Gelinlik sorunu

Ben nişan için abiye diktirecektim ona bile dikim yapacak kişi üstünde bir model beğen ona göre çalışalım sonrasında pişman olursun demişti. Modeller 34 beden ama ben değildim kendisi haklıydı. Keşke model deneyip öyle hareket etseydiniz. Gelinlik modeli çok hoş duruyor ama sizde nasıl oldu bilemiyorum. Eğer içinize sinmediyse zorlamayın. Yine de evde hafif bir saç ve makyajla destekleyip değerlendirin. Olmuyorsa düğün gününüzü zehir etmeyin. Zira o gün geri gelmez ama para kazanılır. Bunun için üzülmeyin.

Yüzünü göstermeyecek şekilde kırpıp atarsan bence sorun olmayacaktır zaten kimliğin gizli kim bakıp denk gelip de "aaa bu x" diyecek?
Mankenle benzer ölçülerdeysen mutlaka harika olmuştur gelinlik çok güzel ama kabarık değil ve ölçülerin mankenden çok farklıysa emin olamam işte o yüzden görmemiz lazım. Ama şunu söyleyeyim. Ben bayılarak bir gelinlik görüp onu istedim. Denedim tamam bu dedim fotoğrafımı çektiler annem bu ne berbat bu dedi. Gerçekten fotoda bı garip çıkmıştı düzgün çekemiyorlar. Hani anneme o kadar çirkin görünmüş ki bu olmaz ay vallaha herkes dalga geçer senle rezil oluruz falan demişti. İnat ettim çünkü ben sevmiştim tekrar denemeye gittik bu defa annemi de götürdüm içi rahatlasın diye çünkü beni de soğutuyordu nerdeyse. Canlı gözle görünce çok güzelmiş dedi şaşırdı fotodaki haline. Fotoğrafa çok da aldanma yani.

Zevkler değişir gelinliğin üst kısmını begenmedim ama alt etek kısmı güzel tabi bu benim fikrim belkide size çok yakışmış tir mutluluklar

Kına gecesinden sonra gelinliğimin son dokunuşları tamamlandı, düğün günüm yağmur sel vardı, dış çekimde gelinliğim kirlendi, düğünümde gelinliğime kırmızı şarap döküldü. Düğün bitişinde kavga çıktı ben gelin arabasından düştüm. Hepsi geçti gitti yinede düğünümde elimde mikrofon şarkılar söyledim okadar rahttım😃

Onemlı olan gelınlıgın fızıgınıze gıtmesı o tarz bı gelınlık denemeden yaptırdıysanız sızın hatanız. Benım zamanımda yarım balık modeller modaydı hemen gıttım denedım hıc yakısmadı bana baska bı model sactım cok guzel olmustu. Vucut hatlarınıza uyan bı model secmelıydınız. Tabı ondan bahsedıyorsan. Sac makyaj yok dıye yuzunu begenmıyorsan o zaten yapınca duzelır

Arkadaşlar herkese merhaba bugün gelinlik son provam vardı.intagramda gördüğüm bi gelinliği göstererek dikim yaptırmıştım.
Gelinlik yüzde 95 benzemiş ellerine emeklerine sağlık ama ben kendime pek yakıştırmadım yani bi peri kızı gibi hissetmedim kendimi. Makyajsızdım saçım da rasgele toplanmıştı sizve bu yüzden mi begenmedim? Eve geldiğimden beri moralim çoo bozuk benzer bi durum yaşayan var mı acaba?
Çok güzel olmak isterken çok kötü mü olucam ☹
Ben yaşadım düğünüme iki gün kala daha önce hiç denemediğim bir gelinliği seçip onu giydim ve diktirdigim gelinlikle alakası bile yoktu. Kendimi güzel hissettim mi hayır ama geçti gitti diyorum ve düğün gelinlik benim için önemli şeyler değildi yoksa çok üzülürdüm

Kına gecesinden sonra gelinliğimin son dokunuşları tamamlandı, düğün günüm yağmur sel vardı, dış çekimde gelinliğim kirlendi, düğünümde gelinliğime kırmızı şarap döküldü. Düğün bitişinde kavga çıktı ben gelin arabasından düştüm. Hepsi geçti gitti yinede düğünümde elimde mikrofon şarkılar söyledim okadar rahttım😃
Yaa güldüm kusura bakmayın.
Hepsi tamam da gelin arabasından düşmek nedir 😂😂😂😂

Boyunuz kaç ? Kısa iseniz bel çok yukarıda gibi geldi bana. Etek kısmı çok hoş ama

bence bu modelin üzerinde de pek iyi durmamış. göğüs kısmı bol kalmış gibi. terzilik meziyetim yok ama bu gibi modellerde göğüs olmalı gibi geliyor bana.
sizde nasıl durduğunu bilmeden sizin için yorum yapamam.

