkadaşlar sizlerinde yardımıyla gelinliğimin siparişini bugün verdim aldım gelinbliğimi çok mutluyum hepinize çok teşekkür ediyorum öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Arkadaşlar sizlerinde yardımıyla gelinliğimin siparişini bugün verdim aldım gelinbliğimi çok mutluyum hepinize çok teşekkür ediyorum öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güle güle giy tatlımmm
ben cok begendim ama biraz daha kabarik olsa ve etek kismini taslarla biraz daha piriltili hale getirilse daha süper olcakmis
vuuu hayırlı olsun daha var ama darısı başımıza
yok cnm diktirmicem bide onun stresiyle uğraşamam bu haliyle çok beğendim onu kiralicam daha uyguna geliyo hem
kadıköyde özgül moda evi var orada beğendim internet sitesindede modelleri var değişik bak istersen fikir olur özgür moda evi diye gir çıkar
teşk.ler cnm. hayırlısı olsun sana da
fiyatını da sorsam kabalık etmiş olurmuyum acaba
aaaa hayır kesinlikle 2500 dedi 1800 e anlaştık hersey dahil