Gelinlik sorunu

Canım ya bende instagramda çok güzel gelinlikler görüp hep çok güzel olacağını hayal ederdim kabarık gelinlik istemiyorum A kesim olsun istiyorum derdim hatta diktirmeyi düşündüm ama hayaller paris oldum resmen beğendiğim tarzda bir gelinlik denedim ve bana asla yakışmadı kabarık denedim ve içinde kendimi prenses gibi hissettim keşke sende önce gidip deneseydin ama eminimki saçlarınla makyajınla taçınla duvağınla çok güzel olacaksın üzülme öyle güzel makyaj saç yapıyorlar ki sen bile şaşırıyorsun

Evet haklısınız. Hiç gelinlik denemeden direkt dikime gittim

İşte o hata olmuş. Ben de kabarık kabarık gelinliklerden istiyordum, denedim, güzel durmadı. Sonra hiç düşünmediğim bir model getirdiler sana bu yakışır diye çok güzel oldu. Hiç konuşmadınız mı gelinlikçi ile?

Gelinlik böyle bir şey, saç ve makyaj ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz emin olun. Dümdüz tül bile sac ve makyajla kendini gösteriyor. Saç ve makyaj provası yaptırmanızı öneririm.
Model diktirmek çok risklidir, geçen sene instagramım A kesim gelinliklerle doluydu. Her gittiğim yerde A kesim olsun aman kabarık olmasın diyordum başka bir şey demiyordum. Taa ki kaburga model deneyene kadar. Meğer benim tarzım, bana yakışan buymuş. Sonuç olarak kabarık bir gelin oldum. 😊

Kıyafette 1 cmlik yanlış dikiş bile bütün elbisenin görüntüsünü bozabiliyor. Direkt bakınca şurası şöyle olmuş diyemiyorsunuz ama güzellik olarak çok fark olduğu görülüyor. Yüzünüzü etrafı filan kapatıp beğendiğiniz modelle atarsanız burda şahin gözlü üyelerimiz belki şurayı şöyle düzeltirlerse daha güzel olur vs diyebilirler. :KK45:Hem kimse tanımıyor sizi. Başka bir yere yükleyip link verip sonra o yüklediğiniz yerden silebilirsiniz belki veya profil resmi yapıp sonra kaldırmak da çözüm olabilir

gelinligi cok merak ettik, en azindan mankenli fotosunu koyabilir misiniz ?

onun disinda terzinize begenmediginizi soylemekten baska secenek yok gibi, en azindan istediginiz duzenlemeleri yapar, ya da bir fikir verir, duvak cicek falan da etkiliyor neticede, veya sacinizin sekli vs vs.

Arkadaşlar herkese merhaba bugün gelinlik son provam vardı.intagramda gördüğüm bi gelinliği göstererek dikim yaptırmıştım.
Gelinlik yüzde 95 benzemiş ellerine emeklerine sağlık ama ben kendime pek yakıştırmadım yani bi peri kızı gibi hissetmedim kendimi. Makyajsızdım saçım da rasgele toplanmıştı sizve bu yüzden mi begenmedim? Eve geldiğimden beri moralim çoo bozuk benzer bi durum yaşayan var mı acaba?
Çok güzel olmak isterken çok kötü mü olucam ☹
bende aynı seyi yaşadım istediğim gelinliği tam benzetememislerdi giyincede yakismadı bunu istemiyorum dedim gayet ağlamaklı bir ifadeyle sadece gelinligime özenmiştim diger mekandı falan umursamamıştım.Ve gelinligimin mükemmel olmasını istiyordum onlarda sorun yok deyip o gelinliği komple iptal ettiler ve hazır gelinlik beğendim onu üzerime gore duzenlediler

Screenshot_20200703_205140.jpg
Screenshot_20200703_205116.jpg

bende aynı seyi yaşadım istediğim gelinliği tam benzetememislerdi giyincede yakismadı bunu istemiyorum dedim gayet ağlamaklı bir ifadeyle sadece gelinligime özenmiştim diger mekandı falan umursamamıştım.Ve gelinligimin mükemmel olmasını istiyordum onlarda sorun yok deyip o gelinliği komple iptal ettiler ve hazır gelinlik beğendim onu üzerime gore duzenlediler
Peki saçım makyajım olmadığı için begenmemişimdir belki diye düşünmediniz mi

Aaa sen misin bu canım ne güzel olmuşsun öyle bir anlattın ki kötü sandım bende

Bence güzel duruyor. Baya kötü hayal etmiştim konunuzu okuyunca. Yine de olası beğenmeme sebeplerinizi sayıyorum. Öncelikle Instagram'daki modelin omuz yapısı nasıldı? Sizin omuzlarınız dar. Bu tür askıları olan (tek taraf askı, halter askı) kıyafetler/gelinlikler geniş omuzlu kadınlarda daha iyi duruyor bence. Zarif, ince fiziğe sahip olanlarda ip askı daha hoş duruyor. Bir de bana mı öyle geldi bilmiyorum ama gelinliğin beli fazla yukarıda olabilir mi?

Belki bu nedenlerden olmamış gibi görünmüştür size. Yine de bence çok yakışmış. Güle güle giyin.

Back