Bu sanırım benim:) bende hiç düşünmediğim bir model deneyip anlaştım. Çünkü vücut ölçülerime o tarz gidiyordu ama maalesef ilk girdiğim yerden anlaştık. Biraz gezmem gerekirdi. Fiyatı da uygun olunca , kına kıyafeti de fiyatın icinde olunca nişanlıma zorluk çıkarmak istemedim...ama sonra bastı beni hafakanlar. Anlaştığımız yerde de imzamız var vazgeçersek hepsi ödenecek.. en sonunda nişanlım vazgecelim boşver dedi. Ben de bir hevesle yeniden modeller bakmaya başladım:)) moda evini aradım vazgeçeceğini söyleyecektim. Onlarda gel yeniden dene istediğin gibi yaparız dediler. Bir şey kaybetmem diye yeniden gittim denedim.. evet gelinlik bedenime uygun, zarif bir sey. Ben ufak tefeğim kabarık gelinlik bende durmaz ama kendime zararima onlardan beğeniyorum:) giydim baktim üstümde cidden iyi duruyor. Benim istediklerim de 6 7 bin. Bir de ödeyeceğimiz tutara birlikte düşününce boşver dedim kendime..ama sizi anlıyorum tamamen içe sinmemesi kötü bir his. Bence o gün iyi bir makyaj , başla fena gözükmeyiz.

Yüzünü göstermeyecek şekilde kırpıp atarsan bence sorun olmayacaktır zaten kimliğin gizli kim bakıp denk gelip de "aaa bu x" diyecek?
Mankenle benzer ölçülerdeysen mutlaka harika olmuştur gelinlik çok güzel ama kabarık değil ve ölçülerin mankenden çok farklıysa emin olamam işte o yüzden görmemiz lazım. Ama şunu söyleyeyim. Ben bayılarak bir gelinlik görüp onu istedim. Denedim tamam bu dedim fotoğrafımı çektiler annem bu ne berbat bu dedi. Gerçekten fotoda bı garip çıkmıştı düzgün çekemiyorlar. Hani anneme o kadar çirkin görünmüş ki bu olmaz ay vallaha herkes dalga geçer senle rezil oluruz falan demişti. İnat ettim çünkü ben sevmiştim tekrar denemeye gittik bu defa annemi de götürdüm içi rahatlasın diye çünkü beni de soğutuyordu nerdeyse. Canlı gözle görünce çok güzelmiş dedi şaşırdı fotodaki haline. Fotoğrafa çok da aldanma yani.
Hahaha aynısını yaşadım. O gün gelmemişti. Fotolara baktı ve Hıı evet benzetmişler dedi 5 10 dk sonra nişanlın gördü mü dedi atmadım daha dedim. 'atma' dedi.. 😂 Neden ya o kadar mı kötü dedim yok ya saç baş makyaj yokken abes duruyo atma gwrek yok dedi. Ertesi gün gelinliği teslim almaya gittik bi daha giydim ve begendi demek ki fotolar kötü idi benim de eve gelince fotolarla moralim bozulmuştu şuan biraz toparladım

Arkadaşlar herkese merhaba bugün gelinlik son provam vardı.intagramda gördüğüm bi gelinliği göstererek dikim yaptırmıştım.
Gelinlik yüzde 95 benzemiş ellerine emeklerine sağlık ama ben kendime pek yakıştırmadım yani bi peri kızı gibi hissetmedim kendimi. Makyajsızdım saçım da rasgele toplanmıştı sizve bu yüzden mi begenmedim? Eve geldiğimden beri moralim çoo bozuk benzer bi durum yaşayan var mı acaba?
Çok güzel olmak isterken çok kötü mü olucam ☹
Ay çok merak ettim foto atsanız da görsek

Bu siz misiniz? Eğer sizseniz gerçekten boş yere canınızı sıkıyorsunuz.Yahu baktım baktım kusur bulamadım.Kusur arayıp da şunu şöyle mi yapsak diye fikir göstermek için aradım ama kötü niyetle değil :KK48: Peri kızı gibi olmuşsunuz.Nasıl beğenmediniz yahu? Ben bayıldım bayıldımmm.Ya özel değilse bana gelinlik modelinin adını vs atar mısınız? Çok yakışmış.Allah mutlu mesut etsin.Canınızı hiiiiç sıkmayın prensesler gibisiniz.:KK200::KK200:

Bu siz misiniz? Eğer sizseniz gerçekten boş yere canınızı sıkıyorsunuz.Yahu baktım baktım kusur bulamadım.Kusur arayıp da şunu şöyle mi yapsak diye fikir göstermek için aradım ama kötü niyetle değil :KK48: Peri kızı gibi olmuşsunuz.Nasıl beğenmediniz yahu? Ben bayıldım bayıldımmm.Ya özel değilse bana gelinlik modelinin adını vs atar mısınız? Çok yakışmış.Allah mutlu mesut etsin.Canınızı hiiiiç sıkmayın prensesler gibisiniz.:KK200::KK200:

Bu arkadaş değil modeli görelim diye atmıştı :)

1.62 mesela belden cok cok kabarik birsey sectiyseniz, e instagram mankeni 1.80dir muhtemelen. Ayni durmadiysa o yuzden gozunuze o derece guzel gorunmemis olabilir. Bu tur durumlarda bir saci, bir makyajı, bir kiyafeti cok begeniyoruz ama bize yakisip yakışmadığı başka bir durum

Back