- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
Kusura bakmayın. Gelinlikçi gibi bir ortamda çekildiğini görünce ben sizsiniz zannettim. Vücut yapınız benziyor mu peki modele?Bu ben değilim model ☺
Ben yaşadım düğünüme iki gün kala daha önce hiç denemediğim bir gelinliği seçip onu giydim ve diktirdigim gelinlikle alakası bile yoktu. Kendimi güzel hissettim mi hayır ama geçti gitti diyorum ve düğün gelinlik benim için önemli şeyler değildi yoksa çok üzülürdümArkadaşlar herkese merhaba bugün gelinlik son provam vardı.intagramda gördüğüm bi gelinliği göstererek dikim yaptırmıştım.
Gelinlik yüzde 95 benzemiş ellerine emeklerine sağlık ama ben kendime pek yakıştırmadım yani bi peri kızı gibi hissetmedim kendimi. Makyajsızdım saçım da rasgele toplanmıştı sizve bu yüzden mi begenmedim? Eve geldiğimden beri moralim çoo bozuk benzer bi durum yaşayan var mı acaba?
Çok güzel olmak isterken çok kötü mü olucam ☹
Yaa güldüm kusura bakmayın.Kına gecesinden sonra gelinliğimin son dokunuşları tamamlandı, düğün günüm yağmur sel vardı, dış çekimde gelinliğim kirlendi, düğünümde gelinliğime kırmızı şarap döküldü. Düğün bitişinde kavga çıktı ben gelin arabasından düştüm. Hepsi geçti gitti yinede düğünümde elimde mikrofon şarkılar söyledim okadar rahttım
Düğünde düşmediğime dua edelim ne öyle abajur gibi kabarık şey annemin hayali işte canım annemYaa güldüm kusura bakmayın.
Hepsi tamam da gelin arabasından düşmek nedir
Hahaha aynısını yaşadım. O gün gelmemişti. Fotolara baktı ve Hıı evet benzetmişler dedi 5 10 dk sonra nişanlın gördü mü dedi atmadım daha dedim. 'atma' dedi..Yüzünü göstermeyecek şekilde kırpıp atarsan bence sorun olmayacaktır zaten kimliğin gizli kim bakıp denk gelip de "aaa bu x" diyecek?
Mankenle benzer ölçülerdeysen mutlaka harika olmuştur gelinlik çok güzel ama kabarık değil ve ölçülerin mankenden çok farklıysa emin olamam işte o yüzden görmemiz lazım. Ama şunu söyleyeyim. Ben bayılarak bir gelinlik görüp onu istedim. Denedim tamam bu dedim fotoğrafımı çektiler annem bu ne berbat bu dedi. Gerçekten fotoda bı garip çıkmıştı düzgün çekemiyorlar. Hani anneme o kadar çirkin görünmüş ki bu olmaz ay vallaha herkes dalga geçer senle rezil oluruz falan demişti. İnat ettim çünkü ben sevmiştim tekrar denemeye gittik bu defa annemi de götürdüm içi rahatlasın diye çünkü beni de soğutuyordu nerdeyse. Canlı gözle görünce çok güzelmiş dedi şaşırdı fotodaki haline. Fotoğrafa çok da aldanma yani.
Ay çok merak ettim foto atsanız da görsekArkadaşlar herkese merhaba bugün gelinlik son provam vardı.intagramda gördüğüm bi gelinliği göstererek dikim yaptırmıştım.
Gelinlik yüzde 95 benzemiş ellerine emeklerine sağlık ama ben kendime pek yakıştırmadım yani bi peri kızı gibi hissetmedim kendimi. Makyajsızdım saçım da rasgele toplanmıştı sizve bu yüzden mi begenmedim? Eve geldiğimden beri moralim çoo bozuk benzer bi durum yaşayan var mı acaba?
Çok güzel olmak isterken çok kötü mü olucam ☹
Bu siz misiniz? Eğer sizseniz gerçekten boş yere canınızı sıkıyorsunuz.Yahu baktım baktım kusur bulamadım.Kusur arayıp da şunu şöyle mi yapsak diye fikir göstermek için aradım ama kötü niyetle değil
Bu siz misiniz? Eğer sizseniz gerçekten boş yere canınızı sıkıyorsunuz.Yahu baktım baktım kusur bulamadım.Kusur arayıp da şunu şöyle mi yapsak diye fikir göstermek için aradım ama kötü niyetle değilPeri kızı gibi olmuşsunuz.Nasıl beğenmediniz yahu? Ben bayıldım bayıldımmm.Ya özel değilse bana gelinlik modelinin adını vs atar mısınız? Çok yakışmış.Allah mutlu mesut etsin.Canınızı hiiiiç sıkmayın prensesler gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?