• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Yardımı

hayırlı olsun.Gelinlik modeli çok hoş.Eminim sanada çok yakışacak.

Mutluluklar dilerim....

opuyorumnanaktan

Model çok güzel geçekten, düğününe daha bayağı zaman varmış ama biliyor musun ilk neyi beğendiysen onu giyiyorsun; bende 1,5-2 yıl kadar önce beğendiğim modeli diktirmiştim, çok da severek giymiştim. Güle giy canım, gelinlik giymek & gelin olmak çok güzel gerçekten...

Model çok güzel geçekten, düğününe daha bayağı zaman varmış ama biliyor musun ilk neyi beğendiysen onu giyiyorsun; bende 1,5-2 yıl kadar önce beğendiğim modeli diktirmiştim, çok da severek giymiştim. Güle giy canım, gelinlik giymek & gelin olmak çok güzel gerçekten...

yaa valla öyleee ilk beğendiğim ve aklımda kalandı hakikaten kendimi onun içinde kendimi bi farklı hissettim
çok sevdim 3 kez denedim ve çıkartmak istemedim üzerimden düğünde hele hiç çıkartmak istemem herhalde
:kedi:

kız senin gelinliğini beğendiklerinde bende seviniyorum bana ne oluyorsakaydirigubbakcemile3 güle güle giy canım. Mevlam tamamına erdirsin inşallah.:Saruboceq:

kız senin gelinliğini beğendiklerinde bende seviniyorum bana ne oluyorsakaydirigubbakcemile3 güle güle giy canım. Mevlam tamamına erdirsin inşallah.:Saruboceq:
ayy cnmm cnmmmm sevin tabiiiii seninkinede sevinicez hepberaber inşallah inşallah hepimiz içinnn amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn:nazar:

Back