• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Yardımı

rahat ol canım. inşallah çok güzel bir gelin olacaksın. resimlerinide eklersin buraya yorum yaparız bizde. dediğim gibi daha taşlı olsun dersen etegine taş attırabilrisin daha kabarık olsun dersen tarlatanını kabarık seçersin. terzinlede konuşursun oda yol gösterir. bence bu haliyle de çok güzel.

üstü özllikle çok güzel drapeler bu senede modaa....ama altında toplaması senin eklediinden daha farklı daha fazla kat atılmış yanii sen istediinn gibii düzelttiirr...işlemeside ekledinn resimdeki gibi olsun mutlakaa:Dinşallahh gönlüne göreee olurrr...kaydirigubbakcemile2

rahat ol canım. inşallah çok güzel bir gelin olacaksın. resimlerinide eklersin buraya yorum yaparız bizde. dediğim gibi daha taşlı olsun dersen etegine taş attırabilrisin daha kabarık olsun dersen tarlatanını kabarık seçersin. terzinlede konuşursun oda yol gösterir. bence bu haliyle de çok güzel.

teşekkürler cnm yaa dilerim şimdi alıp sonra pişman olmam diyodum ama içime sindi gerçekren hayırlısı olsun dicem artık napalım

güzelmiş gerçekten , bende böyle bir model arıyordum ama çok farklı ve aklımda olmayan bir modeli giydim ve budur dedim :)
mutlulukla giy gelinliğini

model guzel ama ben yandan toplamasını cok begenmedım acıkcası ama işlemesı gögüs kısmı süper umarım istedigin gibi olur önemli olan senin içine sinmesi sonucta sen gıyeceksın...

Bencede gayet güzel ve üzerinde görüp beğendiysen fiyatıda içine sindiyse bu tamam demektir..
Ne kadar çok bakarsan kafan o kdr çok karışır ben baktıkca gözüme hepsi çirkin görünmeye başlıo çnkü delikafadulden

bence nişanlık için gerçekten mükemmel bi model.. ben gelinliğimi daha gösterişli ve kabarık istediim için pek gelinlik olarak bakamadım canım :kedi: tabi yine de senin tercihin.. hayalinde ki gelinlikse hiç kaçırma

valla üzerimde duruşu bambaşkaydı yaa nişanda filan böyle kabarık elbiseler tercih etmediğim için ideal geldi bana

bende altına takıldımö ztn daha kabarık olsaydı nasıl olurdu acaba diye

sağolun arkadaşlar kesin kararımı verdim bu olacak hafta sonu halledicem :sm_cool:

eee artık düğünümden sonra hemen resimleri paylaşırım sizlerleeeeeeealkisalkisalkis

Back